Read the Official Description

PhD in Computer Science - Nieuwe Media en Ubiquitous Systems (3e cyclus)

richting Course


Professor Paulo Mendes


Secretariaat


Anabela Moura


Voorwaarden voor Entry


Van toepassing kunnen zijn om de cyclus van studies die leiden tot de graad van doctor:


a) Houders van master's degree of juridische equivalent;

b) Bachelor's degree, houders van een relevante academische of wetenschappelijke curriculum erkend als waaruit blijkt dat de capaciteit om deze cyclus van studies door het Wetenschappelijk Comité van het doctoraat te bereiken;

c) houders van een academische, wetenschappelijke en professionele curriculum erkend als een inbreuk op de capaciteit om deze cyclus van studies te bereiken door het Wetenschappelijk Comité van het promotietraject.Studie Programma-eisen


Om de doctoraatsopleiding in te voeren, moet de kandidaat voldoen aan de in de nationale wetgeving gestelde voorwaarden, alsmede de volgende set van eisen:

a) hebben een master of post-graduaat in de informatica, elektrotechniek en computer engineering, multimedia communicatie, of enige andere gelijksoortige opleiding gebied.

b) beschikken over een diploma van een nationale of internationale instelling erkend door het wetenschappelijk comité van het doctoraatsprogramma.

c) Heeft u een professionele of wetenschappelijke curriculum relevant zijn voor de doctoraatsopleiding, het wetenschappelijk comité van dit programma beschouwd.

d) De kandidaten moeten spreekt en schrijft vloeiend Engels. Het aantal kandidaten worden toegelaten is 15.

In het geval dat er geen minimum aantal kandidaten voor de initiatie en de werking van NEMPS rechtvaardigen voorlopig worden gekozen kandidaten die voldoen aan de gestelde voorwaarden, het verkrijgen van de graad van doctor beperkt tot de "uitwerking van een originele thesis, speciaal ontworpen om daartoe "volgens paragraaf a) kunst. 31 van de besluitwet 74/2006 van 24 maart, zoals gewijzigd bij decreet-wet No.107 / 2008 van 2 juni en besluitwet nr 230/2009 van 14 september. Echter, de toelating en inschrijving in PhD in deze omstandigheden behoeft de goedkeuring van het wetenschappelijk comité van de NEMPS waaraan moet worden gepresenteerd met een schriftelijk verzoek van de aanvrager, samen met eventuele adviezen van de voorgestelde voogd of adviseur.presentatie Course


De toenemende wereldwijde aanwezigheid van het internet als een middel van communicatie en sociale onderdompeling verandert de manier waarop de dag-tot-dag van een informatiemaatschappij is ontwikkeld, die niet alleen een solide basis om de sociale interactie te verhogen, maar ook helpen om lokale belangen te verspreiden, waardoor een echte global village. Vandaag de dag, meer en meer, als u een internetverbinding en diensten hebben niet alleen gericht op Internet-gebruiker, maar ook gevormd door dit. Bovendien, het internet zelf, als een middel van communicatie, introduceert vandaag een evolutie gebaseerd op de deelname van de eindgebruiker. De impact van deze participatie is het resultaat van twee fundamentele beginselen op het gebied van technologieën en systemen: i) een snelle ontwikkeling van internetdiensten en architecturen; ii) grotere interactie en onderdompeling van de gebruiker als een integraal onderdeel van dezelfde diensten en technologieën.

In dit verband stelt zij een doctoraal programma dat tot doel heeft om mensen op te leiden op het gebied van Computer Science, om kennis over de twee aspecten aangegeven door middel van de koppeling tussen twee deelgebieden bieden: Nieuwe Media en Ubiquitous Systems.


Doelen


De doctoraatsopleiding heeft de volgende doelstellingen:

a) De aanvullende opleiding van leraren in wetenschap en techniek door middel van geavanceerde training in opkomende gebieden van Computer Science, met name in gebieden die verband houden met nieuwe media en alomtegenwoordige systemen van communicatie.

b) ontwikkeling van vaardigheden op het gebied van onderzoek methodologie, waardoor de autonome ontwikkeling activiteiten met betrekking tot verschillende aspecten van de R & D-proces, inclusief de selectie en toepassing van het schrijven van technieken voor de verspreiding van de O & O-resultaten.

c) deelnemers een accuraat inzicht in de ontwikkelingen op het gebied van computertechnologie in aspectsystemen en doordringend medium, evenals de gevolgen voor de eindgebruiker. De doctoraatsopleiding omvat docenten van SCAIT, waarvan de meeste integreert SITI onderzoekseenheid, als geassocieerde leden met expertise op gebieden als complexe systemen, informatica, digitale media, systemen en internettechnologieën.


Kennis, vaardigheden en competenties te verwerven
De kandidaten zullen vaardigheden te ontwikkelen op drie gebieden van interventie, ouder dan 36 maanden, in overeenstemming met de gevestigde "Europees Handvest voor Onderzoekers en de Gedragscode voor de rekrutering van onderzoekers." Van de drie gebieden van de interventie, twee zijn verplicht (gebied van kennis en onderzoek gebied), op het gebied van electieve training. De drie gebieden kan als volgt worden omschreven:

a) Onderwerp-veld: Het is gericht op het verwerven van kennis te ondersteunen bij specifieke wetenschappelijke en technologische gebieden, is voorzien door het programma van lezingen en seminars. Onderwerpen die zijn gegroepeerd in twee belangrijke onderdelen van het programma (Nieuwe Media en Ubiquitous System).

b) onderzoeksruimte: heeft als doel om studenten in staat te ontwikkelen en volgen van een plan van het onderzoek studies aangepast aan de graad van doctor. Deze studie plan zal in onderzoeksomgeving in verband met het apparaat R & D SITI (Systems en Computer Technologies), waardoor studenten om vaardigheden te verwerven in het kader van de R & D meeslepende en echt worden uitgevoerd.

c) Training Area: Het doel is om studenten te voorzien van de mogelijkheid om echte uitdagingen in de uitvoering van haar onderzoek plan. Deze training is optioneel karakter en de geldigheid ervan wordt geanalyseerd door adviseur van de student. Als het wordt goedgekeurd, moet worden opgenomen in onderzoeksplan van de student en kan worden uitgevoerd, bijvoorbeeld in samenwerking met een partner industrialou kader van een nationaal of internationaal onderzoeksproject.


onderzoek


De universiteit Portugeestalige een aanvulling op de doctoraatsopleiding door InvestigaçãoCOPELABS Unit - Cognition and People-Centric Computing, en biedt dus aanvragers de mogelijkheid om hun wetenschappelijke kennis en zijn onderzoek eveneens capaciteiten te ontwikkelen in het kader van een internationaal erkend team, met activiteiten op basis van de onderzoekslijnen van de doctoraatsopleiding. De COPELABS werd formeel opgericht als een interdisciplinaire eenheid oktober 2013, als gevolg van de fusie van twee eenheden SITILabs onderzoekseenheid (gegevensverwerking, 2010-2012) en CEPCA (Psychology, 2008-2012). De COPELABS wordt erkend als een nationale onderzoekseenheid door de Stichting voor Wetenschap en Technologie en behaalde een score van "goede" in de laatste evaluatie (2013). In 2015 COPELABS geïntegreerd 29 leden, 18 van hen hebben promovendi. De COPELABS heeft verschillende promovendi van verschillende doctoraatsprogramma's (: University Portugeestalige de gastinstelling) ondersteund. Bestaande uit internationaal team trekt onderzoekers uit verschillende landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Brazilië, Pakistan, Zambia.


Apparatuur en faciliteiten


Het verloop van de studie zal worden gehouden op de campus van de Universiteit Portugeestalige dat bestaat uit:

a) 2 auditoria voor de klassen en een kamer acts;

b) de gemiddelde capaciteit van de leslokalen.

c) ruimte voor individuele werk in eenheid R & D SITI. Het apparaat heeft een oppervlakte van open ruimte waar een zone wordt verstrekt aan promovendi overweegt een eiland bestaat uit stoel, bureau, ladeblokken evenals de toegang tot de infrastructuur.

d) apparatuur gewijd aan R & D activiteiten, waaronder testbanken.

e) gedeelde maatschappelijke ruimte met R & D-eenheid.

f) 1 gewijd ruimte in de algemene bibliotheek met meer dan 4.000 titels van monografieën, vakbladen en online toegang tot wetenschappelijke tijdschriften in het gebied. met inbegrip van de titels van salie, Intelect en IEEE met betrekking tot dit gebied van opleiding;

Door ULHT netwerktoegang studenten profiteren van online toegang tot relevante wetenschappelijke repositories (ISI Web of Science, IEEExplore; ACM Digital Library) en ook van wetenschappelijke tijdschriften pakketten geleverd door Vítor de Sá bibliotheek. Studenten zullen toegang hebben tot de normale besturingssoftware te hebben en ook toegang tot simulatoren (Matlab, omnet ++, NS2, ONE


loopbaanperspectieven


De Internet services gebied en in het bijzonder nieuwe media in verband met het internet als een middel doordringende, het vergroten van de inzetbaarheid is ook een gevoelige omgeving van het ondernemerschap en daarmee de ontwikkeling van micro-economisch leven geweest, op basis van multidisciplinaire projecten. Het toenemende aantal diensten, zoals sociale media en anderzijds de toenemende inmenging zelfs het internet in de dagelijkse routine van het bedrijf wees erop dat op de middellange termijn, is er geen omkering van de huidige trend.


Opmerkingen


Merk ook op dat de NEMPS programma internationaal wordt verspreid, vandaar de noodzaak om mogelijke vertragingen in de ingang van de kandidaten, als gevolg van visa aanbestedingen te overwegen.

Aanvragers zijn onderhevig aan serialisatie proces, waarbij elk element van het Wetenschappelijk Comité adviezen kunnen geven, en aan het einde van het proces een kopie van de serialisatie minuten verstrekt aan het ministerie van Postgraduate. Toepassingen zijn het hele jaar (15 zetels) geopend, zodat alle potentiële kandidaten hun interesse in de promotie cursus kan registreren en zo meer informatie te krijgen.

Inschrijven kan via de link "registreren", dat is aan de bovenkant van deze pagina. Het academisch jaar 2017 - 2018 van start in november 2017 en moet een soortgelijke schema volgen om het lopende schooljaar. De 8 beste cv's ontvangen, zal worden aangeboden 8 zakken ULHT voor de periode 2017/2020. Raadpleeg de regelgeving: http://www.ulusofona.pt/noticias/bolsas-doutoramento-2017-2020.


wetenschapsgebieden


Technology and Information Technology.


Voor meer informatie, zie pagina van de doctoraatsopleiding: http://nemps.ulusofona.pt/pt/ of stuur een email naar nemps-sec@ulusofona.pt.

Program taught in:
Engels

See 7 more programs offered by Universidade Lusófona de Humanidades e Tecnologias »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
Free
Totale kosten 2016/19: € ​​5813 (herzien voor 2017/2018)
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum