Lees de Officiële Beschrijving

De focus van het onderzoek ligt op de innovatieve integratie van bedrijfskennis met duurzame ontwikkelingsvraagstukken. Meer specifiek zijn economische groei, milieubeheer en sociale rechtvaardigheid deel van alle DBA-projecten.

Programma Organisatie:

Introductie Deze fase is een inleiding tot de methodologie van onderzoek en tot duurzaamheidsmanagement. Het omvat het bijwonen van SUMAS-workshops, het voorbereiden van de literatuurstudie en presentaties van studenten.

Selectie De tweede fase is de selectie van de onderzoeksgebieden en methodologische instrumenten. Het omvat het bijwonen van SUMAS-workshops, de keuze van onderzoeksmethoden en presentaties van studenten.

Individueel werk De derde en laatste fase is individueel werk onder zorgvuldige begeleiding van de supervisor. Het omvat ook collectieve seminars om kennis over de voortgang van onderzoek te delen.

Beschrijving van de cursus:

De theoretische filosofie van dit DBA-programma hangt af van een holistische benadering van het oplossen van problemen en benadrukt de ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden, teamwerk en interculturele competentie in wereldwijde werkomgevingen als cruciale kwaliteiten van managementpraktijken in tijden van veranderende organisatorische omstandigheden.

Het onderzoekswerk zal in verschillende fasen worden georganiseerd volgens de verschillende onderzoeksfasen. Studenten zullen workshops bijwonen met prominente academici en professionals op het gebied van business en duurzaamheid en zullen kennis delen met andere onderzoekers om nieuwe kennis te creëren. Dit zal studenten in staat stellen om hun vermogen om een ​​substantieel onderzoeksproject te conceptualiseren, te ontwerpen en te implementeren, te verbeteren.

Optionele ervaringskampen in vakantieresorts in de bergen of aan de kust zullen nuttig zijn om mensen bewust te maken van duurzaam leven en praktische oplossingen te leren voor milieuproblemen.

Studenten kunnen bijvoorbeeld praktische projecten ontwikkelen in het Green Economy Camp in Paro (Bhutan) of deelnemen aan een bio-energieprogramma in Brazilië, onder de zorgvuldige begeleiding van professionals en professoren.

Vereisten voor het doctoraatsprogramma:

 • Ondertekend aanvraagformulier
 • Fotokopie van een geldig paspoort of identiteitsbewijs
 • Officiële transcripties en diploma's van de Certified University, met beëdigde vertaling, indien niet oorspronkelijk in het Engels
 • Officieel gecertificeerd universeel transcript (indien van toepassing voor overdracht van studiepunten)
 • CV / Resumé geeft zowel compleet onderwijs als elke werkervaring weer in omgekeerde chronologische volgorde
 • Essay van 3000 woorden met vermelding van uw onderzoeksinteresses, gekozen onderzoeksonderwerp en motivaties, theoretisch kader en verwachte resultaten van onderzoeksresultaten
 • Als u geen moedertaalspreker bent of als u de afgelopen 3 jaar niet in een Engelstalige school heeft doorgebracht: TOEFL (minimum score van 550 PBT of 80 IBT), of IELTS (minimum score van 6.0), of andere gestandaardiseerde Engelse plaatsingsonderzoeken. Om de TOEFL-testscore automatisch in te dienen bij de Sustainability Management School , dient u SUMAS's TOEFL® Institutional Code-nummer - 4629 in te voeren wanneer u de test aflegt.
 • Aanvraagkosten van 200 CHF

Totale kosten

 • Jaar 1: 16.000 CHF
 • Jaar 2: 13.000 CHF
 • Jaar 3: 11.000 CHF

SUMAS biedt momenteel geen studiebeursprogramma's of beurzen aan.

Opleiding te volgen in:
Engels
Sustainability Management School
Laatst bijgewerkt op January 15, 2019
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Begindatum
Contact school
Duration
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
40,000 CHF
Totale kosten voor het 3-jarige programma
Op locaties
Op datum
Begindatum
Contact school
Aanmeldingslimiet

Contact school

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum