Gezamenlijk phd-programma met de universiteit van Londen

National University of Singapore Faculty of Arts & Social Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Gezamenlijk phd-programma met de universiteit van Londen

National University of Singapore Faculty of Arts & Social Sciences

Gezamenlijk promotieprogramma met King's College London

Twee scholen aan King's College London (KCL) - School of Arts & Humanities en School of Social Science & Public Policy - en de Faculteit der Letteren en Sociale wetenschappen (FASS) aan de Nationale Universiteit van Singapore (NUS) programma (JDP) voor elke semester I (augustus) inname. Dit JDP vertegenwoordigt een goede mix van kracht van beide universiteiten om het trainings- en onderzoekswerk van promovendi van beide instellingen te verbeteren.

Het programma stelt studenten in staat om te werken in een breed scala aan humanitaire en sociale wetenschapsdisciplines, alsmede in onderwerpen die interdisciplinaire benaderingen uitnodigen. De scholen en faculteiten aanvullen elkaar in termen van sterkte en geografische locatie. U bent ingeschreven in een thuisuniversiteit, maar begeleid door u aan de faculteit, en beoordeelt u aan de normen van beide. Je komt af met een gezamenlijke kwalificatie, met een certificaat dat de grenzen van beide universiteiten draagt.

De NUS-afdelingen die betrokken zijn bij het Joint PhD-programma zijn als volgt:

  • Engelse taal en literatuur
  • geschiedenis
  • geografie
  • FILOSOFIE
  • politicologie

Uw aanvraag moet worden ingediend bij de universiteit waar u op gevestigd zal zijn. Dit betekent dat als u een aanvraag voor toelating tot NUS en onze studiebeurzen wilt indienen, u uw aanvraag rechtstreeks bij NUS moet indienen. U hoeft geen aparte aanvraag in te dienen bij KCL en vice versa.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Duration
Duur
18 - 60 maanden
Voltijd
Information
Deadline
Locations
Dates