Doctoraat in het huwelijk en gezinstherapie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

HUWELIJK & Family Therapy

Het programma is ideaal voor mid-career professionals die beschikken over academische achtergrond in het huwelijk en gezinstherapie, samen met een aanzienlijke klinische praktijk ervaring. Veel graden kandidaten zijn doorgewinterde clinici met succesvolle geschiedenis van huwelijk en gezin therapie praktijk. Een doctoraat is relevant voor huwelijk en gezin professionals wiens carrière paden hebben ze geleid tot een leidende rol in organisatiemanagement, hoger onderwijs, coaching, de openbare orde, en consulting. Elk programma is gewijd aan het behoud van een standaard van uitmuntendheid, terwijl inzicht in de behoeften van lerende volwassenen die bezig zijn professionals.

Kandidaten interactie met docenten en personeel in een rijke, ondersteunende leergemeenschap. Degree kandidaten studeren met wetenschappers en professionals uit andere universiteiten, non-profit organisaties, openbare instanties, lokale overheden, internationale organisaties, school systemen, private klinische praktijk en gezondheidszorg-systemen. Studies zijn afgestemd op de specifieke leerbehoeften van elk individu.

Instructional Filosofie en Missie

De primaire taak van een educatief programma in het huwelijk en gezinstherapie cursussen is: 1. Aan de bevoegde geavanceerde niveau Huwelijk en Gezin Therapeuten op punt van afstuderen te ontwikkelen; 2. Te bevorderen en de verspreiding van een gewaardeerde systematische basis voor het onderwijs en het beoefenen van huwelijk en gezin therapie; 3. Ter bevordering van cultureel geïnformeerd en respectvol systematische geestelijke gezondheid praktijk; 4. Om het lichaam van de wetenschappelijke literatuur op het gebied via de bevordering van het onderzoek naar de klinische effectiviteit, bijzondere populaties, evidence based practice, en de relatie problemen te bevorderen; 5. Om leiderschap te bevorderen binnen het veld.

Beoogde competenties en Outcomes

 • Na voltooiing van hun graden, Marriage and Family Therapy afgestudeerden competenties en de resultaten in de volgende gebieden van de wetenschap en de praktijk aan te tonen:
 1. Uitgebreide kennis van het huwelijk en gezinstherapie theorie en praktijk via literatuurstudie, bibliografie, en de ontwikkeling van een geannoteerd overzicht;
 2. Grondige kennis van onderzoeksmethoden via formulering van een huwelijk en gezin therapie onderzoeksvraag en selectie van geschikte middel van het verzamelen en analyseren van gegevens;
 3. Goed ontwikkelde vaardigheden in kritisch denken, waaronder die van de analyse, de synthese, samen met uiteenlopende en convergente processen;
 4. Graduate niveau schrijfvaardigheid;
 5. Gemak met verbaal discours over het onderwerp via mondelinge verdediging en, indien van toepassing, rondetafelgesprekken met collega's;
 6. Bevoegde praktijk vaardigheden in individuele, familie, paren, en de groep kinderen met volwassenen, kinderen, adolescenten en ouderen.

Cursus Inhoud Domain Eisen

 • IUGS biedt een Doctor of Philosophy (PhD) diploma en een arts of Marriage and Family Therapy (DMFT) graad.
 1. De PhD is ontworpen om huwelijk en gezin therapeuten voor te bereiden om deel te nemen aan onderzoek en academisch leiderschap op het gebied evenals bieden geavanceerde huwelijk en gezin therapie diensten.
 2. The Doctor of Marriage and Family Therapy is ontworpen om de capaciteit van de student om geavanceerde huwelijk en gezin therapie diensten te verbeteren.
 3. Het proefschrift heeft de neiging theoretisch te zijn en het gaat om meer secundaire dan primair onderzoek in het gekozen gebied of Marriage and Family Therapy.
 4. De DMFT project is gericht op de praktische toepassing in een gekozen gebied van het huwelijk en gezinstherapie en heeft de neiging om meer primair onderzoek te betrekken.
Verplichte cursus domeinen (of gelijkwaardigheid zoals vastgesteld en door de decaan van de faculteit goedgekeurd) voor doctorale graden in de Marriage and Family Therapy zijn onder meer:
 1. Huwelijk en gezin therapie theorie;
 2. Therapeutisch werk met specifieke problemen, met inbegrip van maar niet beperkt tot: Substance misbruik, huiselijk geweld, geestelijke ziekte, armoede, strafrecht, en culturele competentie;
 3. Huwelijk en gezin therapie methoden;
 4. Counselling en therapie met individuen, gezinnen, koppels, en groepen;
 5. Huwelijk en gezin therapie practicum;
 6. Onderzoeksmethoden;
 7. Relevante huwelijk en gezin therapie keuzevakken, zoals goedgekeurd door de decaan.

Instructional Eisen, Strategies, en Sequence

 • Een totaal van 93 post-baccalaureaat credit-uren nodig zijn voor doctoraten, moet een minimum van 27 studiepunten worden genomen IUGS. Sommige van deze kunnen worden genomen via onafhankelijke studie of bij andere instellingen post-baccalaureaat door de decaan goedgekeurd. Tot 66 post-baccalaureaat studiepunten kan worden overgedragen van andere geaccrediteerde post-baccalaureaat academische instellingen volgens IUGS Advanced Standing Academic Credit Transfer Policy. Alleen kwaliteiten van de "C" of beter in de overdracht voor academische reputatie worden aanvaard. Bovendien moet de student algemene gemiddelde "B" of beter.
 • Instructional methoden omvatten:
 1. Evaluatie en, zoals goedgekeurd, de aanvaarding van eerdere relevante post-baccalaureaat cursussen die voldoet aan de criteria van IUGS voor geavanceerde staan ​​academische overschrijving;
 2. Als dat nodig is, onafhankelijke studie of cursus afgerond bij andere instellingen post-baccalaureaat door de decaan goedgekeurd om de benodigde cursussen te voltooien;
 3. Toegewezen lezingen van teksten en wetenschappelijke tijdschriftartikelen;
 4. Interactieve hoorcolleges;
 5. Kleine groepsgesprekken;
 6. Het gebruik van elektronische media (Questia online bibliotheek die door de universiteit en andere selecties door student, mentor, en Dean).
De instructie-eisen en de volgorde zijn de volgende cursussen met succes worden afgerond IUGS:
 1. Marriage and Family Therapy Research Design I (3) studiepunten;
 2. Marriage and Family Therapy Research Design II (3) studiepunten;
 3. Na voltooiing van het onderzoek eisen, mentor-based ontwikkeling van het proefschrift of project;
 4. Proefschrift en Oral Defensie of Doctoral Project en mondeling examen (18) studiepunten;
 5. De 8-daagse Graduate Seminar gehouden in de 10 dagen Residency (3) studiepunten;
 6. On-site mondelinge panel verdediging van het proefschrift of mondeling examen van de promotiecommissie Project;
 7. Een minimum van 85% beheersing van het onderzoek materialen.
Voor beide doctoraten, Marriage and Family Therapy Research Design ik moet zijn afgerond, goedgekeurd en ingediend voordat de werkzaamheden aan Marriage and Family Therapy Research Design II begint. Marriage and Family Therapy Research and Design I en II zijn voorwaarden voor het uitvoeren van het proefschrift of de Doctoral project.
Het proefschrift of Doctoral Project is geen voorwaarde voor de Graduate Seminar. Echter, is het aanbevolen dat alle benodigde cursussen voorafgaand aan het onderzoek cursussen worden afgerond.
De Graduate Seminar kan worden ingevuld op elk moment van de inschrijving van de mate kandidaat bij IUGS, maar moet voorafgaand aan het vervullen van hun academische eisen in het huwelijk en gezinstherapie worden ingevuld.

cursus Instructeurs

 • De instructeurs en het aantal instructeurs beschikbaar voor elke cursus zal variëren, maar kunnen bestaan ​​uit:
 1. Dean, Faculteit der Marriage and Family Therapy;
 2. De Mentor;
 3. Faculty & gastdocenten;
 4. Proefschrift of Project Committee leden.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Designed for professionals with diverse educational backgrounds and experience, programmes at IUGS are structured to meet the needs of qualified people seeking to complete their formal credentials.

Designed for professionals with diverse educational backgrounds and experience, programmes at IUGS are structured to meet the needs of qualified people seeking to complete their formal credentials. Lees Minder