EngD in energie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Het Engineering Doctorate (EngD) is een alternatief voor het traditionele doctoraat om u te helpen uw carrière in de industrie voort te zetten. De EngD staat gelijk aan een PhD in zijn intellectuele uitdaging, maar als student (EngD) onderzoek zal je onderzoek door de industrie worden geleid en zal je project je bedrijf als industriële sponsor betrekken. Dit biedt een ongeëvenaarde kans om ervaring op te doen met het werken aan de allernieuwste onderzoek dat relevant is voor de industrie.

U krijgt een diepgaand inzicht in de basisprincipes van hernieuwbare en niet-hernieuwbare energietechnologieën met de flexibiliteit om de technische en zakelijke training aan te passen aan de vereisten van het onderzoeksgebied van het bedrijf en uw carrièreambities.

Het Engineering Doctorate (EngD) in Engineering and Energy combineert geavanceerde technische en managementtraining met promotieonderzoek in samenwerking met een industriële partner / sponsor.

Onderzoeksprojecten zijn direct relevant voor de strategische plannen van uw industriële partner en hebben betrekking op een breed scala aan onderwerpen op het gebied van engineering en energie die met elkaar verband houden en wereldwijd van cruciaal belang zijn.

Afgestudeerden van EngD in Energy zullen de R ontmoeten

Je profiteert van de expertise en academische begeleiding van zowel de universitaire faculteit als je industriële sponsor. Onderzoeksprojecten worden gezamenlijk ontwikkeld door de academische begeleiders en de onderzoekstudent in overleg met het sponsorende bedrijf. Sponsorbedrijven kunnen variëren van MKB tot universitaire spin-outs tot multinationale organisaties.

Onderzoek

De EngD is een cursus van vier jaar en je besteedt gemiddeld 80% van je tijd in de industrie en 20% aan de universiteit. De eerste twee jaar zullen onderwezen cursussen worden gegeven die 's avonds worden gegeven voor het gemak op geavanceerde technische gebieden die verband houden met uw onderzoek, gecombineerd met passende commerciële vaardigheidstrainingen. In deze beginjaren zullen kritische onderzoeksvaardigheden worden ontwikkeld via onderwezen cursussen en onderzoeksprojecten. Jaar drie tot vier jaar worden volledig besteed aan het uitvoeren van toegepast onderzoek, met de mogelijkheid om waardevolle industriële en commerciële ervaring op te doen bij het sponsorende bedrijf en een doorlopend programma voor de ontwikkeling van commerciële vaardigheden.

In de eerste twee jaar van de EngD in Energy, zou je het equivalent van een part-time PGDip of MSc cursussen in Energy of Renewable Energy Engineering voltooien, afhankelijk van de cursuskeuzes. Gedurende de 4 jaar van studie zul je deelnemen aan een of meer onderzoeksprojecten, relevant voor je werkgever en afgestemd op een centrale scriptie.

 • Jaar 1: 60 studiepunten (4 x SCQF niveau 11 cursussen), voortgangsrapport over onderzoeksproject (en)
 • Jaar 2: 60 studiepunten (4 x SCQF niveau 11 cursussen), voortgangsrapport over onderzoeksproject (en)
 • Jaar 3: Voortgangsrapport over het onderzoeksproject (en)
 • Jaar 4: Eng.D. Scriptie of portfolio

De vereiste onderwezen component gebruikt cursussen op SCQF-niveau 11 met in totaal 120 studiepunten. Je hebt de optie om te kiezen uit een aantal relevante cursussen die momenteel beschikbaar zijn om tegemoet te komen aan je individuele behoeften en ambities.

Een lijst van de huidige cursussen is hieronder samengevat.

 • Stichtingen van energie
 • Procesintensificatie
 • Warmteoverdracht en warmtewisselaars
 • Elektrische energiesystemen
 • Renewable Energy Technologies
 • Ventilatie en airconditioning
 • Technologie Toekomst en Bedrijfsstrategie
 • Kritische analyse en onderzoek voorbereiden
 • Milieueffectrapportage
 • Vraagbeheer en energieopslag
 • Economie van hernieuwbare energie
 • Geavanceerde hernieuwbare energie-engineering
 • Energiesystemen en gebouwen

Daarnaast volg je workshops en seminars voor het PhD cohort en gespecialiseerde seminars gericht op bedrijfsontwikkeling en ondernemerschap.

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het medium van instructie was tijdens het voorgaande onderwijs, moeten aanvragers aantonen dat ze een Engelse taalvaardigheid hebben die overeenkomt met IELTS 6.5. Andere kwalificaties kunnen ook worden overwogen.

Deadline voor aanmelding

Onze Dubai Campus heeft het hele jaar door een toelatingsprocedure: zodra een intake is gesloten, beginnen we met het accepteren van aanvragen voor de volgende. Het is ook mogelijk om uw startdatum tot een jaar uit te stellen.

De meeste studenten passen 6-10 maanden voorafgaand aan hun gekozen intake toe. We kunnen aanvragen tot 3 weken voor het begin van elke intake accepteren, maar je moet er rekening mee houden dat een late aanvraag vrijwel zeker een vertraging betekent in het aanbieden van essentiële administratieve diensten, zoals je studentenmatriculatiekaart (zonder welke je niet toegang tot de bibliotheek of online services).

Laatst bijgewerkt op sep 2019

Over de school

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Lees Minder
Academische stad