Engels literatuur en kritiek

United Arab Emirates University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Engels literatuur en kritiek

United Arab Emirates University

De Afdeling van het Engels biedt een PhD-programma in het Engels literatuur en kritiek. Dit programma biedt studenten een scala van mogelijkheden om te studeren in alle belangrijke gebieden van de Britse en Amerikaanse literatuur, waaronder proza, poëzie, fictie, kort verhaal en drama vanaf de Renaissance tot postkoloniale / post-moderne literatuur. Het programma omvat ook andere gebieden van studies zoals vergelijkende literatuur, wereldliteratuur in het Engels vertalingen en kritische theorieën toegepast op de bekroonde literaire teksten. Op de academische paradigma, is het PhD-programma is ontworpen om een ​​uitgebreide en intellectueel uitdagend programma voor studenten die willen schrijvers, proof-readers, critici, literaire wetenschappers, hoogleraren en professionele leiders te bieden. Na voltooiing van de minimale cursus eisen, worden de studenten verwacht dat zij een brede kennis van het Engels literatuur, kritiek, en Theorie ontvangen. Onze faculteit zijn opgeleid bij vooraanstaande onderzoeksinstituten in heel Noord-Amerika en Europa en worden bereikt leraren en geleerden. Promovendi worden begeleid en ondersteund vanaf het begin van het programma, door middel van scriptie ontwikkeling, defensie en daarbuiten proefschrift.

Programma Learning Outcomes

Na succesvolle afronding van dit programma zullen de studenten in staat zijn om:

  • Zal tonen de breedte van de kennis in de discipline en vooruit, diepgaande kennis in de sub-discipline of gebied van specialisatie.
  • Zal hebben uitgevoerd en verdedigd een origineel werk van onderzoek op hun gebied van specialisatie die nieuwe menselijke kennis bijgedragen.
  • Zal aantonen een inzicht in de overdraagbaarheid van onderzoeksvaardigheden aan andere werkomgevingen en het bereik van de carrièremogelijkheden voor hen beschikbaar binnen en buiten de academische wereld.
  • Staat zal zijn om open problemen te identificeren, kritisch te analyseren en te verklaren in hun disciplines en toepassing relevant onderzoek methodologie voor het vinden van een mogelijke oplossing.
  • Staat zal zijn om de belangrijkste principes van hun vakgebied en hun werk mondeling en schriftelijk aan de faculteit, hun collega's, en de lay publiek te communiceren.
  • Zal aantonen een inzicht in de overdraagbaarheid van onderzoeksvaardigheden aan andere werkomgevingen en het bereik van de carrièremogelijkheden voor hen beschikbaar binnen en buiten de academische wereld.

Diploma-eisen

Benodigde krediet uur: minimum 54 uur

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd