De Ph.D. Programma in Bedrijfskunde is een vierjarig, voltijds, woonprogramma dat in het Engels wordt gegeven. SSE biedt geen afstandsonderwijs aan of laat deeltijdstudies toe.

De 240 ECTS-credits van de Ph.D. Programma in Business Administration zijn onderverdeeld in een opleidingsonderdeel (90 ECTS) en een proefschrift component (150 ECTS). Een speciaal ontworpen cursusprogramma, Stockholm-Uppsala Business Studies (SUBS), wordt gezamenlijk uitgevoerd met de universiteit van Uppsala en de Zweedse universiteit voor landbouwwetenschappen en biedt vier verplichte vakken (30 ECTS) in het eerste semester van het programma.

Vanaf het eerste jaar werk je aan je proefschrift, wat overeenkomt met 150 ECTS. In dit proces wordt u vanaf het begin begeleid door één lid van de SSE-faculteit (primaire supervisor). Nadat je in het tweede jaar een proefschrift hebt ingediend, werk je samen met een begeleidingscommissie van 3-4 hoogleraren om je Ph.D. proefschrift. Het programma wordt afgesloten met een proefschriftverdediging.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Stockholm School of Economics »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2020
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
Free
beurzen beschikbaar
Deadline
feb 1, 2020
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
feb 1, 2020

aug 2020

Location
Aanmeldingslimiet
feb 1, 2020
Einddatum