Gestructureerde doctor in de toegepaste taalkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit doctoraat in de toegepaste taalkunde is een vierjarige fulltime programma dat een combinatie van geleerd modules (in jaar 1 van het programma) en individuele onderzoek, de belangrijkste component het proefschrift bevat. In combinatie met het proefschrift, dit programma heeft tot doel de vakkennis van taaldocenten en de taal professionals te verbeteren door zich te concentreren op de belangrijkste kenmerken van de taal als systeem (grammatica, Lexis en fonologie), het leren van talen en overnames, alsmede taal zijn bredere maatschappelijke context. De onderwezen modules worden aangeboden in een face-to-face omgeving en blended learning worden gebruikt om de flexibiliteit bieden voor leerlingen.

De kern educatieve principe van het programma is dat het onderzoek onder leiding van en zal leiden tot interactie met cutting-edge onderzoek in een heel scala van sub-gebieden van de toegepaste taalkunde. Dit betekent het bevorderen van onderzoekend leren door zich voor echte wereld problemen met betrekking tot het gebruik en de taalverwerving. Het bevorderen van kritisch denken is ook de kern van de pedagogische principes van het programma. Studenten zullen gedurende het programma kritisch te gaan met ontvangen modellen van het gebruik en taalverwerving worden aangevochten. Een reeks van pedagogische strategieën zullen worden ingezet om actief onderzoek onder leiding van onderwijs en wetenschap te promoten. Residentiële zomercursussen zal ook een belangrijk onderdeel van het programma en zullen de studenten in staat om deel te nemen met een hoog profiel Applied Taalkundigen en ook om hun eigen onderzoek te presenteren, met als doel het bevorderen van hun ontwikkeling als onafhankelijke onderzoekers.

Laatst bijgewerkt op mrt 2017

Over de school

Founded in 1898, Mary Immaculate College (MIC) is a Catholic College of Education and the Liberal Arts. The College offers a wide range of programmes in Education.

Founded in 1898, Mary Immaculate College (MIC) is a Catholic College of Education and the Liberal Arts. The College offers a wide range of programmes in Education. Lees Minder