Beschrijving van de cursus

Een Doctoraat in Business Administration (DBA) wordt algemeen erkend als een prestigieuze kwalificatie als een professioneel doctoraat in Business en Management. Het wordt beschouwd als een van de hoogste kwalificatieniveaus die beschikbaar zijn in professioneel management. Onze cursus combineert onderwezen modules in geavanceerde managementtheorie en -praktijk, samen met training in de noodzakelijke methodieken en technieken om promotieonderzoek in Business en Management uit te voeren. De DBA duurt meestal vier jaar om in deeltijd te voltooien, maar met de optie om de duur van het werk te verlengen, zijn levensverplichtingen een uitdaging om in evenwicht te blijven met je studies. Als je het programma met succes hebt afgerond, heb je de titel 'Dokter'.

doelstellingen

Het doel van onze Doctor of Business Administration (DBA) is om carrièreprofessionals te helpen die hun manier van werken willen verbeteren, bijdragen en transformeren. Onze gecombineerde, maar meestal online, aanpak is bedoeld om u te helpen bij het leren terwijl u verdient en uw nieuwe kennis toe te passen in uw professionele praktijk terwijl u door de DBA gaat.

Doelen

Het doel van het programma is om je professionele capaciteiten, geloofwaardigheid en reputatie te verbeteren, en je zult bijdragen aan de praktijk door middel van actie-onderzoek. Bij het bereiken van deze doelstelling neemt u ook deel aan academisch onderzoek, publiceert u papers en draagt ​​u bij tot de som van kennis in uw gekozen onderzoeksgebied.

Toelatingsvoorwaarden

Om deel te nemen aan het 4-jarig DBA-programma, moet je een MBA of een gelijkwaardig masterdiploma in een bedrijfsgerelateerd onderwerp hebben. Je hebt ook minimaal drie jaar ervaring nodig in een leidinggevende rol in je organisatie.

EU en internationale studenten

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten een geschikt cijfer / cijfer hebben in een goedgekeurd examen in de Engelse taal (zoals IELTS) Academic voordat ze zich kunnen inschrijven voor een academisch programma. U moet aantonen dat u I ELTS 7.0 heeft bereikt (met niet minder dan 6,0 in elk element).

Directe toegang tot DBA tot jaar 3

Om in aanmerking te komen voor directe toegang tot het DBA-programma, hebt u een onderzoeksdiploma nodig (bijvoorbeeld MSc, MPhil, MRes, PhD). Dit moet een bedrijfsgerelateerd veld zijn.

Studenten moeten een korte onderzoekslijn indienen op een gebied met onderzoeksgerelateerde expertise. Alleen onderzoekschetsen die overeenkomen met een beschikbaar onderzoeksonderwerp worden overwogen, en studenten moeten het onderzoeksthema aangeven in hun onderzoeksopzet. Dit hoeft geen onderzoeksvoorstel te zijn, maar een schets van waarom dit onderzoek belangrijk is en wat uw verwachte resultaten zijn.

Het is gebruikelijk dat een onderzoeksvoorstel deel uitmaakt van de toepassing. Uw onderzoeksschema moet betrekking hebben op de volgende gebieden:

  • Waarom wil je de DBA doen? (Leg uit hoe de DBA je helpt je carrièredoelstellingen na te streven)
  • Welke relevante werkervaring heb je? (Beschrijf de relevante werk- en loopbaanervaring die relevant is voor uw specifieke gebied dat u wenst te onderzoeken, met de nadruk op de vaardigheden en ervaring die u hebt opgedaan)
  • Een onderzoeksvoorstel indienen (wat stelt u voor om te onderzoeken - wat is het gebied dat u wenst te bestuderen en welke sleutelvraagstuk u wilt beantwoorden? Is de onderzoeksvraag de gapende of kans die u voorstelt aan te pakken?)
  • Hoe ga je onderzoek doen? (Hoe verzamelt u uw gegevens voor het proefschrift? Beschrijf hoe u omgaat met het verkrijgen van de gegevens en eventuele risico's)
  • Bijdrage (Is er iets nieuws en nieuws dat uw onderzoek zal bijdragen?)

Wie kan solliciteren

Je hebt een MBA of een gelijkwaardige masterkwalificatie nodig in een bedrijfsgerelateerde discipline. Dit kan een MA, MSc zijn in een gebied van bedrijfsgerelateerde beroepspraktijken en een ervaring van ten minste vijf jaar in de beroepspraktijk hebben. Je zult ook moeten werken in de professionele capaciteit die je voorstelt om te studeren. U kunt ook als zelfstandige werken. Als u in loondienst bent, moet u de formele overeenkomst hebben en actieve medewerking van de organisatie waar de DBA-onderzoeken moeten plaatsvinden.

Opleiding te volgen in:
Engels
Italiaans
Frans
Arabisch
Pools
Grieks
Laatst bijgewerkt op August 5, 2018
Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Begindatum
okt 2019
Duration
4 jaar
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

How to study on the UNINETTUNO e-learning platform