Lees de Officiële Beschrijving

Het College voor Promoties is bedoeld om de vaardigheden te ontwikkelen en competenties die nodig zijn om een ​​sterke onderzoeks-activiteit met succes uit te voeren op het gebied van communicatie. De doelstellingen van de PhD-programma in de mededeling van de opleiding van onderzoekers in het eigen wetenschappelijk gebied, de overdracht van wetenschappelijke vooruitgang, het leren van theorieën en technieken van gespecialiseerd onderzoek en professionele ontwikkeling van de afgestudeerden in de verschillende takken van de communicatie.

Research Lines

 • audiovisuele communicatie en audiovisuele media.
 • institutionele en corporate communicatie.
 • interculturele communicatie
 • politieke communicatie
 • krant design.
 • communicatief bedrijf.
 • Journalistieke genres en formaten.
 • Geschiedenis van de Communicatie.
 • Reclame: creativiteit, media, processen.

Dirigido een:

De verschillende profielen van studenten van de PhD-programma in de mededeling kan als volgt worden samengevat:

 • Afgestudeerden of afgestudeerden in de drie traditionele takken van Communication (Audiovisuele Communicatie, Journalistiek, Reclame en Public Relations) of andere disciplines (bij voorkeur op het gebied van Sociale Wetenschappen en Geesteswetenschappen) die een onderwijs en onderzoek carrière te beginnen in het veld het hoger onderwijs.
 • Communicatie afgestudeerden of afgestudeerden in andere disciplines, of die de ontwikkeling van hun professionele prestaties op het gebied van communicatie en willen een training en professionele verbetering.

Doelstellingen:

De algemene doelstellingen van de opleiding die leidt tot de officiële titel van Doctor / Doctor San Jorge University zijn:

 • Trein onderzoekers op het gebied van communicatie.
 • Ontwikkelen de studenten de vaardigheden, vaardigheden en attitudes van de onderzoeker.

De specifieke doelstellingen van de opleiding die leidt tot de officiële PhD / doctoraat van de Universiteit van San Jorge zijn:

 • Train studenten in de kennis van de theoretische basis waarop de mededeling is gebaseerd, evenals het gebruik van de methodologie en bronnen van informatie die nodig is voor wetenschappelijk onderzoek op het gebied van communicatie, in zijn verschillende vormen en demonstraties.
 • Train studenten voor de verspreiding van onderzoeksresultaten op het gebied van communicatie.
 • Verschaffen die nodig zijn om de situatie en de problemen overspoelt de wereld van de communicatie kennis te analyseren.
 • Ontwikkelen de studenten de vaardigheden, vaardigheden en attitudes van de bevoegde investitador, zowel vanuit wetenschappelijk oogpunt en vanuit het oogpunt van de ethiek.

reglement

1. TOEGANG

a) In het algemeen moet je in het bezit zijn van de Spaanse officiële diploma, of gelijkwaardig, en Master.

b) kan ook toegang krijgen tot degenen die in een van de volgende gevallen:

 • Als je in het bezit zijn van een Spaanse ambtenaar universitair diploma of een andere lidstaat van de Europese ruimte voor hoger onderwijs, die de toegang tot de Master in overeenstemming met de bepalingen van artikel 16 van het koninklijk besluit 1393/2007 mogelijk te maken, van 29 oktober tot en met minimaal 300 EC gepasseerd in alle officiële universitaire studies, waarvan ten minste 60, zal er Master niveau.
 • Als je in het bezit zijn van een Spaanse officiële titel van het academisch of afgestudeerde waarvan de duur, in overeenstemming met de regels van het gemeenschapsrecht, is ten minste 300 studiepunten. Deze afgestudeerden moeten verplichte training nemen een aanvulling op artikel 7.2 van deze standaard, tenzij het curriculum van de desbetreffende undergraduate degree omvat kredieten voor onderzoek opleiding, gelijk educatieve waarde om krediet uit onderzoek van zorgen Master studies.
 • Afgestudeerden die, na het behalen van een plaats in de opleiding in de desbetreffende test toegang tot de plaatsen van gespecialiseerde medische opleiding hebben met een positieve evaluatie in een programma geslaagd voor ten minste twee jaar van de opleiding aan de officiële titel van één van de specialiteiten te verkrijgen in Health Sciences.
 • Als je in het bezit zijn van een diploma behaald in overeenstemming met buitenlandse onderwijssystemen zonder hun toestemming, na verificatie door de universiteit dat zij accrediteert een niveau dat gelijkwaardig is aan dat van de Spaanse officiële titel van Master en recht het land van afgifte training kwalificatie voor de toelating tot doctorale studies. Deze toelating betekent niet dat in ieder geval de goedkeuring van de vorige titel in het bezit zijn van de aanvrager of de erkenning voor andere doeleinden dan de toegang tot doctoraatsprogramma's doeleinden.

Als je in het bezit zijn van een andere Spaanse PhD behaald in het kader van de vorige universitaire wijdingen.

2. SUBSIDIABILITEIT

De universiteiten, door middel van het Academisch comités van artikel 8.3 van het koninklijk besluit 99/2011 van 28 januari genoemd kunnen aanvullende eisen en criteria voor de selectie en de toelating van studenten vast te stellen een specifiek doctoraatsopleiding.
Toelating tot Doctoral Programma's kunnen bevatten die een specifieke opleiding supplementen.

Opleiding te volgen in:
Spaans

Zie 1 andere vakken van San Jorge University / Fundacion Universidad San Jorge »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum