Doctoraat In Bedrijfskunde

Stockholm School of Economics

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited

Doctoraat In Bedrijfskunde

Stockholm School of Economics

De Ph.D. Programma in Bedrijfskunde is een vierjarig, voltijds, woonprogramma dat in het Engels wordt gegeven. SSE biedt geen afstandsonderwijs aan of laat deeltijdstudies toe.

De 240 ECTS-credits van de Ph.D. Programma in Business Administration zijn onderverdeeld in een opleidingsonderdeel (90 ECTS) en een proefschrift component (150 ECTS). Een speciaal ontworpen cursusprogramma, Stockholm-Uppsala Business Studies (SUBS), wordt gezamenlijk uitgevoerd met de universiteit van Uppsala en de Zweedse universiteit voor landbouwwetenschappen en biedt vier verplichte vakken (30 ECTS) in het eerste semester van het programma.

Vanaf het eerste jaar werk je aan je proefschrift, wat overeenkomt met 150 ECTS. In dit proces wordt u vanaf het begin begeleid door één lid van de SSE-faculteit (primaire supervisor). Nadat je in het tweede jaar een proefschrift hebt ingediend, werk je samen met een begeleidingscommissie van 3-4 hoogleraren om je Ph.D. proefschrift. Het programma wordt afgesloten met een proefschriftverdediging.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op February 19, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
Gratis
Locations
Zweden - Stockholm
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Zweden - Stockholm
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
beurzen beschikbaar