Read the Official Description

Gezondheidszorgpsycholoog in Klinische Psychologie


In de gezondheidszorgpsycholoog in Klinische Psychologie-programma (Psy.D.), zul je voor te bereiden op de algemene praktijk van de klinische psychologie met de nadruk op maatschappelijk verantwoorde praktijken. Het programma volgt de geleerde-practitioner model van training en opleiding ontwikkeld door de Nationale Raad van Schools en programma's van Professional Psychology. Het model streeft naar kennis, vaardigheden en waarden in zeven kerncompetentie gebieden te ontwikkelen:


1. Relatie

2. Beoordeling

3. Interventie

4. Onderzoek en evaluatie

5. Overleg en onderwijs

6. Bestuur en toezicht

7. Individuele en culturele diversiteit


Twee extra competentiegebieden voltooien van de opleiding en training model en onderscheidend zijn voor de Adler School. De eerste is gericht training in de theorieën en methoden van Alfred Adler, die de basis voor andere theoretische invalshoeken verkend in het programma legt. De tweede competentiegebied is maatschappelijk verantwoord praktijk. De Adler School definieert maatschappelijk verantwoord beoefenaars als degenen die:


• Omarm een ​​diversiteit aan perspectieven

• Werk op te bouwen en de bruggen over de sociale, economische, culturele, raciale en politieke systemen behouden

• Empower anderen te identificeren en het adres van gemeenschappelijke problemen

• Bevorderen van de ontwikkeling van sociale gelijkheid, rechtvaardigheid en respect door middel van mededogen optreden in de gehele internationale gemeenschap


Het doctoraat is gestructureerd voor voltooiing in vijf jaar full-time (10 studiepunten uur of meer per semester) studenten.

Studenten zullen vier jaar doorbrengen in cursussen en practicum ervaring gevolgd door een jaar (voltijd) of twee jaar (halftijds) stage. Half-time studie is alleen toegestaan ​​op basis van de goedkeuring van de student faculteit adviseur. De maximaal toegestane tijd voor de voltooiing is zeven jaar vanaf de datum van eerste inschrijving na toelating tot de opleiding. Studenten wordt verwacht dat het programma binnen twee jaar na de voltooiing van de stage te voltooien. Doet u dit niet kan leiden tot administratieve terugtrekking uit het programma.

Het programma is volledig geaccrediteerd door de American Psychological Association en voldoet aan de eisen van het nationaal register van zorgverleners in de psychologie en staat licentiestatus richtlijnen.


Toelatingsvoorwaarden


• Houd een baccalaureaat van een regionaal erkende Amerikaanse instelling of een vergelijkbaar diploma van een internationale instelling.

• Presenteer een academische record dat toont mogelijkheid om de academische eisen van het programma te vervullen. Succesvolle kandidaten hebben meestal een gemiddeld eindcijfer van 3,25 of hoger op een schaal 4.0 voor undergraduate cursussen.

• Practicum of stages psychologie of een verwant gebied hoogst wenselijk en wordt beschouwd bij de evaluatie van de aanvragers.

• Vul het equivalent van 18 studiepunten in de psychologie met de rangen van "C" of beter, waaronder de volgende voorwaarde cursussen: algemene of inleidende psychologie, abnormale psychologie, theorieën van de persoonlijkheid, en onderzoeksmethoden en statistiek. Gelijkwaardige cursussen in andere sociale wetenschappen kan ook worden overwogen. Studenten kunnen voorafgaand aan het invullen van deze voorwaarden worden toegelaten, maar alle studenten moeten deze cursussen af ​​te ronden tegen het einde van het eerste semester van inschrijving aan de Adler School.

• Goedgekeurde aanvragers zullen worden uitgenodigd voor een gesprek als de laatste stap in de aanvraag te voltooien. Gelieve alle toepassing materialen aan het Bureau van Admissions voorafgaand aan de deadline.
Graad en Concentratie Opties


Promovendi kan een concentratie die onderwijs en opleiding biedt in een centraal gebied van de studie te kiezen. Veel afgestudeerden melden dat extra referenties versterkt hun waarde voor bestuurders en werkgevers stage. Nastreven van de MA in counseling graad of een concentratie gebied zal resulteren in een langere doorlooptijden voor het doctoraat.


Concentratiegebieden beschikbaar zijn de volgende:


• Geavanceerde adleriaanse Psychotherapie

• Kind en Adolescent Psychology

• Klinische Neuropsychologie

• Primary Care Psychologie

• Substance Abuse Counseling

• Traumatische Stress


Studenten moeten een vorm die de handtekening van de Concentratie Coördinator of Masters of Arts in Counseling Program Director en hun faculteit adviseur om een ​​concentratie of de Masters of Arts in counseling mate toe moeten voltooien.


Daarnaast kunnen promovendi van de Master of Arts te verdienen in counseling graden, terwijl het nastreven van de Psy.D. Doctoraal studenten die geïnteresseerd zijn in het verdienen van de Master of Arts in Counseling

Psychologie moet de volgende voorwaarden:


• Neem natuurlijk 337 Group Therapy een Basic Intervention keuzevakken te voldoen

• Neem ofwel loop 662 Overzicht van Marriage and Family Therapy modellen of cursus 663 Effectieve Huwelijk en Gezin Counseling een Basic Intervention electieve voldoen

• Neem de volgende aanvullende cursussen:

• 569 Carrière en Lifestyle Ontwikkeling

• 510 Voorbereiding voor Counseling Praktijk

• voltooiing van de doctorale therapie practicum en Therapy Clinical kwalificatie examen met succes


Doctoraal studenten van plan om de Masters toe te voegen of Arts in counseling komen in aanmerking voor de gelicentieerde professionele hulpverlener examen, die licentie als meesters niveau clinici in de staat Illinois staat stelt te nemen. Andere landen kunnen meer uitgebreide opleiding op masterniveau voor licentiestatus vereist.

Program taught in:
Engels

See 1 more programs offered by Adler School of Professional Psychology »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum