Ed.D. in stedelijke leiderschap

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Kean University Doctor of Education in Urban Leadership programma is de eerste in zijn soort in New Jersey en één van slechts een handvol van soortgelijke programma's landelijk. De Kean Ed.D. programma in Urban Leiderschap is een 90-credit programma dat bereidt gewijd educatieve leiders die begrijpen en waarderen de uitdagingen van de stedelijke gebieden en die in staat zijn om een ​​positief verschil in de stand van de stedelijke scholen, educatieve organisaties en gemeenschappen. Het curriculum, gebaseerd op een innovatieve, interdisciplinaire, professionele-georiënteerd model, integreert cursussen en practica culminerend in een full-jaar stage in een school district of gemeenschap onderwijs bureau.

De Kean Ed.D. in stedelijke Leadership programma is ontworpen om een geavanceerde en gevarieerde omgeving die persoonlijk en professioneel leren over school, familie en de gemeenschap ondersteunt. Studenten zijn voorzien van de kennis en de geavanceerde vaardigheden die ze nodig hebben om effectief te werken om de onderwijspraktijk te verbeteren en het verbeteren van de academische prestaties van de stedelijke studenten. Het programma biedt solide intermediate en gevorderde training en de mogelijkheid om de theorie in praktijk te brengen door middel van activiteiten in alle natuurlijk het werk en het volledige jaar stage.

Voor meer informatie over de Ed.D. leren in Urban Leadership programma, bezoek http://grad.kean.edu/doctoral-programs/doctor-education-edd-urban-leadership.

/?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListing
Laatst bijgewerkt op aug 2015

Over de school

Kean University is an accredited State University in New Jersey and is home to the Nathan Weiss Graduate College. The University is located just a few miles away from New York City. Kean is a metropol ... Lees meer

Kean University is an accredited State University in New Jersey and is home to the Nathan Weiss Graduate College. The University is located just a few miles away from New York City. Kean is a metropolitan, comprehensive, interactive university that provides world-class education to its approximately 2,500 students. Lees Minder
New York , Unie + 1 Meer Minder