Doctoraatsopleiding in technische wetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

115565_2123.JPG

Energie, management en financiën zijn de centrale focusgebieden van onderzoek in het doctoraatsprogramma In Technische Wetenschappen. Het doctoraatsprogramma voert basisonderzoek en werkgericht toegepast onderzoek uit. Het toepassen van bekende methoden en hulpmiddelen bij het ontwikkelen van nieuwe oplossingen voor problemen op het gebied van technologie en economie zijn sleutelelementen van de programma's. Het programma is multidisciplinair en omvat elk onderdeel van technologieontwikkeling, van nieuwe technische innovaties en oplossingen tot productontwikkeling. Het programma biedt ook technologisch-wetenschappelijke kennis, methodische en computationele grondslagen voor het oplossen van problemen op het gebied van de technologische wetenschap en de wiskundige en statistische modellen van economische fenomenen.

Studies in het doctoraatsprogramma bestaan uit algemene studies, onderzoeksgebiedstudies en studies die het onderzoeksgebied ondersteunen. Het belangrijkste onderdeel van het programma is het proefschrift, dat wordt ondersteund door verdere wetenschappelijke studies, graduate schoolcursussen en seminars. Het doctoraatsprogramma in technische wetenschappen biedt doctoraatsstudies op het gebied van automatisering, energie, elektriciteit, gegevens- en telecommunicatietechniek, evenals industriële engineering, bedrijfswiskunde, statistiek en wiskunde.

Onderzoek wordt uitgevoerd in onderzoeksgroepen. Projecten worden gerund door onderzoeksgroepen in samenwerking met industriële bedrijven en verschillende nationale en internationale universiteiten en onderzoeksinstituten.

De school maakt deel uit van het nationale doctoraatsprogramma van elektrische energietechniek (DPEEE), energie-efficiëntie en systemen (EES) en informatietechnologie (INFORTE.FI), evenals het Finse doctoraatsprogramma in stochastiek en statistiek (FGSS) en het doctoraatsprogramma van de Graduate School of Logistics and Supply Chain Management (L & SCM).

Het Departement van Industrieel Management, de Afdeling Elektrotechniek en Automatisering, de Afdeling Informatica en de Afdeling Wiskunde en Statistiek, zijn verantwoordelijk voor de inhoud van het doctoraatsprogramma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Vaasa is a multidisciplinary University with more than 5000 students, and it offers degrees at all academic levels from Bachelor to Master and Doctor.

The University of Vaasa is a multidisciplinary University with more than 5000 students, and it offers degrees at all academic levels from Bachelor to Master and Doctor. Lees Minder