Studie Doctoraatsprogramma's in UK

Doctoraats Programma's in UK 2018

Studie in het Verenigd Koninkrijk

Hoger Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk

Vanwege zijn uitstekende universiteiten, is het hoger onderwijs in het Verenigd Koninkrijk gewild, niet alleen door inwoners van het Verenigd Koninkrijk, maar mensen over de hele wereld. Typisch, studenten voer universiteit beginnen op de leeftijd 18. De meeste bewoners zal een state-gefinancierde school te gaan voor hun bachelordiploma, om de kosten te beheersen helpen.

In het Verenigd Koninkrijk, de eerste graad is een bachelor 's degree. De meeste studenten besteden ongeveer drie jaar studeren voor deze mate, en gedurende deze tijd zijn ze bekend als studenten. Na afgestudeerd aan een undergraduate of andere eerste opleiding, kunnen in aanmerking komen studenten kiezen voor een postdoctorale opleiding te volgen. Een master 's degree, die meestal duurt een jaar, is de eerste optie. Doctoraatsprogramma's duurt ongeveer drie jaar. Toelatingen tot graduate programma's zijn zeer concurrerend, en deze zijn niet Staat gefinancierd.

Naast deze drie fundamentele graden, kunnen studenten in het Verenigd Koninkrijk gespecialiseerde kwalificaties na te streven door middel van haar verschillende boards en gilden. Deze gespecialiseerde kwalificaties kunnen Psychologie, Rechtsgeleerdheid, Geneeskunde, Onderwijs of Business.

Studeren in het Verenigd Koninkrijk biedt u het voordeel van een diploma van een van de wereld 's meest prestigieuze scholen. Het land waardeert onderwijs, en u zult wonen in het midden van de uitstekende denkers en onderzoekers. Als uw mate van keuze bestaat uit een sterke onderzoeks-aandacht, vindt u dat studeren in het Verenigd Koninkrijk biedt u de kans om fantastische onderzoeksprogramma's te sluiten.

 

Collegegeld

Zoals u overwegen studeren in het Verenigd Koninkrijk, het begrijpen van de kosten zal helpen. In het schooljaar 2012-2013, undergraduate graden in Engeland die specifiek zijn vastgesteld op een maximum van £ 9.000 per jaar, met een kostprijs van £ 6000 die meer gemeen.Postdoctorale opleidingen had hogere kosten dan undergraduate programma's, maar dit varieerde enorm tussen scholen. Studenten die buiten Engeland gestudeerd betaalde een bereik van 5.000 - € 20.000 per jaar voor hun diploma.

Afstuderen met een diploma ontvangen in het Verenigd Koninkrijk opent de deur naar vele kansen op werk. Omdat deze universiteiten zijn zo hoog aangeschreven in de wereld, zal u de mogelijkheid om de werkgelegenheid na te streven in de internationale locaties hebben, en ook in het Verenigd Koninkrijk moet je ervoor kiest om zich daar te vestigen.

 

Zorgverzekering

Het Verenigd Koninkrijk heeft een nationale gezondheidszorg systeem genaamd National Health Service. Studenten die ten minste zes maanden van cursussen in het land kunnen in aanmerking komen voor gratis of gesubsidieerde behandeling in het Verenigd Koninkrijk. Degenen die inwoner zijn van de EER of leven al in het Verenigd Koninkrijk automatisch in aanmerking voor de NHS diensten, ongeacht hoe lang ze van plan zijn om te studeren in het Verenigd Koninkrijk.

 

Het verkrijgen van een visum voor het Verenigd Koninkrijk

De aard van de student visa naar het Verenigd Koninkrijk zijn:

  • Tier 4 Algemeen - Dit visum geldt voor volwassenen boven de leeftijd van 17 jaar die naar het Verenigd Koninkrijk om te studeren.
  • Student Visitor - Dit visum geldt voor studenten die een korte cursus en niet van plan om te werken tijdens hun verblijf.
  • Prospective Student - Dit visum geldt voor studenten die behoefte hebben aan de uiteindelijke afspraken te maken voor het begin van Tier 4 studie <./ Li>

 

Tips

Als je voor te bereiden om te studeren in het Verenigd Koninkrijk, bedenk dan dat een aantal universiteiten en specifieke programma's zijn zeer concurrerend. Krijg uw aanvraag in het begin om ervoor te zorgen kunt u een plekje krijgen, en gelden voor meer dan een school om uw kansen op goedkeuring te verbeteren. Zoek betaalbare woningen in de buurt van de universiteit of op de campus, en overwegen het delen van een loft of appartement met een andere huurder voor uw financiële investering te maximaliseren. Met deze tips, zult u in staat om te studeren in het Verenigd Koninkrijk met een minimum aan gedoe, profiteren van een land met een rijke educatieve erfgoed en een internationale reputatie voor het produceren van kwaliteit van de afgestudeerden.

Universiteiten in Verenigd Koninkrijk

Universiteiten in Verenigd Koninkrijk

Feiten over Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland,   algemeen als het Verenigd Koninkrijk (UK) en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa. Het land omvat het Eiland Groot-Brittannië, het noord-oostelijke deel van het eiland Ierland en vele kleinere eilanden. Noord-Ierland is het enige deel van het Verenigd Koninkrijk dat een landgrens deelt met een andere state-de Republiek Ierland.

 

Hoofdstad: Londen
Officiële Talen: Engels
Overheid: Unitary parlementaire constitutionele monarchie
Bevolking: 63181775
Bruto Binnenlands Product: $ 2.316 Biljoen
Valuta: Britse pond (GBP)
Tijdzone: (UTC 0)

Vind jouw opleiding in Verenigd Koninkrijk