Doctoral School onderzoeksprogramma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Doctoral School van de Eugeniusz Geppert Academie voor Kunst en Vormgeving in Wrocław is een artistieke en onderzoekseenheid die mensen opleiden met aanzienlijke artistieke prestaties en een hoog onderzoekspotentieel. Het doctoraatsprogramma duurt 6 semesters en stelt hen in staat om geavanceerde kennis en vaardigheden te verwerven. Het is een voorbereiding op het ontvangen van een Ph.D. diploma op het gebied van kunst in de discipline beeldende kunst en kunstbehoud.

Doctoral School biedt een interdisciplinair onderzoeksprogramma van 3 jaar (6 semesters), met de mogelijkheid om te studeren aan een van onze vier faculteiten. Het is bedoeld voor afgestudeerden van masteropleidingen die een uitzonderlijk vermogen en aanzienlijke artistieke prestaties tonen. Het programma is gratis voor zowel EU- als niet-EU-burgers. De Academie biedt een maandelijkse beurs voor elke Ph.D. student.

  • Duur: 3 jaar (6 semesters)
  • Collegegeld: gratis
  • Begin van het academiejaar: 1 oktober
  • Contact: studyinenglish@asp.wroc.pl

Theoretische lessen in de Doctoral School worden alleen in het Engels gegeven.

Deelnemers van de school ontvangen beurzen voor een bedrag van 2 104 PLN per maand in de eerste onderwijsperiode, en vervolgens voor een bedrag van 3 242 PLN na het behalen van een positieve tussentijdse evaluatie.

Alle buitenlandse diploma's voor diploma's moeten vergezeld gaan van een apostille. Diploma's, transcripties en certificaten uitgegeven in een andere taal dan het Pools of Engels moeten door een Pools beëdigd vertaler in het Pools worden vertaald.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Academy provides instruction at four Faculties: Painting and Sculpture, Ceramics and Glass, Graphics and Media Art, and Interior Architecture and Design, to about 1 000 students. The students can ... Lees meer

The Academy provides instruction at four Faculties: Painting and Sculpture, Ceramics and Glass, Graphics and Media Art, and Interior Architecture and Design, to about 1 000 students. The students can select one of the six majors: painting, sculpture, graphics, design, interior architecture and media art on full-time five-year MFA or part-time two-tier BFA and MFA courses. Lees Minder