Read the Official Description

Eigen tempo DBA

The Doctor of Business Administration (DBA) is ontworpen om te cultiveren het leiderschap nodig is om de uitdagingen van het senior management op internationaal niveau aan te pakken. Een doctoraat met bestuurlijke relevantie laat topmanagers om hun expertise te verdiepen, een bijdrage leveren aan de kennis van hun beroep, en zich voor te bereiden op de complexe analyses en besluitvorming nodig is van het senior management. Het programma benadrukt een goed begrip van het management als een systeem; opgevat als het werkt tussen organisaties, sectoren en culturen.

De primaire doelstelling van het programma is om senior managers, ondernemers, ondernemers, onderzoekers en docenten in staat te blijven hun respectieve beroepen te ontwikkelen door middel van het bevorderen van geavanceerde theorieën en praktijken. Dit programma bereidt de kandidaten voor een loopbaan in de hogere niveaus van leidinggevende posities door het stimuleren van intellectuele bijdrage en de praktische toepassing van geavanceerde business theorie.

Internationale ervaring is van cruciaal belang voor de executive van vandaag. ISM biedt kandidaten de mogelijkheid om hun diploma-eisen te voldoen door een combinatie van seminars in één of meerdere van onze locaties, en e-learning. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk DBA studenten ware inzicht te krijgen in het bedrijfsleven het beleid en de cultuur van de landen.

Kandidaat Profiel

De kandidaten komen uit uiteenlopende professionele achtergronden, van succesvolle ondernemers om CEO's, aan diplomaten, adviseurs en een verscheidenheid van andere beroepen. DBA kandidaten deelnemen aan dit programma om hun expertise te verdiepen, samenwerken en netwerken met hun collega's en docenten, en voor te bereiden op de complexe analyses en besluitvorming nodig is van het senior management.

  • Educatieve achtergrond - Houd een bachelor diploma of gelijkwaardig document van een geaccrediteerde undergraduate instelling en de voltooiing van een Masters niveau programma
  • Werkervaring - Gemiddelde van acht jaar van het senior management ervaring, constante loopbaanontwikkeling met toenemende professionele verantwoordelijkheden
  • Talen - Een sterke greep van geschreven en gesproken Engels is verplicht

Waar

Naast haar Parijs seminars, het programma biedt studenten de mogelijkheid om zakelijke contacten te leggen en academische studie voort te zetten in een aantal van 's werelds belangrijkste commerciële hoofdsteden met de strategische partnerships ISM's: bij St. John's University in New York, Amity University in New Delhi, HSM Educação in São Paolo, en de Fudan Universiteit in Shanghai.

International Combinaties

New York, New Delhi, São Paulo en Shanghai's vertegenwoordigen ongeveer 2,5 credits per week van de studie, met een totaal van 5 studiepunten mogelijk elke sessie. Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​van de drie, twee weken sessies aangeboden in New York te wonen. Studenten kunnen ook deelnemen aan de New Delhi, São Paulo en Shanghai's.

Program taught in:
Engels

See 1 more programs offered by ISM - International School of Management »

Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Begindatum
Mar. 2019
Sept. 2019
Duration
4 - 6 jaar
Deeltijd
Prijs
84,562 USD
64,016 EUR-voor het sponsoren van bedrijven
By locations
By date
Begindatum
Mar. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
Einddatum

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum