PhD in Psychology

Om een ​​Ph.D. te verkrijgen, zullen de studenten met een bachelordiploma te voltooien ten minste 14 cursussen (max. 6 jaar), terwijl die met een masterdiploma zullen voltooien minimaal 7 gangen (max. 4 jaar).


De Cognitieve Program in Psychologie biedt studenten met geavanceerde achtergrond in de cognitie, het onderzoeken van mentale processen zoals leren, waarneming, aandacht, geheugen, besluitvorming, en de taal met de optie van die gespecialiseerd is in de cognitieve en / of gedragsproblemen neurowetenschappen. Onderzoek staat centraal in onze graduate opleiding in dit programma. Studenten beginnen met het onderzoek onmiddellijk en hebben de kans om te werken met een kern cognitieve faculteit leden evenals samen te werken met de faculteit in aanverwante programma's. Met de opgedane brede kennis in cognitie en het uitgebreide onderzoek ervaring opgedaan met dit programma verwerven studenten de nodige instrumenten om hun onafhankelijk onderzoek loopbaan te ontwikkelen.

Studenten die aan het programma met een bachelordiploma:

Studenten toegelaten tot de opleiding met een bachelordiploma moet voldoen aan de volgende eisen voldoen om te werken aan hun Ph.D. graad.

  • hebben level cursussen hun master succesvol afgerond (dwz met een minimum GPA van 3,25), en
  • Met succes te verdedigen hun Master Thesis of verdienen departementale goedkeuring over te gaan tot de Ph. D. level cursussen na het voltooien van een "belangrijke onderzoek papier."

Studenten zijn verplicht om een ​​"belangrijke research paper" of een Master's thesis voltooien voordat u doorgaat naar de Ph.D. programma.

Studenten wiens GPA onder 3.25 mag niet overgaan tot cursussen om aan de eisen van de Ph.D. voldoen programma. Deze studenten krijgen de kans om een ​​Master's degree te verdienen na de succesvolle verdediging thesis hun master hebben.

Studenten die aan het programma met een Master's Degree of studenten die Verdiend Departementale goedkeuring over te gaan tot de Ph D. Program.:

Studenten toegelaten tot de Ph.D. programma met een masterdiploma zullen naar verwachting

  • voltooien succes hun werk natuurlijk,
  • geven hun uitgebreide onderzoeken, en
  • hun proefschrift voorstel te verdedigen.


De Ph. D. proefschrift moet een origineel empirisch onderzoek dat een aanzienlijk potentieel om de bijdrage aan de wetenschappelijke literatuur heeft zijn.

Studenten in de Ph.D. programma moet 3 verplichte vakken en 4 keuzevakken. Vakbeschrijvingen worden hieronder gegeven. Het is misschien niet mogelijk zijn om alle onderstaande cursussen aan te bieden. De beschikbare cursussen zullen worden aangekondigd aan het begin van elk academiejaar.

Twee niet-krediet cursussen nodig zijn voor de voltooiing van het programma: TEACH 500 (Classroom management en didactische vaardigheden) en ENGL 500 (Academic Writing).

De cursussen met een 500 code worden aangeboden aan studenten in zowel Ph.D. en masteropleidingen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 14 andere vakken van Koc University - Istanbul Turkey »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum