Lees de Officiële Beschrijving

Heeft u streven naar een unieke bijdrage aan ons begrip van organisaties en gemeenschappen, en de dynamiek van de stabiliteit te maken en te veranderen? Bent u een ervaren en reflective practitioner die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van uzelf en uw praktijk, door de discipline van 'Action Inquiry'? Bent u geïnteresseerd in het doen van uw onderzoek in nauwe samenwerking met de steun van een gemeenschap van gelijkgestemde beoefenaars?

Zo ja, dan is de Ashridge doctoraat in Organizational Change zal voor u van belang zijn. Door middel van een rigoureus proces van onderzoek, zullen deze kwalificatie uw praktijk te ontwikkelen naar een dieper niveau. Naarmate organisaties geconfronteerd met de noodzaak om te reageren op steeds meer gevarieerde en uitdagende vraagstukken, moeten beoefenaars nieuwe manieren van werken met complexe en onzekere situaties bij het nastreven van doelen en resultaten die belangrijk zijn om ze te ontwikkelen.

TPWHY

Programmainhoud

Het programma duurt een filosofische benadering, in plaats van het aanbieden van de standaard toolkit. Het daagt je uit om je impliciete en expliciete aannames en de implicaties van deze aannames voor uw praktijk te verkennen.

Programma-inhoud is onmiddellijk van toepassing terug naar uw werkplek en je wordt aangemoedigd om uw persoonlijke ervaringen te delen met collega-deelnemers, zodat iedereen leert van elkaar. U vindt de discipline en vaardigheid van reflecterende schriftelijk door middel van praktische opdrachten te ontwikkelen. Het proefschrift is een kans voor een uitgebreide praktische onderzoek met de steun van tutor en leeftijdgenoten (bij het groepstoezicht).

Faculteit

De faculteit zijn ervaren beoefenaars. Veel bezit zijn van een psychotherapeutische kwalificatie, en ze zijn allemaal experts in uitdagende en ondersteunen van personen. De faculteit werken als leden van de groep en als facilitator / waarnemers, die helpt bij het creëren van een ondersteunende, boeiende en robuuste leeromgeving. Faculteit begeleiden u op uw leren reis, in plaats van externe specialisten. De sfeer is van het debat en dialoog, in plaats van het onderwijs en het vertellen.

WIE IS HET PROGRAMMA VOOR?

Dit programma is bedoeld voor mensen die te initiëren en veranderingen te ondersteunen binnen en tussen organisaties. Dit kan onder meer werken aan kwesties van macro-niveau sociale en institutionele verandering. Het doel is om je bezighouden met het ontwikkelen van een unieke bijdrage aan uw vakgebied.

Dit is een kans om verbinding te maken met andere ervaren beoefenaars die op zoek zijn naar om te leren op een dieper niveau.

De groep splitst in kleinere actie praktijkgroepen met Ashridge facilitator. Dit vergroot de persoonlijke reflectie onderdeel van het programma.

Leeromgeving

Ashridge is een unieke en mooie leeromgeving. Keer op keer, de deelnemers vertellen ons dat de gronden zijn de ultieme plek om na te denken en re-charge. Daarnaast worden de lokalen ontworpen om rondetafelgesprekken plaats lecture-theater stijl onderwijs aan te moedigen.

alumni abstracts

Dit programma is gericht op ondersteuning van geavanceerde beoefenaars in het creëren van nieuwe inzichten door middel van nauwe onderzoek van de praktijk.

Het programma verdiept ons begrip van de praktijk rond de raadpleging door strenge cycli van onderzoek in ons werk en aanhoudende betrokkenheid bij de theorie, met het oog op nieuwe inzichten in het veld te genereren.

Sommige van onze alumni delen hun spannende en stimulerende reizen, door het delen van de samenvattingen van hun individuele thesis inzendingen.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
4 - 5 jaar
Deeltijd
Prijs
35,000 GBP
+ BTW