Doctoraat in de bedrijfskunde

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Uitdagend, flexibel en wereldwijd

Til je carrière naar een hoger niveau met behoud van een gezonde balans tussen werk en privé!

Het behalen van de felbegeerde doctoraatsopleiding van een gerenommeerde universiteit is een droom voor veel professionals! Dit vereist toewijding en toewijding om een van de belangrijkste beslissingen in het leven te nemen. Doctorate of Business Administration of DBA-programma is een volledig doctoraat, maar kent weinig tegenstrijdigheden met een academisch georiënteerd doctoraat. Doctorate of Business Administration is beschikbaar in online of deeltijdstudiemodi. DBA-diploma is gespecialiseerd in het effectief gebruiken van belangrijke professionele ervaring bij het nastreven van impliciet onderzoek in de industrie.

De DBA-graad wordt ontwikkeld en geleverd in samenwerking met Universidad Catolica De Murcia (UCAM), Spanje, gerangschikt onder de top 10 van universiteiten in Europa door Times Higher Education Ranking-2019 voor kwaliteitsonderwijs. De laatste graad wordt uitgereikt door UCAM, die zal worden uitgereikt tijdens de oproeping aan de universiteit in Spanje.

De onderzoeksreis wordt gefaciliteerd door middel van goed ontwikkelde digitale bronnen, persoonlijke tutor en ondersteuning voor onderzoeksgidsen. Deze leer- en onderzoekservaring daagt je uit om je kritische en analytische expertise aan te scherpen. U ontwikkelt onderzoeksvaardigheden om een expert in uw vakgebied te worden met een bewezen vermogen om buiten de gebaande paden te denken. Het programma is ontworpen om te passen in het drukke schema van senior executives, zodat de balans tussen werk, privé en leren niet in het gedrang komt.

141824_pexels-photo-2182969.jpeg

Over de universiteit

UCAM, opgericht in 1996, is een volledig geaccrediteerde Europese universiteit met een duidelijke missie: studenten de kennis en vaardigheden bijbrengen om de samenleving te dienen, om bij te dragen aan de verdere uitbreiding van menselijke kennis door middel van onderzoek en ontwikkeling.

UCAM stelt studenten in staat om hun eigen real-world vaardigheden te ontwikkelen. De topinfrastructuur van de campus, de labs en studio's, gecombineerd met praktische leercomponenten, zullen studenten voorbereiden om hun opgedane kennis in daden om te zetten. Studenten moeten een stage lopen in een openbare of privé-instelling waar ze een voorproefje krijgen van hun toekomstige vakgebied.

UCAM heeft meer dan vijftig onderzoeksgroepen opgericht in nauwe samenwerking met ondernemingen zoals Coca Cola, DANONE, Vodafone en Siemens, waardoor sommige studenten de kans krijgen om academisch bij te dragen. UCAM is een van de eerste universiteiten die haar programma's aanpast aan het Europese kwaliteitssysteem voor onderwijs, volgens het Bolognaproces.

Wat is een DBA?

De Doctorate of Business Administration (DBA) is een gemengde deeltijd professionele doctoraat met een internationale reikwijdte en reputatie, ontworpen om de uitvoerende en professionele praktijk te verbeteren door de toepassing van gedegen theorie en rigoureus onderzoek naar echte en complexe kwesties in het bedrijfsleven en management. Het parttime DBA-programma verbetert het vermogen van de leerlingen om kennistheorie te ontwikkelen, hun toepassing in het bedrijfsleven. Een belangrijk aspect van het programma is het ontwikkelen van persoonlijke, advies- en onderzoeksvaardigheden in de context van rigoureus en relevant onderzoek.

Wie moet een DBA overwegen?

Doctorate of Business Administration wordt gedreven door de wens om echte verandering in hun bedrijven of vakgebieden teweeg te brengen door middel van datagestuurde besluitvorming. Het online of deeltijdprogramma zal vooral van pas komen voor ervaren leidinggevenden op C-niveau, senior managers, afdelingshoofden, consultants, managementopleiders en ondernemers. De DBA-graadervaring daagt de leerling uit om kritische en analytische expertise aan te scherpen. Je ontwikkelt je onderzoeksvaardigheden om een expert in je domein te worden met een bewezen vermogen om out of the box te denken.

DBA en PhD's - gelijk maar verschillend

De Doctorate of Business Administration of DBA is een programma op directieniveau dat is ontworpen voor werkende professionals met uitgebreide managementervaring en een masterdiploma, die verder willen in hun carrière. Het DBA-programma heeft zowel nauwkeurigheid als relevantie omdat het bijdraagt aan theorie, praktijk en onderzoek in zaken en management. Het online of parttime DBA-programma is een volwaardig doctoraat, maar in tegenstelling tot het doctoraat is er een focus op professionele ervaring. Het PhD-programma is gericht op diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van op onderzoek gerichte carrières in de academische wereld.

Programmastructuur

Het Doctorate of Business Administration- of DBA-programma biedt goed gestructureerde cursussen, ontworpen om onderzoekscompetenties op te bouwen. Dit wordt gevolgd door een onderzoeksproject dat tot doel heeft de vaardigheden en kennis aan te tonen die zijn opgedaan tijdens het eerste cursuswerk, en zo bij te dragen aan de verbetering en versterking van de bestaande bedrijfspraktijken.

DBA is gestructureerd in twee fasen.

Fase 1: Dit bestaat uit vijf modules die in jaar 1 worden gegeven en die bijdragen aan 60 ECTS Credits.

Fase 2: Na succesvolle afronding van fase 1 maken de leerlingen vorderingen met het voltooien van de laatste "praktijkgerichte thesis" die binnen 2 jaar na het begin van het onderzoek moet worden afgerond.

De maximale duur om het onderzoek af te ronden is 3 jaar met een minimum tijdsbestek van 1 jaar.

Award voor vroegtijdig verlaten

Succesvolle studenten van fase 1 krijgen een Master of Philosophy (MPhil) in Management van Universidad Catolica De Murcia, Spanje als de student besluit af te sluiten zonder de afstudeerscriptie af te ronden.

Looptijd

 • Leerfase - 1 jaar
 • Onderzoeksfase - 2 jaar

Hoewel de termijn voor onderzoek 2 jaar is, kan de leerling deze met nog 1 jaar verlengen. Een ambitieuze student kan het onderzoek zelfs in een jaar afronden, ook op basis van zijn rooster.

Module details

Jaar 1

Het doel van Year One is om een theoretische en praktische basis te bieden in de onderzoeksmethodologie voor geavanceerd empirisch onderzoek binnen het managementveld. Het laatste deel van Year One is om kennis en begrip van onderzoeksmethodologie toe te passen op een daadwerkelijke pilotstudie en een algemeen scriptievoorstel en om te reflecteren op de eigen prestaties als onderzoeker.

 • M1. Onderzoeksmethodologie en -methoden - 10 ECTS
 • M2. Onderzoeksvraagstukken binnen hedendaags management - 10 ECTS
 • M3. Interim-onderzoeksproject (pilotstudie) - 10 ECTS
 • M4. Een onderzoeksproject ontwerpen (scriptievoorstel) - 20 ECTS
 • M5. Ontwikkelen als onderzoeker (individuele reflectie) - 10 ECTS

Jaar 2 & 3

Het doel van het 2e en 3e leerjaar is het uitvoeren van volwaardig primair onderzoek onder begeleiding van een gids. De twee jaar worden gebruikt om een gedetailleerd proefschrift te maken dat beantwoordt aan de verwachtingen van onderzoek op doctoraal niveau.

 • M6. Praktijkgerichte scriptie - 120 ECTS

Admissions Process

verkiesbaarheid

Nadat de aanvraag is ingediend, zal het Admissions Team deze screenen om te verifiëren of je in aanmerking komt voor het programma. Als u daarvoor in aanmerking komt, wordt er een interview voor u gepland met het interviewpanel van het programma.

Na goedkeuring wordt het interview ingepland met het panel. Het proces zal worden uitgevoerd via telefoon / skype / zoom voor internationale kandidaten. De resultaten worden binnen een week na uw interview vrijgegeven.

Toelatingseisen

 • Kandidaten moeten een MBA- of masterdiploma of gelijkwaardig hebben van erkende instellingen.
 • Kandidaten moeten minimaal drie jaar werkervaring hebben op managementniveau.
 • Kandidaten moeten een grondige beheersing van het geschreven en gesproken Engels hebben. Engels niveau: 6.0 IELTS of gelijkwaardig.

honorarium

 • Jaar 1 - USD 7000,00
 • Jaar 2 - USD 3500,00
 • Jaar 3 - USD 3500,00

20% loyaliteitskorting voor leden van MBA-alumni van Westford Education Group Institutions.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, graduate and vocational profession ... Lees meer

Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, graduate and vocational professional programmes carrying significant value and recognition from awarding bodies and accredited universities having its presence in UK, Lebanon, US, Africa, India, and UAE. Our strategic partnerships and understanding of evolving industry requirements and deep analysis of economic realities ensure that we offer a meaningful and diverse portfolio of management, fashion and technology-based programmes. We have developed an integrated alliance with Liverpool John Moores University and Cardiff Metropolitan University in the UK and UCAM in Spain. Over thousands of students from more than 100 different countries are studying at Westford and they have become a part of a learning community that promotes critical thinking, experimental learning, innovation and enterprise. The institution has been recognised for excellence in educational delivery and efficient learning pedagogies and several accolades were offered across the period 2015-19. We have been awarded by Forbes Middle East in 2019, received MENAA award for ‘Best Corporate Brand’ 2019, Asian Education Leadership Award for ‘Asia’s Best Emerging Business School’, Middle East’s ‘Best International Business College’ in 2017 and The Times Higher Education Award for ‘Outstanding Student Support’ in 2016. Lees Minder
Sharjah , Lagos , Verenigde Arabische Emiraten online , Kaapstad , Koeweit Stad , Riyadh , Johannesburg , Dammam , Bahrein Online , Accra , Toronto , Dubai , Canada Online , Nigeria Online , Toronto , Kaapstad , Abu Dhabi , Maleisië Online , Amman , UK Online + 19 Meer Minder