Ons afstudeerprogramma biedt een PhD in filosofie op vier kerngebieden, Moleculaire / Cellulaire Biologie, Neurowetenschappen, Ecologie / Systematiek en Evolutie / Genetica. Het doctoraat in de wijsbegeerte wordt aangeboden via het door ons beheerde Intercampus-doctoraatsprogramma van de Universiteit van Puerto Rico.

Het departement onderhoudt nauwe banden met de Campus of Medical Sciences van de Universiteit van Puerto Rico, het Institute of Neurobiology, het Institute of Tropical Ecosystem Studies in de UPR-RP en de afdeling Environmental Studies van de UPR-RP, die aanzienlijk uitdijt de kansen voor onze afgestudeerde studenten

Het departement beschikt over moderne faciliteiten en laboratoriummiddelen en maakt gebruik van traditionele en niet-traditionele modelorganen om verschillende problemen aan te pakken. Bovendien, de enorme diversiteit van de ecosystemen van Puerto Rico en hun gemakkelijke toegang, vertalen zich in onderzoeksmogelijkheden in het Caribisch gebied en continentale neotropics. De Universiteit van Puerto Rico in Río Piedras is lid van de Organisatie voor Tropische Studies en studenten worden aangemoedigd om OTS-cursussen aan te vragen.


Ons afstudeerprogramma biedt verschillende mogelijkheden voor studenten die op zoek zijn naar een carrière in biologieonderzoek, een discipline met een toenemende sociale, economische en ecologische impact in de wereld. Degenen die op zoek zijn naar alternatieve carrières in de industrie, overheidsinstanties, niet-gouvernementele organisaties, zullen praktische ervaring opdoen in onderzoek en zullen waarderen hoe wetenschap wordt gemaakt en hoe het ons dagelijks leven kan verbeteren.

In een poging om ons cursusaanbod te organiseren, hebben we verschillende aanwijzingen opgesteld die studenten in staat stellen algemene en diepgaande kennis op hun vakgebied te verwerven.105974_research-research-integration-graph.gif


Toelatingsvoorwaarden

Specifieke eisen van het doctoraatsprogramma

 • Bachelor, Master of equivalent, in Sciences, bij voorkeur in de biologie van een erkende universiteit.
 • Algemeen gemiddelde van 3.00 punten op een schaal van 4.00.
 • Gemiddeld in Science-cursussen van 3,00 punten op een schaal van 4,00.
 • Behandeling van de Spaanse en Engelse taal, aangezien de cursussen in beide talen worden aangeboden.
 • Ten minste één cursus gevolgd hebben in twee van de volgende gebieden: (1) Genetica, (2) Ontwikkelingsbiologie, Cellulaire / Moleculaire biologie, en (3) Ecologie, Evolutie en Organismale Biologie.
 • Heb twee semesters van Algemene Fysica, Algemene Chemie en Organische Chemie met hun respectieve laboratoria genomen.
 • Een calculuscursus hebben gevolgd.
 • Onderzoekservaring

Documenten vereist voor toelatingstoepassing

 • Aanvraag voor toelating tot Graduate Studies in elektronisch formaat.
 • Drie aanbevelingsbrieven voor Graduate Studies in elektronisch of papieren formaat.
 • Drie exemplaren van transcripties van officiële kredieten met toegestane graad.
 • Beschrijvingen van cursussen die moeten worden geaccrediteerd, indien van toepassing.
 • Officiële resultaten van de Graduate Record Examination (GRE) - Algemene test die de laatste drie jaar is afgelegd. De thematische GRE in Biologie of Biochemie / Cel / Moleculair is optioneel.
 • Ander bewijs van professionele uitmuntendheid, presentatie van wetenschappelijke artikelen in congressen en / of herdrukken van gepubliceerde artikelen.
 • Kort essay (opgenomen in het aanvraagformulier voor toelating tot graduate studies) met vermelding van hun korte-, middellange- en langetermijndoelen, hun onderzoeksinteresses en hoe zij graduate studies in onze afdeling kunnen bevorderen, zullen bijdragen aan hun ontwikkeling.
 • Kortdurend, wenselijk onderzoeksplan.
Opleiding te volgen in:
Spaans

Zie 1 andere vakken van University of Puerto Rico - Río Piedras »

Laatst bijgewerkt op December 1, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum