Ed.D.

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doctoraat in het onderwijs bestaat uit academische studies op basis van onderzoek. Het doel is om kennis op het hoogste niveau te ontwikkelen.

Graduate Profile

De doctor in het onderwijs, afgestudeerd aan de Universiteit van San Martin de Porres, heeft de volgende competenties:

 • Regisseert multidisciplinaire onderzoeksgroepen en onderwijsvernieuwingsgroepen en neemt hieraan deel, met gebruikmaking van de kennis en competenties van de Sciences of Education, de onderzoeksmethodologie en de verwante disciplines.
 • Hij neemt deel aan het onderwijs op alle niveaus van het onderwijssysteem, met name in postacademische en permanente educatieprogramma's, waarvoor hij nieuwe onderwijsleerprocedures ontwikkelt die passen bij dat onderwijsniveau.
 • Selecteer ontwerpen en pas de leerbeoordelingsprocedures en -instrumenten toe die geschikt zijn om de verwezenlijking van de doelstellingen van hun vak te beoordelen en de nodige feedback te verkrijgen voor de verbetering van het leerproces.
 • Leidt teams en neemt deel aan processen van ontwerp, herziening en aanpassing van het curriculum van verschillende niveaus en educatieve programma's.
 • Neemt deel aan de formulering, uitvoering, evaluatie en controle van beleidsmaatregelen en projecten voor onderwijsontwikkeling.
 • Beheer instellingen, programma's en educatieve processen met een hoge mate van efficiëntie en effectiviteit.
 • Leidt teams en neemt actief deel aan processen van accreditatie, vergunningverlening en kwaliteitsbeheer van instellingen en educatieve programma's.
 • Vertolkt in rigoureuze zin de nationale onderwijswetenschap en zijn historische projectie in de context van zijn sociaaleconomische, culturele en politieke formaties, en benadrukt zijn eigen waarden.

leerplan

Academische graad

Om de graad van arts te verkrijgen is vereist:

 • Heb de lerarenopleiding afgerond.
 • De doctoraatsstudies hebben behaald met een minimale duur van zes (6) academische semesters, met een minimuminhoud van vierenzestig (64) credits.
 • Ontwikkelen en ondersteunen van een proefschrift van maximale academische strengheid en origineel karakter.
 • Domein, op het basisniveau, van twee (02) vreemde talen, waarvan er één kan worden vervangen door een moedertaal.

vereisten

Voor registratie is vereist:

 1. Betalingsbewijs voor registratiekosten geannuleerd
 2. Toepassing in een gewaardeerde vorm, gericht aan de directeur van het Instituut voor de kwaliteit van het onderwijs (kosten van 3 zolen, om schatkist te benaderen).
 3. Kopie van de gelegaliseerde DNI notarially.
 4. Fedateada of gelegaliseerd exemplaar van de Master's Degree. Afgestudeerden van de Master's degree, waarvan de graad is in het proces van collatie, zal een certificaat van afstuderen afgeleverd door de decaan of postdoctorale directeur van de universiteit van herkomst en certificaten van originele studies van Master. Kandidaten met studies die in het buitenland worden uitgevoerd, zullen een gelegaliseerde kopie van hun Master's Degree of het equivalent ervan overleggen, naar behoren gevalideerd door een Peruaanse universiteit of erkend volgens de wet.
 5. Gestructureerd en foliated Curriculum Vitae
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Formar profesionales competentes, con sólidos valores humanísticos, éticos, morales y cívicos. Contribuir a la creación de conocimientos a través de la investigación y promover la difusión de la cienc ... Lees meer

Formar profesionales competentes, con sólidos valores humanísticos, éticos, morales y cívicos. Contribuir a la creación de conocimientos a través de la investigación y promover la difusión de la ciencia, la tecnología y la cultura. Proyectar nuestra acción a la comunidad, propiciando la construcción de una sociedad moderna y equitativa. Lees Minder