Ed.D in organisatorisch leiderschap met een nadruk op organisatieontwikkeling. Deze doctoraal-niveau opleiding is bedoeld voor mensen die klaar zijn om de uitdaging van leiderschap aan te gaan in de complexe en dynamische organisaties van vandaag.

Het programma ontwikkelt leiders die in staat zijn tot innovatie, vindingrijkheid en ontdekking, evenals de verantwoorde toepassing van de huidige beste praktijken om de doelstellingen en doelstellingen van de organisatie te bereiken. Dit zeer relevante en robuuste curriculum richt zich op de belangrijkste instanties van leiderschapsliteratuur en theorie en identificeert de meest geschikte en effectieve toepassingen voor educatieve, zakelijke en organisatorische omgevingen. Deelnemers zullen academische en organisatorische onderzoeksexpertise ontwikkelen door middel van de studie van statistieken en onderzoeksmethodologie.

Het studieprogramma sluit aan bij de missie van Grand Canyon University om studenten te ontwikkelen die wereldburgers, kritische denkers, effectieve communicatoren en verantwoordelijke leiders zijn. Met de nadruk op organisatieontwikkeling bereidt het programma afgestudeerden voor op leidende organisaties, zowel profit als non-profitorganisaties, door middel van een onderzoek naar leiderschapsstijlen, organisatiecultuur, bestuur, verantwoordelijkheid en waarde gedreven focus. Afgestudeerden van dit programma zijn uitgerust met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om dienend leiderschap te bieden en de complexe uitdagingen aan te gaan waarmee hedendaagse organisaties worden geconfronteerd.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 19 andere vakken van Grand Canyon University »

Laatst bijgewerkt op August 15, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet