Lees de Officiële Beschrijving

New Frontiers PhD projecten gericht op collectieve intelligentie uitbreiden en bijdragen aan de oplossingen voor mondiale uitdagingen door origineel onderzoek onderzoeken. Deze projecten zitten vaak op het snijvlak van kunst & design, digitale technologie, onderwijs en wetenschap, maar dit is niet strikt verplicht. Zo zijn projecten uit het verleden omvatte leren met spelletjes, het onderwijs door middel van onderzoek, communicatietechnologie, participatieve wetenschap, kunst / design als een middel om te communiceren wetenschap, enz.

New Frontiers PhD projecten beogen bij te dragen aan de oplossingen voor mondiale uitdagingen door middel van nieuwe onderzoek onderzoeken. Ze dragen bij aan het mobiliseren van de collectieve intelligentie in de richting van oplossingen voor maatschappelijke doelen, zoals die uiteengezet door de Verenigde Naties 2030 Agenda voor Duurzame Ontwikkeling. De oorspronkelijke bijdrage van het werk richt zich op vragen die relevant zijn in een onderzoek context zijn. De promotor, Thesis Advisory Commitee, proefschrift reviewers, en defensie jury zorgen voor de begeleiding en informatie over acceptabele inhoud en vorm van het proefschrift.

Aanbevolen New Frontiers projecten:

 • kunst en wetenschap
 • geopend wetenschap
 • games om te leren
 • toekomst van het onderzoek
 • leren en onderwijzen

Definitie van onderzoeksprojecten

Het onderzoek kan worden beschreven door het aanpakken van de volgende reeksen van vragen. Studenten wordt verwacht dat deze vragen aan het begin van hun studie aan te pakken en om voortdurend herformuleren de antwoorden als hun projecten te ontwikkelen over de drie jaar.

Over het onderwerp

 • Welk probleem of uitdaging zal dit onderzoek adres?
 • Heeft het onderwerp zelf verschillen van die van de traditionele wetenschappelijk onderzoek? Zo ja, hoe?

Op de gevraagde kennis

 • Welke kennis en begrip zal dit onderzoek te ontdekken?
 • Hoe zal deze kennis bijdragen aan de collectieve intelligentie en bijdragen aan de oplossingen voor mondiale uitdagingen?
 • Hoe verhoudt deze kennis betrekking hebben op meer conventionele vormen van wetenschappelijke kennis?

Op de onderzoeksmethode

 • Welk onderzoek methoden en technieken geschikt zijn om dit onderzoek uit te voeren?
 • Hoe zijn deze methoden te vergelijken met de methoden en technieken in de formele wetenschappen, natuurwetenschappen, sociale wetenschappen en / of geesteswetenschappen?

Onderzoeksmethoden

In tegenstelling tot traditionele onderzoek natuurwetenschappen, de problemen van New Frontiers studentonderzoekers gericht, niet noodzakelijkerwijs geïsoleerd uit het milieu en interferentie kan veroorzaken. Het probleem is niet naar beneden in een aantal geïsoleerde delen gebroken en de notie van een "controle" kunnen irrelevant zijn. Integendeel, New Frontiers onderzoek neemt vaak rekening met de context en de omgeving waarin het onderwerp ligt. Goed voor context brengt extra complexiteit die niet alleen door de traditionele methoden kunnen worden aangepakt. Zo student onderzoekers maken en gebruik van de juiste kwantitatieve en kwalitatieve methoden (bv experimentele, etnografische, hermeneutisch, design-gebaseerde, etc.) die onthullen en articuleren de stilzwijgende en expliciete kennis die is gelegen en belichaamd in het onderzoek uitkomst en / of processen .

Documentatie van het onderzoek proces en de resultaten

Het promotieonderzoek processen en resultaten moeten worden gedocumenteerd en verspreid op passende wijze aan de onderzoeksgemeenschap en het bredere publiek. Hoewel, doet de Doctoral School niet een bepaald aantal publicaties nodig hebben om de verdediging te machtigen, beveelt dat de studenten worden betrokken bij drie publicaties.

Voor studenten die componenten van hun proefschrift in een discipline waarin peer-gerefereerde publiceren is niet gebruikelijk (bijvoorbeeld kunst, Design), de Doctoral School raadt de studenten verspreiden hun werk in locatie die geschikt is voor hun vakgebied. Deze locaties kunnen omvatten internationale conferenties, interactieve demonstraties, tentoonstellingen, enz. Vergelijkbaar met het proces van peer-herzien, is de verwachting dat de deskundigen op het gebied van feedback op de onderzoeksvragen, methoden zal zorgen, en de resultaten door middel van deze alternatieve vormen van verspreiding, waardoor de herziening en evaluatie van het werk.

Daarnaast worden de studenten verwacht dat zij hun onderzoek vooruitgang in de scriptie rapporten Raadgevend Comité documenteren en presenteren van de toestand van hun onderzoek om hun TAC commissie per jaar. De uiteindelijke resultaten en proces worden gedocumenteerd en gepresenteerd in de finale proefschrift en de verdediging. Terwijl andere media is toegestaan ​​om het proefschrift te begeleiden, een schriftelijk document is verplicht voor de voltooiing van het promotietraject.

Aanbevolen New Frontiers Projects

Deze projecten zitten vaak op het snijvlak van kunst & design, digitale technologie, onderwijs en wetenschap, maar dit is niet strikt verplicht. Eerdere projecten betrokken leren met spelletjes, het onderwijs door middel van onderzoek, communicatietechnologie, participatieve wetenschap, kunst / design als een middel om te communiceren wetenschap, enz.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Center for Research and Interdisciplinary (CRI) »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019