Doctoraat in het management en toegepaste economische wetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Achtergrond en Filosofie

Toegepaste economische wetenschappen is een sociaal-wetenschappelijke discipline die de economische concepten en zakelijke praktijken gecombineerd met het oog op het proces van de besluitvorming effectiever te maken.

Het management kan worden gedefinieerd als een functie die de gevolgen van de mensen coördineert om doelen en doelstellingen met behulp van de beschikbare middelen effectief en efficiënt te bereiken. Beheer omvat planning, organisatie, personeel, wat leidt of regisseren, evenals het controleren van een organisatie om een ​​doel, een doel of een reeks doelen te bereiken.

Na de Tweede Wereldoorlog, in de jaren 1940, econoom, Joel Dean, Ph.D. schreef en met organisaties geraadpleegd door het toepassen van de micro-economie, met name de "theorie van de onderneming" om de besluitvorming te verbeteren.

Tijdens de jaren 1950, wereldberoemde, Peter Drucker, Ph.D. begon aan het management theorie en filosofie ontwikkelt zij voor toepassing in organisaties. In de jaren 1960 werden de sociale wetenschappen en wiskunde verder geïntegreerd met financiën, marketing en management dus extra perspectieven in de besluitvorming te creëren.

Beheer en Toegepaste Economische Programme IUGS's heeft een primaire missie om het vermogen van de student om zijn of haar beroep te bedienen via graduaat studies te verbeteren.

Een tweede missie is om kennis te verhogen voor de publieke en private sectoren, waaronder, de academische wereld door middel van publicaties en presentaties.

ik ik. Resultaten: Voor alle cursussen, die onder toezicht van de Dean's, en die cursussen geaccepteerd voor voorhand staan, zullen de studenten de volgende aan te tonen: A. uitgebreide kennis van het beheer en de economische theorie en praktijk via literatuurstudie, en andere bronnen van secundaire en primaire gegevens; B. Grondige kennis van onderzoeksmethoden en technieken van het management en toegepaste economische wetenschappen; C. Goed ontwikkelde vaardigheden in kritisch denken; D. Graduate niveau schrijfvaardigheid en mondelinge communicatie; E. Gemak met verbale discours met betrekking tot zaken als gedemonstreerd op het proefschrift Defensie of mondeling examen alsook elke ronde tafel discussies met collega's of de faculteit; F. Een minimum van 85% beheersing van het onderzoek materialen.

Inhoud

 • IUGS biedt de volgende graden in Management & Toegepaste Economische Wetenschappen:
 1. Doctor of Philosophy (PhD);
 2. Doctor of Business Administration (DBA);
 3. Master of Business Administration (MBA);
 4. Master of Science (MSc).
Het proefschrift van de PhD thesis en voor de MBA neigt theoretisch te zijn en het gaat om meer secundaire dan primair onderzoek.
Het project voor de DBA of MSc heeft de neiging om een ​​praktische oplossing of het resultaat voor een vraag of behoefte te zoeken. Het gaat om meer primaire dan secundair onderzoek.
portfolio en transcripties van de student worden onderzocht door de decaan na overleg met de student om zijn of haar doelen te bepalen. Credits voor geavanceerde staan ​​zal worden goedgekeurd na dit proces. Alleen kwaliteiten van de "C" of beter in de overdracht voor academische reputatie worden aanvaard. Bovendien moet de student algemene gemiddelde "B" of beter. 
De primaire taak is om de student op die post-baccalaureaat cursussen die zijn of haar behoeften te dienen voor hun professionele en academische doelstellingen Garner. Dit wordt bereikt door de juiste keuze van cursussen die worden door de decaan na overleg met de student te worden goedgekeurd.
Alle studenten moeten stichting cursussen binnen de 66 geavanceerde staan &#8203;&#8203;kredieten, waarvan 9 credits van cursussen in onder meer laten zien:<ol>
 • Macro-economie;
 • <li>   Micro-economie;</li>
  <li>   Economische theorie;</li> 
  <li>   Management theorie en praktijk.</li>
  

  De MBA in Management & Toegepaste Economische vereist 27 studiepunten van geavanceerde staan. Een minimum van 15 studiepunten is vereist elementaire basiscursussen. Deze cursussen omvatten: boekhouding, economie, financiën, management en marketing. De resterende 12 geavanceerde staan ​​kredieten moeten in overeenstemming zijn met de doelstellingen van de student die door de decaan zal worden goedgekeurd zijn.

  De MSC vereist 27 studiepunten van geavanceerde staan. Er moet minstens 12 studiepunten van de basiscursussen. De MSC in Management en Toegepaste Economie is meer gespecialiseerd in een bepaald gebied. Het kan onder meer een van de domeinen zoals de boekhouding, financi&euml;n, economie, management en marketing. Om dit te illustreren, "Het kan zijn in verzekeringen en onroerend goed of het kan in de financi&euml;le wereld, gericht op investeringen en portfolio management of enig ander aangewezen gebied. Daarom moet de 27 geavanceerde staan &#8203;&#8203;kredieten overeenkomen met de professionele en academische doelen van de student. Deze cursussen zijn door de decaan te worden bepaald na overleg met de student. In bepaalde gevallen kunnen deze cursussen worden vereist door de vergunningverlenende instanties. Daarom is de cursus selectie zou worden bepaald door deze eisen.
  De DBA graad is gericht op de praktische toepassing in een gekozen gebied van het bedrijfsleven. De DBA in Management &amp; Toegepaste Economische vereist 66 studiepunten van geavanceerde staan. Een minimum van 15 studiepunten is vereist elementaire basiscursussen. Deze cursussen omvatten:<ol>
  
 • Accounting;
 • <li>   Economische Zaken;</li> 
  <li>   Financi&euml;n;</li>
  <li>   Beheer;</li> 
  <li>   Marketing.</li> 
  

  De resterende 51 geavanceerde staan ​​kredieten kunnen worden genomen in de boekhouding, economie, financiën, management en marketing en in overeenstemming met de doelstellingen van de student, die zal worden vastgesteld na overleg met de student door de decaan goedgekeurd zou moeten zijn. In bepaalde gevallen misschien deze cursussen vereist door de vergunningverlenende instanties. Daarom is de cursus selectie zou worden bepaald door deze eisen. De DBA is normaal gericht op het oplossen van een oplossing die zou leiden tot een actie en omvatten een aanzienlijke hoeveelheid primaire onderzoek. Daarom zou de resterende cursussen zijn in overeenstemming met de doelstellingen van het project. Om voorbeelden van een project te geven is bijvoorbeeld; de oprichting van een gedetailleerd businessplan of een regionaal business plan vast te stellen voor de distributie van een specifiek product.

  De PhD in Management en Toegepaste Economische Wetenschappen vereist 66 studiepunten van geavanceerde staan &#8203;&#8203;cursussen, die een minimum aan onder andere: <ol>
  
 • 6 studiepunten in fundamentele economische theorie;
 • <li>   6 studiepunten van de fundamentele beheer;</li> 
  <li>    6 studiepunten van het specifiek domein gebied dat moet worden bestudeerd.</li> 
  

  De overige 48 studiepunten van geavanceerde staan ​​moet in overeenstemming zijn met de doelstellingen van de PhD-onderneming zijn. De PhD impliceert gewoonlijk groter secundair onderzoek, in tegenstelling tot de primaire. Proefschrift van de student zal doorgaans leiden tot een algemene verhoging van de kennis van een bepaald gebied van studie, zoals: 'industriële markten in Azië "of" nieuwe concepten in human resource management ".

  Exameneisen onder meer de volgende cursussen moeten worden genomen in de juiste volgorde op IUGS:<ol>
  
 • Management & Applied Economics Research I (3 studiepunten) Doctoral & masterstudenten;
 • <li>   Management &amp; Applied Economics Research II (3 studiepunten) Promovendi alleen;</li>
  <li>   Proefschrift of Project (18 studiepunten) Promovendi, of het proefschrift (18 studiepunten) Masterstudenten;</li>
  <li>   Graduate Seminar (3 studiepunten) Doctoral &amp; masterstudenten.</li>
  

  Afronding van de Doctor of Philosophy en de Doctor of Business Administration in Management & Toegepaste Economische Wetenschappen vereist daarom een ​​minimum van 93 post-baccalaureaat credits.

  Afronding van de Master of Business Administration en de Master of Science in Management &amp; Toegepaste Economische Wetenschappen vereist een minimum van 45 post-baccalaureaat credits. 
  

  Volgorde

  • Portfolio en transcripties van de student worden onderzocht door de decaan na overleg met de student om zijn of haar doelen te bepalen.
  • Advance staande studiepunten in totaal (66) voor het doctoraat en (27) voor de masteropleiding kunnen gelijktijdig worden gehouden met de studenten andere IUGS cursussen. Studenten moeten voltooien van de (66) geavanceerde staan ​​graduate credits voor het doctoraat en de (27) geavanceerde staan ​​graduate studiepunten voor de masteropleiding voorafgaand aan het vervullen van hun academische eisen in Management en Toegepaste Economische Wetenschappen.
  • Onderzoek I moet worden afgerond, goedgekeurd en ingediend voordat de werkzaamheden aan onderzoek II begint.
  • The Graduate Seminar kan worden ingevuld op elk moment tijdens de inschrijving van de student in IUGS, maar moet voorafgaand aan het vervullen van hun academische eisen in Management & Toegepaste Economische Wetenschappen worden afgerond.

  • Instructional strategieën omvatten, maar zijn niet beperkt tot: - Toegewezen lezingen van teksten en wetenschappelijke tijdschriftartikelen; - Interactieve hoorcolleges; - Kleine groepsgesprekken; - Het gebruik van elektronische media (Questia online bibliotheek die door de universiteit en andere gegevensbronnen geselecteerd door student, mentor, en Dean); - Examens: cumulatief en uitgebreid onderzoek naar onderwerp meesterschap te garanderen.
  Laatst bijgewerkt op mrt 2020

  Keystone studiebeurs

  Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

  Over de school

  Designed for professionals with diverse educational backgrounds and experience, programmes at IUGS are structured to meet the needs of qualified people seeking to complete their formal credentials.

  Designed for professionals with diverse educational backgrounds and experience, programmes at IUGS are structured to meet the needs of qualified people seeking to complete their formal credentials. Lees Minder