Doctoraatsopleiding in bedrijfskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

115568_yhnjdj.JPG

Het doctoraatsprogramma in bedrijfsstudies gaat dieper in op de belangrijkste onderzoeksvraag, ontwikkeling en maatschappelijke betekenis van de discipline. Het doctoraatsprogramma bereidt studenten voor op onafhankelijk onderzoek op hoog niveau. Studies in het doctoraatsprogramma bestaan uit algemene studies en methoden, primaire vakstudies, optionele studies en het proefschrift. Van studenten wordt verwacht dat ze binnen vier jaar afstuderen als Doctors of Science in Business Studies.

Binnen de Faculteit der Bedrijfskunde zijn negen onderzoeksgroepen actief. Studenten die het doctoraatsprogramma in bedrijfsstudies volgen, zijn verbonden met het werk van de onderzoeksgroepen om interessantere onderzoeksthema's, groepswerktraining en een intensiever en diverser supervisieprogramma mogelijk te maken. Het doctoraatsprogramma werkt nauw samen met nationale graduate schools (KATAJA, KAVA en OMY). Door de samenwerking kunnen doctoraatsstudenten deelnemen aan evenementen georganiseerd door graduate schools en nationale en internationale cursussen en seminars organiseren. Promovendi kunnen ook profiteren van de contactnetwerken van andere onderzoeksgroepen in de vorm van corporate samenwerking. Doctoraatsstudies in het bedrijfsleven omvatten doorgaans ook een uitwisselingsperiode met een partneruniversiteit in het buitenland.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Vaasa is a multidisciplinary University with more than 5000 students, and it offers degrees at all academic levels from Bachelor to Master and Doctor.

The University of Vaasa is a multidisciplinary University with more than 5000 students, and it offers degrees at all academic levels from Bachelor to Master and Doctor. Lees Minder