Lees de Officiële Beschrijving

Doctoraat in Leadership for Educational Justitie

De Universiteit van Redlands doctoraat in Leadership for Educational Justitie (Ed.D.) is een landelijk uniek programma, die ongeveer in rigoureuze studie, debat, onderzoek en praktijk grijpt 20 studenten per jaar. Onze drijvende missie is om wetenschappelijke beoefenaars die na zijn gezocht voor leidinggevende functies in scholen, wijken, agentschappen en openbare dienstverlening te produceren.

One-of-a-kind de nadruk van het programma op educatieve rechtvaardigheid onderscheidt. Het idee dat opvoeders van alle achtergronden toegang tot hoogwaardige instructie, middelen en andere educatieve mogelijkheden moet hebben is een centraal principe van het programma en de kandidaten zijn consequent geduwd te analyseren en te debatteren over de beginselen van billijkheid en educatieve rechtvaardigheid.

Onze energieke, hoog gekwalificeerde docenten voortdurend streven om te helpen promovendi ontwikkelen academisch en professioneel. Tegelijkertijd, worden de kandidaten geduwd om innovatieve manieren te overwegen ze een verschil kunnen maken in de wereld van het onderwijs, het verbeteren van het leven van de leerlingen en het versterken van het werk van scholen.

Het schema is zo gestructureerd dat het hectische leven van de werkende opvoeders tegemoet. Het programma kan op drie jaar worden aangevuld met cursussen georganiseerd trimester tijdens de eerste twee jaar. De lessen worden gepland op donderdagavond, maar ook op verschillende zaterdagen per trimester. Studenten ook deelnemen aan een intensieve zomer instituut gedurende drie opeenvolgende jaren. Merkte geleerden huidige naast University of Redlands faculteit aan deze instituten.

Afgestudeerden zijn in staat om:

 • Tonen begrip van sociale rechtvaardigheid discoursen door middel van uitgebreide schriftelijke synthese, overtuigende presentaties en geïnformeerde discussie.
 • Solliciteer transformatief leiderschap praktijken.
 • Analyseren hoe gerechtelijke beslissingen, beleid, en educatieve financiële systemen aan te pakken educatieve rechtvaardigheid kwesties.
 • Effectief te pleiten voor rechtvaardige rechten van de mens voor de rechteloze door de betrokken leiderschap praktijk en activiteit.
 • Kritisch analyseren van een reeks beurs om beroepspraktijk en toegepast onderzoek activiteit dynamisch te informeren.
 • Uitvoerig ontwerpen en implementeren vraag naar educatieve rechtvaardigheid praktijken / principes relevant.

Andere programma kenmerken zijn:

 • Mentoren uit het veld
 • Practicum seminars met toonaangevende educatieve beoefenaars
 • Concurrerende kosten
 • Overdracht van maximaal 6 postdoctorale eenheden (met departementale goedkeuring)
 • Gelegenheid om de Tier II Administratieve Credential gelijktijdig te voltooien
Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
59,850 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019