Read the Official Description

PhD in Electrical and Automation Engineering, Electronics

Dit doctoraal programma is gericht op studenten die hun opleiding uit te breiden en voeren hun onderzoek in de lijnen van het werk aangeboden door de drie afdelingen die bestaan ​​uit: Department of Electrical Engineering, Department of Systems Engineering en automatisering en het ministerie Electronics Technology. Deze lijnen van het werk zijn:

  • Optoelectronics.
  • Fotonica.
  • Kunstmatige visie.
  • Robotics.
  • Hernieuwbare energie.
  • Vermogenselektronica.
  • Elektriciteitsmarkten.
  • Elektrische en magnetische materialen.
  • Microelectronics.
  • Automatisering


De promovendus bedoeld om hun opleiding in deze disciplines te verdiepen, het verwerven van geavanceerde vaardigheden en kennis in staat te stellen het uit te voeren onderzoek, ontwikkeling en innovatie in een van deze disciplines, voor te bereiden en in te dienen zijn proefschrift.

DOELSTELLINGEN

De algemene doelstellingen van het doctoraat in Electrical and Automation Engineering, Electronics zijn gericht op:


1. De inleiding van studenten in onderzoek en onderzoek opleiding gericht op een van de lijnen die in de afdelingen die deelnemen aan het programma worden uitgevoerd.


2. De bevordering van het onderzoek van de thema's ontwikkeld in het programma.


3. De bevordering en de ontwikkeling van het onderzoek in de departementen die deelnemen aan het programma.

Training periode

De criteria voor toelating tot de stage zijn opgenomen in de Masters, dat de opleiding van dit doctoraal programma vormen ingesteld, overeenkomt met elke Master Chief beoordeling van aanvragen en aan de vice-president voor de Graduate Admission passend voorstel.


Eenmaal toegelaten tot een van de meesters aangegeven, de wetenschappelijke commissie van het doctoraatsprogramma toelating tot de opleiding, rekening houdend met voorafgaande opleiding van de aanvrager, zijn academische carrière, je CV en hun onderzoek belangen en de betrokkenheid van toewijding om te beoordelen programma.


Indien noodzakelijk wordt geacht, kan de Commissie een persoonlijk gesprek met de aanvrager te houden met het oog op een betere beoordeling van uw aanvraag te verkrijgen.

IP

Voor studenten toegelaten tot het IP, zal de wetenschappelijke commissie voor de opleiding van de aanvrager, zijn academische carrière, je CV, hun onderzoek belangen en de betrokkenheid van toewijding aan het programma, en de haalbaarheid en wetenschappelijke belangstelling en beoordelen / of wetenschappelijke thesis project gepresenteerd.

Program taught in:
Engels

See 2 more programs offered by Carlos III University of Madrid »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
Prijs
106 EUR
Thesis voorbereiding Voogdij
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum