Ed.D. in het internationale en multiculturele onderwijs

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Training van kritische geleerden en geëngageerde beoefenaars

The Ed.D. in het internationale en multiculturele onderwijs (IME) is gewijd aan het begrijpen van formeel en informeel onderwijs binnen verschillende socioculturele, taalkundige, politieke en economische contexten. Gebaseerd op principes van gelijkheid, sociale rechtvaardigheid en mensenrechten, richt het programma zich kritisch op de realiteit van het onderwijs binnen en buiten de grenzen van openbaar onderwijs in de Verenigde Staten en over de hele wereld. Ons programma voorziet studenten van de vaardigheden die nodig zijn om zich in te zetten voor studiebeurzen, onderwijs en advocatuur die veel van de belangrijkste problemen die van invloed zijn op het onderwijs van vandaag aanpakken. Bezoek onze website hier voor meer informatie over dit programma

Opvallende programmafuncties

 • Focus op geëngageerde wetenschap met een betekenisvolle impact op lokale en internationale gemeenschappen.
 • Een baanbrekend en intellectueel rigoureus curriculum gebaseerd op kritische pedagogiek.
 • Een sterk gemeenschapsgevoel, samengesteld uit zeer diverse faculteiten en studenten die persoonlijke en wetenschappelijke ondersteuning bieden.
 • Stageplaatsen voor doctoraatsstudenten in het worden van sociale rechtvaardigheidsgeleerden, beoefenaars en voorstanders.

"IME is een familie, een groep intelligente, liefhebbende mensen die het gevoel hebben dat sociale rechtvaardigheid de kern is van een opvoeder, een plaats die ons tweede huis wordt genoemd, een plek waar we naar toe komen wanneer de buitenwereld frustrerend is en we hebben een plaats van ondersteuning en reflectie nodig, het is deze plek waar gedachten worden rondgesmeerd, gerespecteerd en sierlijk uitgedaagd, het is de plaats die sinds het begin van de tijd aanwezig is in beschavingen ... gemeenschap. "

-IME EdD Student

Program Delivery

Het programma volgt een schema van alternerende weekendlessen die negen keer per semester samenkomen (vrijdagavond en de hele dag op zaterdag).

Programma details

The Ed.D. programma is gebaseerd op vijf hoofdconcepten: kritische sociale theorie en scholing; intersectionaliteit van ras, klasse, natie, taal, geslacht en seksualiteit in het onderwijs; mensenrechten en sociale bewegingen; internationaal en vergelijkend onderwijs; en alternatieve onderzoeksparadigma's.

Geworteld in de praktijk van kritische pedagogiek, biedt dit programma een dynamische leergemeenschap waar studenten profiteren van een grondige ervaring, zowel in de klas als in de gemeenschap. Wij geloven dat het conceptuele kader en de pedagogiek van IME dienen om studenten uit te rusten in het worden van leiders die in staat zijn om de mogelijkheden voor onderwijs in meerdere contexten te herdenken.

Het International and Multicultural Education (IME) doctoraatsprogramma bestaat uit 60 studiepunten die verder gaan dan het masterdiploma en culmineert in de afronding van een proefschrift. Studenten kunnen kiezen uit een reeks cursussen in IME of concentratie in ofwel mensenrechteneducatie ofwel tweedetaalverwerving.

Leerresultaten

De leerresultaten van het internationale en multiculturele onderwijsprogramma

Het doel van elk IME-programma is om professionele beoefenaars te ontwikkelen met expertise op drie belangrijke gebieden:

Conceptuele en theoretische kennis: inclusief kritische sociale theorie, kritische pedagogiek, kritische racetheorie en intersectionaliteit, feministische theorie, mensenrechten en sociale bewegingen, en alternatieve onderzoeksparadigma's.

Applicatievaardigheden: analyse-, synthese- en evaluatievaardigheden voor onderwijs en onderzoek, programma / beleidsontwikkeling en -administratie en lokale / mondiale sociale rechtvaardigheid / mensenrechtenactivisme. Methodologische instrumenten gebaseerd op kwalitatief onderzoek, zoals onderzoek naar participerende actie, onderzoek naar onderwijsbestrijding, getuigenissen en kritische etnografie.

Het International and Multicultural Education Program Student Learning Outcomes

De IME-programma's zijn ontworpen om studenten na hun afstuderen in staat te stellen om:

 • Gebruik de theorie als een lens om kritisch na te denken over sociale ongelijkheden in lokale / mondiale contexten.
 • Werk als een transformerende professional in scholen, universiteiten en gemeenschappen om sociale verandering teweeg te brengen.
 • Wees een prominente stem in de educatieve rechtvaardigheidsbeweging door middel van wetenschap en praxis
 • Ontwerp, implementeer en beoordeel K-12 en postsecundaire klas / gemeenschapsprogramma's gericht op mensenrechten, sociale rechtvaardigheid en / of kritisch multicultureel onderwijs.

Financiële middelen

Federale financiële hulp, staats- en universitaire middelen zijn beschikbaar als financiering voor nieuw toegelaten en huidige USF School of Education-studenten.

Om de kosten van de opleiding tot graduate education te compenseren, worden er in de late namiddag en avond veel cursussen School of Education aangeboden en / of in wisselende weekends. De meeste studenten merken dat ze een volledige baan kunnen behouden terwijl ze hun diploma behalen, master of doctoraat. Als je programma echter vereist dat je tijd doorbrengt in een klaslokaal (dat wil zeggen studentonderwijs) of een veldwerk- of stage-ervaring voltooit, zullen dergelijke toezeggingen een normale werkdag verstoren.

Bezoek onze website voor meer informatie over financiële middelen voor dit programma.

Careers

Afgestudeerden van het IME Doctoraatsprogramma werken als transformatieve professionals in verschillende omgevingen zowel in de VS als internationaal, zoals:

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

 • Faculteitsleden bij community colleges en universiteiten
 • Leraar leiders in K-12 scholen
 • School toezichthouders
 • Educatieve onderzoekers
 • Leiders in gemeenschaps- en niet-gouvernementele organisaties
 • Curriculum specialisten

AFGESTUDEERDEN VAN HET PROGRAMMA IME DOCTORAL

 • Professor en voorzitter, stedelijk onderwijs, Loyola Marymount University
 • Hoogleraar en leerstoel basisonderwijs, San Francisco State University
 • Professor, tweetalig en multicultureel onderwijs, California State University, Sacramento
 • Universitair docent, Reading, Texas Woman's University
 • Faculteit, Santa Rosa Junior College en Solano Community College
 • Docent, Amerikaanse studies, Eötvös Loránd University, Boedapest, Hongarije
 • Directeur, tweetalig onderwijs, professionele ontwikkeling en speciale programma's, San Jose Unified School District
 • Lerarenopleiders voor internationale organisaties
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of Education celebrates four decades of involved teachers, devoted leaders and caring counselors. Our faculty and students are scholars and social justice advocates engaged within the diver ... Lees meer

The School of Education celebrates four decades of involved teachers, devoted leaders and caring counselors. Our faculty and students are scholars and social justice advocates engaged within the diverse San Francisco Bay area and beyond. Lees Minder
San Francisco , San Jose , Sacramento , Santa Rosa + 3 Meer Minder