PROGRAMMA OVERZICHT

De Ph.D. in Business cursus is ontworpen voor leiders die een passie hebben voor onderzoek, innovatie, een verlangen om een ​​diepgaand verschil te maken door middel van onderwijs. Als u hoopt enorme geloofwaardigheid te verwerven en een erkende expert op een bepaald gebied wilt worden, zal deze cursus u voortstuwen als niets dat u ooit hebt meegemaakt. Binnen een bewezen kader voor executive development biedt het curriculumontwerp een ongeëvenaarde strategische focus op je groei als een geïntegreerd individu vanuit een meervoudig intelligentieperspectief, naast de wetenschappelijke ontwikkeling. Ontworpen door wereldwijd gerenommeerde onderzoekers en experts in verschillende bedrijfsdomeinen, stelt de cursus je in staat om de reis te beginnen als een systematische geleerde door origineel onderzoek en kerntheoriën te ontwikkelen die samenlevingen helpen te groeien vanuit een uniek cultureel perspectief. Met een focus op gefundeerde theorie, biedt deze cursus u de kritieke en systemische gedachte die nodig is voor het creëren van innovatieve theorieën en concepten die uw bedrijfsomgeving transformeren.

Programma hoogtepunten zijn:

  • Je Ph.D. graad wordt verdiend in ongeveer 48 maanden
  • Ervaar holistische ontwikkeling zoals vertrouwen en emotionele intelligentie naast academische kennis
  • Wereldwijd bekende werkdeskundigen uit multiculturele ervaringen begeleiden uw onderzoek
  • Bewuste ontwikkeling van uw geloofwaardigheid als een gerenommeerde en gerespecteerde geleerde

Transcontinental Institution Of Higher Education neemt zijn afgestudeerden veel verder dan alleen geleerde leiders. Afgestudeerden zullen de moed en de wijsheid hebben om innovatieve concepten en theorieën in verschillende delen van de wereld te creëren. Het ongeëvenaarde holistische academische leermodel is erop gericht je als geheel te ontwikkelen, niet alleen een individu dat analytische vaardigheden ontwikkelt onder een verouderd onderwijsmodel van niet-verbonden modules. Als toekomstige wetenschapper bij ons, zul je de bewuste ontwikkeling van complexe vaardigheden en intelligentie ervaren, zoals emotionele intelligentie en innovativiteit tijdens de duur van de cursus.

Avialable in door face-to-face residenties en afstandsonderwijs.

Ervaar het krachtige en onvergetelijke leeravontuur dat je buiten je mogelijkheden zal transformeren. Solliciteer vandaag: klik hier

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Laatst bijgewerkt op Oktober 14, 2018
Deze cursus is Online, Combinatie van online en op de campus
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
4 - 5 jaar
Deeltijd
Prijs
14,650 EUR
Optioneel maandelijks collegegeld - 455 EURO / maand gedurende 36 maanden
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

The myth of Knowledge is Power

Imagine yourself with a PhD