Doctoraat in de handelsadministratie (DBA) Grenoble Ecole de Management (GEM), Istanbul-Cohort-programma in samenwerking met

41 North Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctoraat in de handelsadministratie (DBA) Grenoble Ecole de Management (GEM), Istanbul-Cohort-programma in samenwerking met

41 North Business School

Grenoble Ecole de Management is een Triple Accredited Business School (AACSB, AMBA, EQUIS). GEM's DBA is een van de negen DBA-programma's wereldwijd geaccrediteerd door AMBA.

Waarom inschrijven voor een DBA?

1. om les te geven in zakelijke scholen
2. het houden van posities van senior onderzoekspersoneel in internationale bedrijfsorganisaties
3. om onafhankelijke management consultants te worden

Klaar om een DBA te starten? Hoe je je programma kiest

" D e grote beslissing ligt achter je: je bent klaar om te gaan voor een doctoraatsstudie! En je hebt gekozen voor een DBA - de hoogst mogelijke postuniversitaire opleiding voor professionals die al een MBA of een equivalent hebben. Gefeliciteerd! De moeilijkste is om te komen ... en het allerbeste! Nu, de grote vraag is: met welk DBA-programma moet je meedoen ? "Caroline Gauthier, GEM-DBA-programmadirecteur:

http://www.linkedin.com/pulse/ready-start-dba-how-choose-your-programme-caroline-gauthier/

Programma

GEM's DBA-programma bestaat uit 2 fasen:

Fase I - Opleiding in doctoraal onderzoek: filosofie, methoden en hulpmiddelen (24 maanden part-time studeren)

DBA-studenten starten met het leren van methoden en technieken voor onderzoeksontwerp, gegevensverzameling en gegevensanalyse om onderzoek dat voldoet aan de doctoraatsnormen uit te voeren, te analyseren, te schrijven en te publiceren. Studenten maken een reeks van vier trainingsworkshops, waarvan er twee worden gehouden in Grenoble en twee in Istanbul.

Tussen workshops werken studenten aan hun gedetailleerde onderzoeksvoorstel, voltooien ze pilootstudies en voeren ze individueel onderzoek en veldwerk uit onder leiding van promotors. Om door te gaan naar fase II, moeten studenten drie stukken geschreven werk produceren. Waaronder:

  • Een uitgebreid onderzoeksvoorstel (1500 tot 4000 woorden);
  • Een uitgebreid literatuuroverzicht (5.000 tot 20.000 woorden); en
  • Een voorlopige scriptie (15.000 tot 30.000 woorden).

Succesvolle afronding van fase I leidt tot de toekenning van het certificaat in onderzoek in managementwetenschappen.

Fase II. Scriptie (24 maanden part-time studie)

Deze fase van het programma bestaat voornamelijk uit individueel onderzoek onder begeleiding van een hoogleraar met een internationale reputatie op het gebied van technologiebeheer, bedrijfsinnovatie en organisatieverandering.

Het proefschrift van de DBA moet substantieel bewijs opleveren van originele beurzen die voldoen aan publicatienormen en nuttige managementaanbevelingen bevatten.

DBA-kandidaten moeten aantonen dat zij in staat zijn originele onderzoeken uit te voeren; hun eigen en andermans ideeën testen, toepassen en onderzoeken; en begrijp de relatie tussen hun thema's en bredere kennisgebieden.

Faculteit

Elke DBA-kandidaat wordt toegewezen aan en wordt begeleid door een research-actieve professor van Grenoble Ecole de Management.

Waarom bedrijven DBA-studenten sponsoren?

Bedrijven die ervoor kiezen om de DBA-kandidaten van Grenoble Ecole de Management te sponsoren, profiteren rechtstreeks van hun onderzoek en studies. Elke kandidaat voert promotieonderzoek uit naar lopende zakelijke en managementkwesties die vaak gebaseerd zijn op de huidige en verwachte behoeften van hun bedrijf. Daarnaast kunnen bedrijven waardevolle managers aan boord houden terwijl ze hun doctoraatsdiploma in dit deeltijdprogramma volgen.

Toelating

DBA-programma kandidaten worden gerekruteerd uit de hele wereld. Ze komen uit een breed scala van achtergronden - de wetenschappen, humaniora en technische en technische disciplines. Over het algemeen zijn het professionals van hoog niveau, zoals managers of leidinggevenden met geavanceerde diploma's in bedrijfsdisciplines.

DBA-impact

Sinds 1993 heeft GEM's DBA-programma bedrijven en academische gemeenschappen actief verbonden om veranderingen door te voeren en vooruitgang te bevorderen door origineel en rigoureus onderzoek.

Het onderzoek van de DBA-studenten beïnvloedt de management- en organisatie-omgeving op het hoogste niveau. De scriptie van elke student bevat een hoofdstuk gewijd aan de managementimplicaties van hun promotieonderzoek en biedt relevante aanbevelingen voor organisaties om belangrijke uitdagingen het hoofd te bieden.

DBA-studenten en afgestudeerden worden aangemoedigd om hun resultaten en bevindingen te delen met een zo breed mogelijk publiek om hun leeftijdsgenoten, organisaties en gemeenschappen te informeren en te betrekken.

Met een sterke focus op disseminatie aan zakelijke en academische doelgroepen, ondersteunt de combinatie van relevantie en nauwkeurigheid in DBA-onderzoek de reputatie van GEM in het beheer van technologie-, innovatie- en ondernemerschapsdomeinen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op January 15, 2019
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
60,000 EUR
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

Why enroll in a Doctorate in Business Administration (DBA) program?

Valerie Sabatier Grenoble Ecole de Management