Economie Ph.d. Programma

LUISS Guido Carli University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Economie Ph.d. Programma

LUISS Guido Carli University

Economics Ph.D. is een vier jaar durende programma, geheel in het Engels gedoceerd, gericht op het opleiden van internationale economen in staat is bij te dragen aan de vooruitgang van de kennis en het uitbreiden van de grenzen van het onderzoek in de economische disciplines. Deze economen zijn voorbereid voor academische of professionele loopbaan in de internationale instellingen, de centrale banken en met de economische en / of regelgevende beleidsmakers, of in adviesbureaus en financiële instellingen. Het programma is ontworpen om studenten de mogelijkheid om te begrijpen en uit te werken een breed spectrum van economische problemen en te voorzien in tot date analytische, empirische en kwantitatieve technieken.

Verwerven de studenten de noodzakelijke vaardigheden om zowel academische en professionele carrière te ondernemen, in universiteiten, internationale onderzoeksinstellingen, overheden, centrale banken, consulting en financiële instellingen. Tijdens het programma studenten zich richten op het schrijven van hun proefschrift en hun werk te presenteren in het interne seminars, tijdens het volgen van seminars of "leesgroepen" aan LUISS of op EIEF (Einaudi Instituut voor Economie en Financiën). De Ph.D. verhandeling zal naar verwachting bestaan ​​uit een originele en belangrijke bijdrage aan het gekozen gebied van specialisatie.

rwyj

Toelating en aanmelding

Posities beschikbaar voor inschrijving voor het doctoraat in de economie

Academisch jaar 2017/2018

Voor het academisch jaar 2017/2018, vijf posities beschikbaar zijn. Alle posities zijn collegegeld vrij. De vijf posities worden geleverd met een beurs (ongeveer 13.500 € per jaar).

Het verzoek om toelating moet on line worden ingediend vóór 20 april 2017 12:00 Om voor ons om uw aanvraag is het noodzakelijk dat u een volledige aanvraag in te dienen te overwegen. U moet alle gevraagde documenten te uploaden en te leveren correct scheidsrechter gegevens via onze online applicatie systeem.

nu van toepassing

Zodra de procedure voor het indienen van de aanvraag is voltooid, zal de kandidaat ontvangt per e-mail een kopie van de aanvraag als een bewijs van de juistheid en de geldigheid van de procedure.

Gedetailleerde informatie is opgenomen in het in het Engels en in het Italiaans gesprek.

Vereisten

Studenten die voor de doctoraatsopleiding moet een Laurea Magistrale of een Laurea (vecchio ordinamento) of een andere gelijkwaardige buitenlandse (master) diploma uiterlijk op 31 juli 2017 voltooid. Studenten met een door een buitenlandse instelling toegekend masterdiploma zal een juridische transcript vertaald in het Italiaans samen met een Certificaat van Validation (dichiarazione di valore), uitgegeven door een Italiaanse diplomatieke Office uit hetzelfde land waar de graad is toegekend nodig. Voor aanvragers met een buitenlands masterdiploma, wordt de aanvraag geaccepteerd, zelfs als het certificaat van validatie is niet voorzien. In dit geval, de toelating tot het doctoraat is afhankelijk van het verstrekken van het certificaat van validatie bij de registratie.

Toepassing

Samen met het aanvraagformulier studenten moeten bieden:

verplichte documenten

  • een certificaat / autocertification waarin de examens zat, de rang verkregen in elk van de examens, het Grade Point Average en de mate waardering (voor elke graad gehouden)
  • curriculum vitae (in het Engels) met vermelding van de kwalificaties
  • Identiteitskaart / paspoort
  • een lijst van publicaties in gebieden die relevant zijn voor de doctoraatsopleiding / of activiteiten voor onderzoek
  • gre
  • een verwijzing brief van een hoogleraar aan de universiteit
  • een onderzoeksvoorstel
  • toelichting van het doel: een schriftelijke verklaring in het Engels van niet meer dan twee pagina's waarin de redenen dat de kandidaat leidde tot hun studie voort te zetten, het beschrijven van hun studies tot nu toe en een korte vermelding van hun onderzoeksinteresses

electieve documenten

een maximum van 3 Publications

Toelatingsprocedure

De selectie is gebaseerd op de bovengenoemde documenten en andere academische diploma's en certificaten die de kandidaten zou willen om mee in te dienen bij hun aanvraag (zoals GMAT en / of certificaten van Kennis van het Engels).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
Gratis
Information
Deadline
Contact school
Locations
Italiƫ - Rome
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Sept. 2018
Italiƫ - Rome
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school