Lees de Officiële Beschrijving

Doctoral Studies in Computer Science en Telecommunicatie

Introductie

Veranderingen op het gebied van informatica en telecommunicatie zijn nog nooit dynamischer geweest. Nieuwe informatietechnologieën worden voortdurend ontwikkeld, en de overdracht raakt overal en vindt plaats over een opmerkelijke snelheid. Modern onderzoek en studies in de techniek in de wereld, hebben als een belangrijke uitdaging voor de ontwikkeling van nieuwe technologieën en methodologieën die moderne oplossingen op het gebied van informatie- en communicatietechnologieën zullen bieden.

De opleiding voor doctorale studies in de informatietechnologie bewaakt actief mondiale en Europese trends en de behoeften van de samenleving. Dit programma is gebaseerd op de moderne wetenschappelijke kennis op het gebied die het mogelijk maakt studenten om geavanceerd onderzoek, theoretische en praktische kennis te verwerven en het onderzoek vaardigheden, technische kennis en management vaardigheden te ontwikkelen.

Resultaten van het programma

De opleiding streeft ernaar de toekomstige uitdagingen van de informatica en computer engineering, die kan worden overcomed door middel van voortdurende verbetering die op zijn beurt is alleen mogelijk op basis van de moderne wetenschappelijke kennis in beeld te brengen.

De doctoraatsstudie van de studie in de informatica en telecommunicatie is georganiseerd als: Drie jaar durende studie programma voor full-time studie.

Doctorale graad in Informatica en Telecommunicatie bestaat uit: de kwalitatieve kenmerken van het profiel van de opleiding voor het doctoraal studie aan de universiteit worden uitgedrukt door middel van modules. De cursussen van de doctorale studie, die zal worden gerealiseerd met deze opleiding onder de volgende modules vallen: Trainen in wetenschappelijk onderzoek door middel van cursussen voor het verwerven van generieke kennis en onderzoek vaardigheden, geavanceerde niveaus van het onderwijs door middel van cursussen in het specifieke gebied van onderzoek, doctoraal seminars , workshops en onderzoek praktijken, onderzoek, voorbereiding en de verdediging van het proefschrift.

Neem voor meer informatie studiebeurzen aan buitenlandse studenten.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019