Doctoraat in de wijsbegeerte en religie met concentratie in de spiritualiteit van vrouwen

Het Women's Spirituality-programma, in 1992 opgericht door internationaal bekende pioniers in de spiritualiteitsbeweging van vrouwen, biedt een interdisciplinaire, multiculturele, decolonialistische feministische benadering van de studie van spiritualiteit en religie. Ons curriculum omvat studiebeurzen van vrouwen / genderstudies, etnische studies, religieuze studies, filosofie, religie en aanverwante gebieden. Wij zijn de eerste Ph.D. het verlenen van een graduate programma in de Verenigde Staten om een ​​studie van het heilige vrouwelijke te integreren met een onderzoek van hedendaagse sociale, politieke en ecologische kwesties.

Ons programma eert de spirituele impuls om de onderdrukking van het heilige vrouwelijke en de onderdrukking van vrouwen te herstellen. We sluiten ons aan bij diegenen die een einde willen maken aan de uitbuiting van gemarginaliseerde sociale groepen en het lijden van de aarde en de vele soorten willen aanpakken.

Over het programma

Het PhD-programma omvat twee jaar cursussen, plus uitgebreide examens en proefschrift.

We bieden momenteel twee graden:

  • MA in vrouwen, gender, spiritualiteit en sociale rechtvaardigheid

  • Doctoraat in de wijsbegeerte en religie met concentratie in de spiritualiteit van vrouwen

We bieden ook een versneld PhD-programma.

Onze alumni werken op verschillende gebieden, van hoger onderwijs en mediaproductie tot spiritueel leiderschap en gemeenschapsactivisme.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van California Institute of Integral Studies »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019