Doctoraat van onderwijs (edd) in organisatorische verandering en leiderschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

onderwijs

De Doctoraat van het Onderwijs Graad is gericht op ervaren onderwijsspecialisten en stelt u in de voorhoede van uw vakgebied in termen van kennis, bewustzijn en begrip.

De EdD is bedoeld voor degenen die graag en substantiële bijdragen leveren aan de ontwikkeling van educatieve kennis in een breed scala van educatieve instellingen, waaronder K-12 scholen, hogescholen, universiteiten en gouvernementele organisaties.

Uitgegeven door een mix van online interacties en ervaringen in de praktijk, biedt het EdD-programma studenten de mogelijkheid om voltijds te werken, terwijl ze een diploma volgen die ze als organisatorische leiders onderscheidt. Studenten zullen verkennen hoe leren zich voordoet in formele en informele werkplekinstellingen, effectieve strategieën voor het faciliteren van organisatorisch leren onderzoeken en leren systemen creëren die effectiever, aanpasbare en competitieve organisaties produceren.

De graad voldoet aan de noodzaak voor de hoogste niveaus van professionele ontwikkeling en opleiding van zowel opvoeders als degenen die zich bezighouden met onderwijsbeleid en administratie. De nadruk ligt op het interplay tussen de multidimensionale praktijken van onderwijs en scholarship.

De diploma is ontworpen om huidige praktijken te betrekken met kennis, bewustzijn en begrip van de filosofische, organisatorische, politieke, sociale, management-, interpersoonlijke en technische dimensies van scholen en andere onderwijsinstellingen. De exploratie van de nexus tussen theorie en praktijk begint met een reeks online modules die u ontwikkelt om kritische problemen op te lossen die opvoeders en beleidsmakers vandaag door de lens van eigentijds en historisch onderzoek en filosofie ondervinden. Deze brede fundering stelt u in staat uw specifieke belangen te scherpen op het uitvoeren van begeleid onderzoek dat een originele bijdrage levert aan uw vakgebied.

Programma functies

 • Een academisch onderzoek op hoog niveau van een reeks educatieve en professionele problemen
 • Vier begeleide eenheden en een begeleid onderzoekskomponent
 • Zult u in staat stellen om een ​​bijdrage te leveren aan kennis via eenheidsopdrachten, en door uw proefschrift
 • Focus op het interactie en de relatie tussen de professionele praktijk en de beurs.

Programma overzicht

Core Units

 • UU-EDUD-801 Educatief Onderzoek: Filosofie en Praktijk
 • UU-EDUD-802 Onderwijs- en leermethoden beheren
 • UU-EDUD-803 Onderwijsbeleid: Theorie en Praktijk
 • UU-EDUD-804 Onderwijsmanagement, Leiderschap en Administratie
 • UU-EDUD-900-1 EdD Dissertatie (deel 1)
 • UU-EDUD-900-2 EdD Dissertatie (deel 2)
 • UU-EDUD-900-3 EdD Dissertatie (deel 3)
 • UU-EDUD-900-4 EdD Dissertatie (deel 4)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Unicaf University is a pan-African independent, recognised university, combining the best elements of international education, offering high quality academic qualifications.

Unicaf University is a pan-African independent, recognised university, combining the best elements of international education, offering high quality academic qualifications. Lees Minder