Ed.D. in Leren en Instructie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding


De afdeling Learning and Instruction biedt spannende en unieke programma's op doctoraal niveau.

Leren en instructie is de toepassing van psychologische principes en concepten om problemen op te lossen in educatieve en trainingsomgevingen. Individuele verschillen, cognitieve en sociale ontwikkeling, leer- en motivatietheorie, educatief ontwerp, klassikaal lesgeven en management, en assessment zijn veelvoorkomende onderwerpen die in het programma worden behandeld.

Doctoraatsopleiding leren en onderwijzen (Ed.D.)

Onderzoeks- en onderwijspsychologie toepassen op diverse leeromgevingen.

Bezoek onze website hier voor meer informatie over dit programma Het programma biedt werkende professionals de onderzoeksvaardigheden en kerninhoud om gebruik te maken van en bij te dragen tot de kennisbasis in leren en instructie. Met behulp van de nieuwste technologie om te helpen bij het geven van instructies en ondersteuning, richt de cursus zich op leren en leren, educatieve instellingen, onderzoeksvaardigheden en speciaal onderwijs. Er is ook een optie om een ​​concentratie in het speciaal onderwijs of een concentratie in digitale technologie voor onderwijs en leren (negen punten) te verkrijgen.

"Ik denk dat het eerste dat je opmerkt bij het bijwonen van USF, een gevoel van gemeenschap is." Professoren zijn echt geïnteresseerd in het leren van elke student, wat zich vertaalt in een programma dat striktheid en zorgzaamheid omvat.Kleine klassen-check, deskundige professoren-check, een leren omgeving die wereldwijde denkwijze bevordert, naar mijn mening heeft USF het allemaal! "

-KAREN SANFORD, student EdD

Toelatingseisen

  • Voltooid online aanvraag met niet-terugbetaalbare $ 55 aanvraagkosten.
  • Eén set niet-officiële transcripties van elke universiteit / hogeschool die eerder was bezocht. Voor Amerikaanse aanvragers moet het diploma afkomstig zijn van een regionaal geaccrediteerde universiteit / hogeschool. Een kandidaat met een diploma dat in afwachting is, moet een officiële verificatie van de verwachte voltooiing van een graad aan de griffier of de schoolfunctionaris van de instelling verstrekken. Een undergraduate-diploma is vereist om van toepassing te zijn op een masteropleiding. Een master's degree is vereist om een ​​doctoraatsprogramma aan te vragen. Let op: als u wordt toegelaten, moet u officiële transcripties indienen voordat u zich inschrijft.
  • Aanvragen MA en Credential: minimum GPA van 2,75
  • Promotie-aanvragers: minimale GPA van 3,0 uit een graduaatsprogramma
  • Twee huidige, ondertekende aanbevelingsbrieven met vermelding van geschiktheid voor afstudeerwerk.
  • Huidige cv.
  • Een intentieverklaring

Promovendi moeten ook het volgende indienen:

  • MA scriptie (uittreksel of volledige kopie) of graduate level paper.
  • Officiële scores voor de Graduate Record Examens of de Miller Analogies Test (MAT). Testscores moeten rechtstreeks naar USF worden verzonden door de Education Testing Service (GRE) of de Psychological Corporation (MAT). Er worden geen fotokopieën van de resultaten geaccepteerd. Scores moeten binnen de afgelopen vijf jaar zijn behaald.

Financiële middelen

Federale financiële hulp, staats- en universitaire middelen zijn beschikbaar als financiering voor nieuw toegelaten en huidige USF School of Education-studenten.

Om de kosten van de opleiding tot graduate education te compenseren, worden er in de late namiddag en avond veel cursussen School of Education aangeboden en / of in wisselende weekends. De meeste studenten merken dat ze een volledige baan kunnen behouden terwijl ze hun diploma behalen, master of doctoraat. Als je programma echter vereist dat je tijd doorbrengt in een klaslokaal (dat wil zeggen studentonderwijs) of een veldwerk- of stage-ervaring voltooit, zullen dergelijke toezeggingen een normale werkdag verstoren.

Bezoek onze website voor meer informatie over financiële middelen voor dit programma

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of Education celebrates four decades of involved teachers, devoted leaders and caring counselors. Our faculty and students are scholars and social justice advocates engaged within the diver ... Lees meer

The School of Education celebrates four decades of involved teachers, devoted leaders and caring counselors. Our faculty and students are scholars and social justice advocates engaged within the diverse San Francisco Bay area and beyond. Lees Minder
San Francisco , San Jose , Sacramento , Santa Rosa + 3 Meer Minder