Doctoraat in Bedrijfskunde

University of South Florida

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctoraat in Bedrijfskunde

University of South Florida

Overzicht

De doctorale programma aangeboden door de Muma College of Business is 90 credit-uren en biedt haar afgestudeerden met de voorbereiding voor een loopbaan als hogeschool en universiteit hoogleraren en als onderzoeks- en personeelspersoneel in de industrie en de overheid. De intellectuele groei van studenten wordt bevorderd door nauw samen te werken met de faculteit in seminars, onderzoeksprojecten en andere opdrachten die onderzoeks- en onderwijsvaardigheden ontwikkelen. Het curriculum biedt de breedte van begrip van de integrale componenten van bedrijfskunde evenals een diepte van gebiedspecialisatie die voldoende is om de student toe te staan ​​om zinvolle bijdragen aan de discipline te leveren. Flexibiliteit in het curriculum stelt elke student in staat om voort te bouwen op zijn of haar sterke punten en om studenten te voorzien van verschillende niveaus van voorbereiding op een breed scala van gebieden. Concentraties worden aangeboden op de volgende gebieden: Accounting, Finance, Information Systems en Marketing. Ondersteunende studiegebieden worden op deze gebieden en in gebieden buiten het college aangeboden. De verleende graad is echter Doctor in de Bedrijfsfilosofie met een specialisatie in een van de genoemde concentratiegebieden.

Tampa Bay Area

Tampa Bay is een florerend grootstedelijk gebied. Ongeveer een op de vier bedrijven en informatiediensten in Florida heeft een aanwezigheid in Tampa Bay. Dit positioneert op unieke wijze het University of South Florida Muma College of Business in een gebied dat rijp is voor zakelijke betrokkenheid.

Als het stedelijke hart van de Golfkust van Florida, is er geen gebrek aan recreatie en culturele attracties zoals sportlocaties, performancehallen, musea, theaters, dierentuinen en natuurgelegenheden, pretparken, winkellocaties en restaurants. www.visittampabay.com

Omdat het centraal gelegen is in de staat Californië, is Tampa vrijwel het hele jaar door zonnig. De uitzondering hierop zouden onze normale, kortstondige middagdouches zijn tijdens de zomermaanden (juni tot september). De gemiddelde jaarlijkse hoge temperatuur is 81 graden en de gemiddelde jaarlijkse lage temperatuur is 65 graden. http://www.usclimatedata.com/climate/tampa/florida/united-states/usfl0481

Campus leven

Er is een unieke en onmiskenbare energie die het studentenleven bij USF kenmerkt. Alleen al door op de campus te lopen, krijgen onze huidige en toekomstige studenten dat thuisgevoel. De campus barst van de mogelijkheden om mee te doen, nieuwe vrienden te ontmoeten, je passies te ontdekken en een verschil te maken.

College Resources

Het Lasher Center for Financial Markets is een ruimte van 1100 vierkante meter uitgerust met een Bloomberg-terminal, een aandelenkoerier, whiteboards en meer om studenten te helpen bij het analyseren van real-time financiële marktgegevens. Vooral promovendi zullen de middelen nuttig vinden in hun onderzoek naar aandelen, obligaties en beleggingen.

Het Center for Supply Chain Management en duurzaamheid biedt internationaal erkende faculteiten die lesgeven in supply chain management, reverse logistics en duurzaamheid aan studenten en zakelijke klanten. Het onderzoek is gericht op creatieve oplossingen voor echte supply chain-problemen. Het curriculum en de training zijn bedoeld om het aantal supply chain management en logistieke professionals te vergroten.

Het ISDS Practice Centre stelt studenten in staat om ervaring op te doen in real-world projecten gesponsord door industriële partners. Deze projecten worden begeleid door minstens één facultaire mentor en minstens één vertegenwoordiger van de projectsponsorsponsor. Studenten verwerven waardevolle ervaring en mentorschap van zowel de docenten van de faculteit als van de sector. Als gevolg daarvan worden ze competitiever op de arbeidsmarkt. Het voordeel van de faculteit is dat ze hun kennis toepassen op problemen uit de echte wereld, waardoor ze munt kunnen slaan in hun vakgebied. Bovendien zijn ze niet alleen in staat om industriële problemen en hun technologische oplossingen in de klas te brengen, maar ze kunnen deze kwesties ook integreren in hun onderzoek. De industriepartners profiteren door toegang te hebben tot topstudenten die oplossingen voor hun problemen kunnen creëren en gebruik kunnen maken van de expertise van de ISDS-faculteit.

De boekhoudingscirkel werd in 1990 georganiseerd om de Lynn Pippenger School of Accountancy te helpen zijn doelen te bereiken. De boekhoudingscirkel vertegenwoordigt een partnerschap tussen de faculteit, studenten en alumni en vrienden van de school. De missie van de boekhoudingscirkel is om de professionele ontwikkeling van studenten te verbeteren en het succes van studenten en faculteit te bevorderen door middel van kansen die de Tampa Bay-zakengemeenschap bieden.

De Accounting Advisory Council communiceert de communicatie tussen de faculteit van de School of Accountancy en de professionele gemeenschap waar de school voor staat. Leden van de Adviesraad hebben uitgebreide kennis en ervaring in het accountantsberoep en een sterke interesse in het ondersteunen en promoten van de USF Lynn Pippenger School of Accountancy en zijn Ph.D. programma.

Het Centrum voor analyse en creativiteit vormt de kern van de specifieke identiteit van de universiteit. Het bevordert een klimaat van innovatie en analyse in de administratie, klaslokalen en onderzoek van de school. Dit omvat het bevorderen van baanbrekend onderzoek om zakelijke en organisatorische uitdagingen aan te pakken, waaronder onderzoek naar analyse en creativiteit.

Het Business Communications Center, liefdevol het BizComm Center genoemd door zowel studenten als faculteiten, helpt studenten hun communicatievaardigheden te versterken met gratis workshops en persoonlijke services. Medewerkers van BizComm helpen studenten met academische papers, presentatievaardigheden en etiquette in professionele communicatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 6, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,500 USD
Het collegegeld wordt gedekt door assistentschappen, $ 2.500 kosten per jaar verschuldigd door de student.
Information
Deadline
Jan. 2, 2019
Locations
Verenigde Staten - Tampa, Florida
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Jan. 2, 2019
Einddatum Juni 30, 2022
Dates
Aug. 2019
Verenigde Staten - Tampa, Florida
Aanmeldingslimiet Jan. 2, 2019
Einddatum Juni 30, 2022