115566_gsfdr.JPG

Studenten van de Doctoraatsopleiding van Sociale Wetenschappen voltooien een Doctor in de Administratieve Wetenschappen, D.Sc. (Admin.), Graad of Doctor of Philosophy in communicatiestudies.

Het programma is interdisciplinair en heeft tot doel deskundigen op doctoraal niveau en onafhankelijke onderzoekers op te leiden tot posities, met name in de publieke sector, maar ook in de particuliere sector en voor andere maatschappelijke actoren.

De wetenschappelijke middelen van het programma zijn die van de onderzoeksgebieden van de hoofdonderwerpen van de eenheid van de bestuurswetenschappen. De inhoud van het programma wordt bepaald door de groepen van het programma. De belangrijkste onderwerpen zijn regionale studies, openbaar bestuur, publiekrecht, sociaal en gezondheidsmanagement en communicatiestudies.

De aandachtsgebieden van de onderwerpen zijn

  • regionale ontwikkeling en economie
  • studie van publiek management en ethiek: ethisch management en identificatie van problemen, goed management en leiderschap
  • veranderend bestuur en basisrechten
  • studie van sociale en gezondheidsdiensten en -systemen: burgerparticipatie, bestuur en beheer van complexe problemen
  • communicatie studie

De studies van het programma bestaan ​​uit verschillende elementen, zoals diepgaand onderwijs in de theoretische achtergrond van het onderzoeksveld, onderzoeksmethoden, ethiek en methodologie van onderzoekswerk. Een bijkomend doel is om cursussen op te nemen die studenten voorbereiden op het beroepsleven. Het is ook de bedoeling om de meest recente wetenschappelijke kennis te gebruiken. Het doctoraatsprogramma is nationaal en internationaal genetwerkt. De onderzoekers organiseren seminars en nemen actief deel aan internationale seminars en hedendaagse openbare discussies.

De leider van het programma is professor Seija Virkkala.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van University of Vaasa »

Laatst bijgewerkt op May 26, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
jan 2020
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
- De Graduate School of University of Vaasa nodigt aanvragen uit voor één (1) beurs (€ 24.000) voor een voltijdse doctoraatsstudent die is ingeschreven aan de University of Vaasa voor het schrijven van
Deadline
Vraag informatie aan
okt 31, 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet
okt 31, 2019

aug 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

jan 2020

Location
Aanmeldingslimiet
okt 31, 2019
Einddatum