Doctoraat in het onderwijs EdD

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Ons doctoraat in het onderwijs is een ideale ontwikkelingskans als u een professional bent in het hoger onderwijs en uw onderzoeksexpertise wilt verbeteren en benutten. Wat uw onderwijsgebied ook is - van scholen, hogescholen en universiteiten tot professioneel, werkgebaseerd en levenslang leren, of beleidsontwikkeling - het behalen van een professioneel doctoraat zal u positioneren als een leider in uw vakgebied.

Ons doctoraat in het onderwijs is afgestemd op de behoeften van drukke professionals en combineert een uitstekende basis in onderzoeksmethoden en onderwijskundige theorie met de mogelijkheid om uw onderzoek aan het werk te zetten om professioneel beleid en praktijk te verbeteren.

Je werkt volledig of parttime naar je EdD onder begeleiding van deskundige docenten die hebben bijgedragen aan het veiligstellen van de reputatie van de universiteit als een van de top 10 in de UK for Education-studies (The Complete University Guide 2019).

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 Bouw je carrière voor aan een van de top 10 universiteiten voor educatieve studies in Groot-Brittannië (The Complete University Guide 2019)

# 2 Werk en studeer samen met experts in een ondersteunende, multidisciplinaire omgeving

# 3 Werk uw loopbaanverplichtingen na door voor uw EdD-parttime te studeren

Cursus details

Verfijn je onderwijsexpertise en verwerf de vaardigheden die nodig zijn om verandering exact te maken met een doctoraat in het onderwijs.

Onderwijs

Het doctoraat in het onderwijs (EDD) is een innovatieve interdisciplinaire cursus, aangeboden op een flexibele volledige en part-time basis. De cursus bestaat uit zeven kernmodules, die zowel online als face-to-face worden gegeven. Studie van de modules wordt gevolgd door het uitvoeren van een empirische studie gericht op een aspect van de professionele praktijk en de productie van een proefschrift van maximaal 60.000 woorden.

Kandidaten die niet doorgaan naar de EdD-scriptie kunnen proberen de Master of Science of Postgraduate Diploma in Educational Research af te ronden.

Studenten die slagen voor modules EDRP001, ASRP002, ASRP004, EDRP002, ASRP001, ASRP005 en ASRP021 zullen met succes afsluiten met een Masters.

Studenten die slagen voor modules EDRP001, ASRP002, ASRP004, EDRP002, ASRP001, ASRP005 zullen met succes afreizen met een postuniversitair diploma.

Wijzen van studie

Tempo

Edd

MSc

Diploma

Full time

3 jaar min, 5 jaar max

30 maanden

12 maanden

Deeltijd

5 jaar min, 8 jaar max

3 jaar

18 maanden

Beoordeling

Je wordt beoordeeld in elke cursusmodule door opdrachten van ongeveer 3.000 woorden lang. De EDD leidt ook naar de productie van een proefschrift (tot 60.000 woorden) onder deskundige supervisie door onderwijspersoneel van de Faculteit der Sociale Wetenschappen.

Course director

Dr. Greg Mannion

greg.mannion@stir.ac.uk
44 (0) 1786 467614

Vergoedingen - 2018/2019

  • Overseas: £ 2285 per 20 creditmodule, £ 6,845 per 60 creditmodule. £ 17,475 voor scriptie (360 credits)
  • Home / EU: £ 820 per 20 studiepunten module, £ 2.470 per 60 studiepunten module. £ 6280 voor proefschrift (360 credits)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder