Ed.D. in Organisatie en Leiderschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding


Het voorbereiden van leiders die scholen, gemeenschaps- en sociale instellingen, overheidsinstanties en non-profitorganisaties in een regionale en internationale wereld dienen.

De

Programma details

De organisatie en het leiderschap (O

Program Delivery

Om aan de behoeften van werkende professionals te voldoen, volgt het programma een schema met alternerende weekendlessen die negen keer per semester bijeenkomen (vrijdagavond en de hele dag op zaterdag).

"De omvang en de structuur van het programma waren aantrekkelijk voor mij, een werkende professional en ouder, en ik was geïntrigeerd door de kansen die er waren om sterke banden te smeden en nauw samen te werken met mijn leeftijdsgenoten en instructeurs. Ik kan vol vertrouwen zeggen dat mijn grootste verwachtingen zijn vervuld. Ik kreeg de gelegenheid om naar het buitenland te reizen, deel te nemen aan ervaringsleren, nauwe relaties aan te gaan en te werken met toegewijde en fenomenaal getalenteerde professoren en ongelooflijk gemotiveerde wetenschappers. "- Demerris R. Brooks-Immel, O

Leerresultaten

De leerresultaten van het organisatie- en leiderschapsprogramma:

 • Het programma biedt studenten een continuüm van nieuwe kennis en inzichten dat de huidige theorieën, onderzoek en innovatieve werkwijzen weerspiegelt.
 • Het programma biedt studenten de mogelijkheid om de principes van leiderschapstheorie toe te passen in een breed scala van instellingen om individuen en organisaties effectief naar succes te leiden.
 • Het programma biedt studenten de mogelijkheid om geschikte leiderschapsmethodieken te selecteren, te implementeren en te beheren om te voldoen aan individuele, groeps- en organisatiebehoeften in K-12 via instellingen voor hoger onderwijs, winstbejag en non-profitorganisaties.
 • Het programma voorziet studenten van het gebruik en het uitvoeren van onderzoek om organisatorische processen te evalueren en te verbeteren.
 • Creëer leiders die in staat zijn om organisaties kritisch te bekijken om eerlijke resultaten te bevorderen.
 • Pleit voor pleitbezorging voor sociale rechtvaardigheid met een bewustzijn rond de ervaringen en uitdagingen van historisch ondervertegenwoordigde groepen.
 • Begrijp en pas onderzoek toe op praktijkproblemen.
 • Ontwikkel leiders die zichzelf weerspiegelen in hun praktijk en de implicaties ervan voor sociale rechtvaardigheid en gelijkheid.

Het leerproces van de organisatie en het leiderschapsprogramma:

 • Afgestudeerden zullen de kennis, het inzicht, de hulpmiddelen en de vaardigheden hebben verworven die nodig zijn om leiderschapsrollen aan te nemen in organisaties op lokaal, nationaal, nationaal en internationaal niveau.
 • Afgestudeerden hebben inzicht in onderzoeksmethoden en demonstreren competenties om deel te nemen aan rigoureuze studiebeurzen.
 • Afgestudeerden kunnen theorie relateren aan de praktijk en de synthese van geavanceerde kennis demonstreren door organisaties te verbeteren.
 • Afgestudeerden zullen hebben aangenomen van persoonlijke en wetenschappelijke reflecties die de professionele praktijk onderzoeken en leiden tot systemische vernieuwing.

Careers

Afgestudeerden van de O

VOORBEELDEN VAN LOOPBAANOPTIES OMVATTEN:

 • Administratie van het hoger onderwijs
 • Universitair docent
 • Management consultant
 • Toegepaste onderzoeker
 • principaal
 • opzichter

Financiële middelen

Federale financiële hulp, staats- en universitaire middelen zijn beschikbaar als financiering voor nieuw toegelaten en huidige USF School of Education-studenten.

Om de kosten van de opleiding tot graduate education te compenseren, worden er in de late namiddag en avond veel cursussen School of Education aangeboden en / of in wisselende weekends. De meeste studenten merken dat ze een volledige baan kunnen behouden terwijl ze hun diploma behalen, master of doctoraat. Als je programma echter vereist dat je tijd doorbrengt in een klaslokaal (dat wil zeggen studentonderwijs) of een veldwerk- of stage-ervaring voltooit, zullen dergelijke toezeggingen een normale werkdag verstoren.

Bezoek onze website voor meer informatie over financiële middelen voor dit programma

Bezoek onze website hier voor meer informatie over dit programma

Laatst bijgewerkt op jul 2018

Over de school

The School of Education celebrates four decades of involved teachers, devoted leaders and caring counselors. Our faculty and students are scholars and social justice advocates engaged within the diver ... Lees meer

The School of Education celebrates four decades of involved teachers, devoted leaders and caring counselors. Our faculty and students are scholars and social justice advocates engaged within the diverse San Francisco Bay area and beyond. Lees Minder
San Francisco , San Jose , Sacramento , Santa Rosa + 3 Meer Minder