Doctoraat In Informatica Map-i

University of Minho - School of Engineering

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctoraat In Informatica Map-i

University of Minho - School of Engineering

Doctoral Programme in informatica MAP-i

De MAP doctoraat in Computer Science bestaat uit een eerste curriculaire jaar start in de herfst en verdeeld in twee semesters. Het eerste semester is voorzien van vier gangen gekozen op het gebied fundamenten van de informatica, programmeren paradigma's en informatietechnologieën en een seminarie over onderzoeksmethoden waaronder het werkbezoeken aan verbonden onderzoekscentra en laboratoria MAP. In het tweede semester worden de studenten een aantal optionele cursussen gegeven door professoren van MAP universiteiten en vooraanstaande wetenschappers uit het buitenland worden aangeboden. De afgestudeerde studenten wordt verwacht dat ze een aantal credits te nemen in aangelegenheden die niet direct verband houden met hun vakgebied.

In het eerste jaar moet de student zijn onderwerp van het proefschrift kiezen uit een lijst met mogelijke onderzoeksprojecten. Op basis van deze keuze, moet de student zijn proefschrift voorstel voor te bereiden, in de loop van het tweede semester, die een uitgebreid overzicht van de stand van de techniek, een reeks gedetailleerde doelstellingen en methoden, overzicht van de mogelijke bijdragen en een wegenkaart om deze te bereiken omvat. Het scriptievoorstel wordt besproken met een jury in het einde van het eerste jaar.

Naar aanleiding van deze curriculaire jaar, die de moeite waard 60 studiepunten in het European Credit Transfer System (ECTS) is, de afgestudeerde student komt in het onderzoek en thesis ontwikkelingsfase, die duurt 2 tot 3 jaar en komt overeen met ten minste 120 studiepunten.

Studenten kunnen ervoor kiezen om het programma als full-time studenten te volgen of, indien ze werken in een bedrijf of in een onderzoeksproject, misschien liever inschrijven als part-time studenten in 30 credits per jaar, waarbij 60% van de vergoedingen.

In termen van de organisatie, de MAP universiteiten afgesproken een algemeen model, waarin de curriculaire deel is volledig in een van de instellingen, roterende elk jaar tussen de Minho, Aveiro en Porto. Elke student krijgt individuele begeleiding door een mentor, totdat hij een toezichthouder krijgt. Na het eerste jaar, de student verhuist naar de universiteit en onderzoeksgroep van de promotor. Buiten de reguliere thesisbegeleiding, zal de vooruitgang van de student worden gevolgd door een PhD comité, bestaande uit twee andere erkende experts in het veld, waarvan één van een externe instelling. Indiening van het proefschrift en de promotie in de Repository te volgen standaard internationale praktijk. Een student zal worden beloond met een doctoraat, in de vorm van een gezamenlijk doctoraat door de universiteiten van Minho, Aveiro en Porto, als zijn thesis wordt beoordeeld om een ​​originele bijdrage aan kennis op het gekozen gebied te vertegenwoordigen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Locations
Portugal - Guimarães
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Portugal - Guimarães
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan