Executive PhD

Antwerp Management School Executive PhD Program is een top-tier programma ter ondersteuning van ambitieuze executives en C-level managers die willen de meest geavanceerde kennis en vaardigheid uitmuntend onderzoek naar de werkplek en de maatschappij te brengen.

De deelnemers zullen nieuwe methodologieën en mentaliteit waarmee ze daadwerkelijk business issues zij geconfronteerd met in hun organisaties of in de samenleving benaderen verwerven. Zo, het programma heeft een aanzienlijke invloed op de professionele ontwikkeling van de deelnemers.

Te bloeien in de huidige complexe, mondiale concurrerende zakelijke omgeving, organisaties vereisen leiders die interdisciplinaire kennis te grijpen, het vermogen om te denken in globale termen en de visie om systemen die inspelen op snel veranderende tendensen te ontwerpen.

Antwerp Management School biedt de Executive PhD-programma te helpen leidinggevenden ontwikkelen competenties om relevante kennis en onderzoek vaardigheden toe te passen aan de hedendaagse zakelijke kwesties.

De Executive PhD-programma richt zich ook op het leven lang leren ambities van intellectueel actieve professionals die al uitstekende graden bezitten in hun vakgebied, maar die nog steeds willen bouwen op hun opleiding naar de top tier te krijgen.

Waarom dit programma op Antwerp Management School te volgen?

Het bijwonen van dit programma moet worden top van persoonlijke en professionele ontwikkeling van de deelnemer. Over een periode van 4 jaar vindt u de nodige mogelijkheden krijgen om je carrière succesvol te stimuleren, zowel in de academische wereld en de industrie. In dit opzicht zal u:

 • Verwerven van de nieuwste theorieën en praktische inzichten in uw favoriete beheer domein en leren van de vaardigheden van het bevorderen van kennis via methodologisch robuuste toegepast onderzoek methoden.
 • Demonstreer het vermogen om originele bijdragen aan de bestaande kennis te ontwikkelen.
 • Leer de competenties die nodig zijn om de overdracht van kennis, zowel in het bedrijfsleven en de academische omgevingen, in schriftelijke en mondelinge vorm.
 • Gain breed inzicht in je specialisatie via het lidmaatschap en de samenwerking binnen de Antwerp Management School Competence Centers.
 • Maak deel uit van een top gerangschikt internationale school.

Het College van PhD's doel is om de praktijk en de ontwikkeling van effectieve organisatorische leiderschap door het verstrekken van senior-level executives met:

 • Wijsheid en expertise die nodig is om te identificeren, te begrijpen en met succes aan te pakken het interdisciplinaire, big-picture kwesties die de wereldwijde business management vandaag karakteriseren.
 • Vaardigheden in formele sociale onderzoek nodig om complexe vraagstukken te definiëren en directe en voor de verspreiding van know-how met betrekking tot hun beroep door middel van verschillende manieren van expressie om zowel praktische en overheidsbeleid te beïnvloeden.
 • Een interdisciplinair, mondiaal georiënteerde oogpunt niet beschikbaar zijn in de traditionele geavanceerde vormen van onderwijs.
 • Blijkt management vaardigheden en het inzicht dat er nieuwe oplossingsgericht denken in beide organisaties en de samenleving zal aansporen.
 • Een unieke leren kans dat de nieuwste academische kennis met praktische relevantie combineert.
 • De mogelijkheid om hun kritisch denken te versterken, het verbeteren van hun vaardigheden te onderbouwen, te verdedigen en nieuwe ideeën te implementeren en te verbeteren oplossingsgericht assessment.

Wat kunt u verwachten?

Content niveau: Uitgebreid Expertise

Na het bijwonen van dit programma

U

 • Zal weten te genereren, te interpreteren en de overdracht van verworven academische kennis om uw professionele en academische netwerk.
 • Kunnen blijven onderzoeken in één van onze Competence Centers of doceren aan Antwerp Management School.
 • Zal begrijpen research tools en methoden en kunnen toepassen op praktische zakelijke uitdagingen op uw eigen zal zijn.
 • Zal academische, publiceren en bij het schrijven van ervaring en kennis.
 • Promoveert aan de Universiteit van Antwerpen, dat is een premium gerangschikt en geaccrediteerde universiteit te verkrijgen.

Jouw bedrijf

 • Zullen profiteren van de visies en ervaringen die je ter tafel te brengen als promovendus.
 • De voordelen van uw vermogen om te vertalen en toe te passen nieuw ontwikkelde en up-to-date kennis van de specifieke context van uw sector of bedrijf.
 • Heeft de mogelijkheid om te profiteren van uw uitgebreide zakelijke en leidinggevende vaardigheden die het mogelijk maakt de toekomstige doelstellingen en strategieën onderneming waaraan moet worden voldaan.

Maatschappij

 • Kunnen profiteren van uw vakgebied expertise om te veranderen en de instelling te verbeteren.
 • Als onderdeel van een gemeenschap van wereldleiders zal je helpen aanpakken dringende uitdagingen die de maatschappij gezicht.
 • Als opinieleider vindt u een gunstige invloed op de wereld waarin je leeft en werkt in hebben.

Data

Vier jaar part-time programma.
Fase 1 bestaat uit vijf op de campus modules verspreid over een periode van 18 maanden.
Fase 2 bestaat uit 6 on-campus modules in de loop van 30 maanden. De Executive PhD 2017 - 2021 cohort begint op woensdag 13 september 2017.

Vergoedingen

Jaar 1: 18,000 €
Jaar 2: € 16,000
Jaar 3: € 13,000
Jaar 4: € 13,000
(Extra jaar: € 6,500)

Plaats

Antwerp Management School
Sint-Jacobsmarkt 13/09
BE-2000 Antwerpen
België

Vereisten

We accepteren alleen de deelnemers aan het College van PhD-programma met een intrinsieke motivatie en de bereidheid om bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek en aan de volgende generatie zakelijke leiders te worden. Kandidaten moeten een MBA of een Master's degree van een geaccrediteerde academische instelling te houden, ten minste tien jaar professionele ervaring op het gebied van management en demonstreren academische en professionele progressie.

Het programma wordt gegeven in het Engels. Uitstekende mondelinge en schriftelijke kennis van het Engels is daarom noodzakelijk. De aanvragers wier moedertaal niet het Engels nodig zijn om de test van het Engels te nemen als vreemde taal (TOEFL).

Graad / certificering

Na het succesvol verdedigen van uw proefschrift (na 4 jaar), wordt u beloond met een doctoraat (PhD), uitgegeven door de Universiteit Antwerpen.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
4 jaar
Deeltijd
Prijs
60,000 EUR
Op locaties
Op datum
Einddatum
Juni 30, 2021
Aanmeldingslimiet
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Juni 30, 2021