115565_2123.JPG

Energie, management en financiën zijn de centrale speerpunten van onderzoek in het doctoraatsprogramma In Technische Wetenschappen. Het doctoraatsprogramma omvat alle onderzoeksgebieden van de School voor Technologie en Innovatie aan de University of Vaasa . Het doctoraatsprogramma produceert Doctors of Science in Technology (D.Sc. (Tech), Doctors of Science in Business Administration (D.Sc. (Econ) en Doctors of Philosophy (PhD). Het doel van het doctoraatsprogramma is om hoog te trainen deskundige deskundigen die in staat zijn om onafhankelijk onderzoek te verrichten naar dienstverlenende industrieën, het economische leven, de wereld van de academische wereld en andere organisaties.

De doctoraatsopleiding voert fundamenteel onderzoek en werkgericht toegepast onderzoek uit. Het toepassen van bekende methoden en hulpmiddelen bij het ontwikkelen van nieuwe oplossingen voor problemen op het gebied van technologie en economie zijn sleutelelementen van de programma's. Het programma is multidisciplinair en omvat alle aspecten van technologieontwikkeling, van nieuwe technische innovaties en oplossingen tot productontwikkeling. Het programma biedt ook technologische wetenschappelijke kennis, methodische en computationele grondslagen voor het oplossen van problemen op het gebied van de technologische wetenschappen en de wiskundige en statistische modellen van economische verschijnselen.

Studies in het doctoraatsprogramma bestaan ​​uit algemene studies, onderzoeksgebiedstudies en studies ter ondersteuning van het onderzoeksgebied. Het belangrijkste onderdeel van het programma is het proefschrift, dat wordt ondersteund door verdere wetenschappelijke studies, cursussen voor afgestudeerden en seminars. De Doctoral Programme in Technical Sciences biedt doctorale studies op het gebied van onderzoek van automatisering, energie, elektriciteit, data en telecommunicatie engineering, alsmede industriële engineering, economische wiskunde, statistiek en wiskunde.

Onderzoek wordt uitgevoerd in onderzoeksgroepen. Projecten worden gerund door onderzoeksgroepen in samenwerking met industriële bedrijven en verschillende nationale en internationale universiteiten en onderzoeksinstituten.

De school maakt deel uit van het nationale doctoraatsprogramma van Electrical Energy Engineering (DPEEE), energie-efficiëntie en systemen (EWS) en informatietechnologie (INFORTE.FI), evenals het Finse doctoraatsprogramma in de Stochastics and Statistics (FGSS) en het doctoraatsprogramma van de Graduate School of Logistics and Supply Chain Management (L

Het Departement van Industrieel Management, de Afdeling Elektrotechniek en Automatisering, de Afdeling Informatica en de Afdeling Wiskunde en Statistiek, zijn verantwoordelijk voor de inhoud van het doctoraatsprogramma.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 2 andere vakken van University of Vaasa »

Laatst bijgewerkt op September 28, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
jan 2020
Duration
Prijs
- De Graduate School van de University of Vaasa nodigt aanvragen uit voor één (1) beurs (€ 24.000) voor een voltijds doctoraatsstudent die is ingeschreven aan de University of Vaasa voor het schrijven
Op locaties
Op datum
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet

jan 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum