Doctoraat In Materiaalkunde

University of Minho - School of Engineering

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctoraat In Materiaalkunde

University of Minho - School of Engineering

Doctoral Programme in Materials Engineering

Het doel van de Doctoral Programme in Materials Engineering is aan deskundigen en onderzoekers op te leiden op het gebied van Materials Engineering, die zeer gekwalificeerd en in staat om zelfstandig onderzoek, ontwikkeling en innovatie werkzaamheden uit te voeren in de academische of de industrie milieu.

Het programma wordt georganiseerd op basis van de volgende uitgangspunten:

  1. Om de opleiding van de kapitein en 1 cyclus diploma houders op het gebied van Ingenieurswetenschappen voltooien, de toekenning van voortgezette opleiding in opkomende gebieden van Materials Engineering, met name ten aanzien van innovatie en ontwikkeling van materialen / producten, technologieën en processen voor nieuwe toepassingen.
  2. herziening van de state-of-the-art, projectplanning: tot onderzoeksmethodologie en experimenten vaardigheden die de autonome ontwikkeling mogelijk te maken (hetzij individueel of binnen een onderzoeksteam), onderzoek en ontwikkeling (R & D) activiteiten die alle aspecten van de R6D proces te ontwikkelen , selectie en toepassing van onderzoeksmethoden en procedures, het schrijven van O & O-resultaten rapporten, enz.

Toegang tot hoger onderwijs

De conclusie van deze Doctoral degree maakt de realisatie van het onderzoek activiteit op postdoctoraal niveau.

Carrière

De houders van een doctoraat in de Materials Engineering zal de juiste vaardigheden beschikken om op verantwoordelijke posities in de ontwikkeling en coördinatie van het wetenschappelijk onderzoek, het beheer van complexe processen en hoge-gekwalificeerde mensen nemen, zowel in de industrie als in technisch-wetenschappelijk onderzoek systemen op het niveau nationaal en internationaal.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Portuguese (Portugal)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Portugal - Guimarães
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Portugal - Guimarães
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan