115568_yhnjdj.JPG

Het doctoraatsprogramma in handelswetenschappen bestudeert diepgaand de belangrijkste onderzoeksvraag, ontwikkeling en maatschappelijke betekenis van de discipline. De doctoraatsopleiding bereidt studenten voor op onafhankelijk onafhankelijk onderzoekswerk op hoog niveau. Studies in het doctoraatsprogramma bestaan ​​uit algemene studies en methoden, primaire vakstudies, optionele studies en het proefschrift. Verwacht wordt dat studenten in vier jaar afstuderen als Doctors of Science in Business Studies.

Er zijn negen onderzoeksgroepen werkzaam in de Faculteit der Bedrijfskunde. Studenten die het Doctoral Programme in Business Studies volgen, zijn verbonden met het werk van de onderzoeksgroepen om meer interessante onderzoeksonderwerpen, groepstraining en een intensiever en divers supervisieprogramma mogelijk te maken. Het doctoraatsprogramma werkt nauw samen met nationale graduate schools (KATAJA, KAVA en OMY). De samenwerking stelt promovendi in staat deel te nemen aan evenementen die worden georganiseerd door graduate schools en om nationale en internationale cursussen en seminars te organiseren. Promovendi kunnen ook profiteren van de contactnetwerken van andere onderzoeksgroepen in de vorm van samenwerking tussen bedrijven. Promovendi op het gebied van ondernemen omvatten meestal ook een uitwisselingsperiode met een partneruniversiteit in het buitenland.

De leden van het bestuur van de doctoraatsopleiding zijn professor Jorma Larimo, professor Sami Vähämaa en universitair hoofddocent Niina Koivunen. Het doctoraatsprogramma wordt geleid door professor Jorma Larimo.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 2 andere vakken van University of Vaasa »

Laatst bijgewerkt op Mei 26, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
- De Graduate School of University of Vaasa nodigt aanvragen uit voor één (1) beurs (€ 24.000) voor een voltijdse doctoraatsstudent die is ingeschreven aan de University of Vaasa voor het schrijven van
Deadline
Vraag informatie aan
okt 31, 2019
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet
okt 31, 2019
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

jan 2020

Location
Aanmeldingslimiet
okt 31, 2019
Einddatum