Doctoraatsopleiding in technische wetenschappen

University of Vaasa

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctoraatsopleiding in technische wetenschappen

University of Vaasa

Energie, management en financiën zijn de centrale speerpunten van onderzoek in het doctoraatsprogramma In Technische Wetenschappen. Het doctoraatsprogramma omvat alle onderzoeksgebieden van de School voor Technologie en Innovatie aan de University of Vaasa . Het doctoraatsprogramma produceert Doctors of Science in Technology (D.Sc. (Tech), Doctors of Science in Business Administration (D.Sc. (Econ) en Doctors of Philosophy (PhD). Het doel van het doctoraatsprogramma is om hoog te trainen deskundige deskundigen die in staat zijn om onafhankelijk onderzoek te verrichten naar dienstverlenende industrieën, het economische leven, de wereld van de academische wereld en andere organisaties.

De doctoraatsopleiding voert fundamenteel onderzoek en werkgericht toegepast onderzoek uit. Het toepassen van bekende methoden en hulpmiddelen bij het ontwikkelen van nieuwe oplossingen voor problemen op het gebied van technologie en economie zijn sleutelelementen van de programma's. Het programma is multidisciplinair en omvat alle aspecten van technologieontwikkeling, van nieuwe technische innovaties en oplossingen tot productontwikkeling. Het programma biedt ook technologische wetenschappelijke kennis, methodische en computationele grondslagen voor het oplossen van problemen op het gebied van de technologische wetenschappen en de wiskundige en statistische modellen van economische verschijnselen.

Studies in het doctoraatsprogramma bestaan ​​uit algemene studies, onderzoeksgebiedstudies en studies ter ondersteuning van het onderzoeksgebied. Het belangrijkste onderdeel van het programma is het proefschrift, dat wordt ondersteund door verdere wetenschappelijke studies, cursussen voor afgestudeerden en seminars. De Doctoral Programme in Technical Sciences biedt doctorale studies op het gebied van onderzoek van automatisering, energie, elektriciteit, data en telecommunicatie engineering, alsmede industriële engineering, economische wiskunde, statistiek en wiskunde.

Onderzoek wordt uitgevoerd in onderzoeksgroepen. Projecten worden gerund door onderzoeksgroepen in samenwerking met industriële bedrijven en verschillende nationale en internationale universiteiten en onderzoeksinstituten.

De school maakt deel uit van het nationale doctoraatsprogramma van Electrical Energy Engineering (DPEEE), energie-efficiëntie en systemen (EWS) en informatietechnologie (INFORTE.FI), evenals het Finse doctoraatsprogramma in de Stochastics and Statistics (FGSS) en het doctoraatsprogramma van de Graduate School of Logistics and Supply Chain Management (L

Het Departement van Industrieel Management, de Afdeling Elektrotechniek en Automatisering, de Afdeling Informatica en de Afdeling Wiskunde en Statistiek, zijn verantwoordelijk voor de inhoud van het doctoraatsprogramma.

Het doctoraatsprogramma wordt geleid door professor Seppo Hassi.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 7, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Jan. 2020
Duration
Duur
Voltijd
Information
Deadline
Apr. 30, 2019
Locations
Finland - Vaasa
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Apr. 30, 2019
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Jan. 2020
Aanmeldingslimiet Oct. 31, 2019
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Finland - Vaasa
Aanmeldingslimiet Apr. 30, 2019
Einddatum Vraag informatie aan
Jan. 2020
Finland - Vaasa
Aanmeldingslimiet Oct. 31, 2019
Einddatum Vraag informatie aan