Edinburgh Business School is de Graduate School of Business van Heriot-Watt University.

Edinburgh Business School helpt werkende professionals al meer dan 25 jaar bedrijfsleiders te worden door kwalitatief hoogwaardige en toegankelijke postdoctorale programma's aan te bieden. Onze populaire online MBA- , Masters- , DBA- en PhD- programma's hebben de loopbaan van meer dan 20.000 afgestudeerden versneld. Onze studenten hebben hogere lonen ontvangen, promoties binnen hun bedrijf gekregen en velen zijn een eigen bedrijf gestart.

Wees een van de beste beoefenaars van op onderzoek gebaseerde bedrijfsoplossingen in de wereld.

"Het doctorale programma van de Edinburgh Business School verenigt eersteklas academici, een grondige opleiding in onderzoeksmethoden met een wereldwijde gemeenschap van artsen. Het biedt een unieke mogelijkheid voor flexibele afstandsonderwijs DBA en PhD-studie met de optie van ondersteuning op de campus in Edinburgh, Dubai, Duitsland en andere internationale bases. "

Professor Abigail Marks, directeur onderzoeks- en promotieprogramma's

Maak kennis met Dr. Jeanette Vinke, DBA

Wilt u meer weten?

Programmastructuur

Ontworpen om studenten te helpen onderzoeksmethoden te gebruiken voor het definiëren, implementeren en evalueren van mogelijke oplossingen voor zeer reële zakelijke kwesties, bestaat het DBA- en PhD- programma uit twee fasen: het cursusstadium en de onderzoeksfase.

De cursusfase geeft je de kennis en expertise die je nodig hebt om het onderwerp van je scriptie en begrip van het onderzoeksproces te ontwikkelen. De onderzoeksfase bestaat uit twee fasen, de mentored phase en de supervised fase; na afronding hiervan dien je je afstudeerscriptie in voor onderzoek, dat plaatsvindt in de vorm van een mondelinge verdediging.

Klaar om te gebruiken?

Om te beginnen met je doctoraatsopleiding moet je minstens vijf jaar leidinggevende ervaring hebben en vloeiend Engels spreken. Je moet ook ter beoordeling indienen:

  • een inschrijfformulier
  • twee referenties
  • een officieel transcript van je Master's degree.

Meld je nu aan .

Wilt u meer weten?

Informeer direct over dit programma.

Of praat met een adviseur op 44 (0) 131 451 3090

E-mail: dbaenquiries@ebs.hw.ac.uk

Opleiding te volgen in:
Engels
Edinburgh Business School
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
Prijs
Contact school
Deadline
Contact school