Het kenmerk van een toonaangevend doctoraalprogramma is niet alleen het onderzoek dat het genereert, maar ook de mate waarin het afgestudeerden uitstekende carrièrekansen biedt. De SHTM bereidt studenten voor op leidinggevende posities in hun gekozen carrière door het aanbieden van de eerste professionele D.HTM- graad ter wereld.

shtm11

Het D.HTM-programma is ontworpen voor academici, leidinggevenden uit de hogere sector en hogere medewerkers in overheids- en niet-gouvernementele organisaties voor gastvrijheid en toerisme. Sinds de start in 2007 trekt het programma een reeks professionals aan die geïnteresseerd zijn in het vergroten van hun loopbaan, van ervaren beoefenaars en overheidsvertegenwoordigers tot academici. Zijn specifieke Aziatische focus, unieke combinatie van onderwerpen en onderzoek en een flexibel leveringspatroon stellen professionals in de branche in staat om hun vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze op de arbeidsmarkt blijven.

De D.HTM is ontwikkeld om te voldoen aan de steeds veeleisender wordende behoeften van zowel de industrie als de academische wereld, en voldoet aan de groeiende vraag naar nieuwe capstone academische kwalificaties. Dit programma bereidt afgestudeerden voor op hun carrière door innovatie, creativiteit en onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen binnen een Aziatische context. Afgestudeerden van dit baanbrekende programma hebben zowel academische als industriële rollen op zich genomen die hun verbeterde vaardigheden en leiderschapsaspiraties weerspiegelen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2.5 - 5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum