Internationaal doctoraat in moleculaire geneeskunde

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De San Raffaele University, een van de beste universiteiten in Italië, biedt een Ph.D. programma gericht op het bieden van uitstekende begeleiding, ondersteuning en training aan afgestudeerde studenten die geïnteresseerd zijn in het begrijpen van de moleculaire processen die ten grondslag liggen aan menselijke ziekten en in het ontwerpen van nieuwe benaderingen voor hun behandeling.

De Ph.D. Cursus in moleculaire geneeskunde werkt binnen het San Raffaele Wetenschappelijk Instituut, een van de grootste biomedische onderzoeksomgevingen in Italië en internationaal goed bekend.

Voltooiing vereist 36 maanden voltijdstudies en stelt studenten in staat een groot onderzoeksproject uit te voeren in een van de meer dan 100 onderzoekslaboratoria in ons instituut. Training en mentoring biedt studenten geïndividualiseerde professionele ontwikkeling en een gateway voor fundamentele, klinische en industriële onderzoeksloopbanen.

The International Ph.D. Cursus is verdeeld in vier hoofdonderzoekslijnen (Curricula) die de brede gebieden van de moleculaire geneeskunde omvatten:

  • Cellulaire en moleculaire biologie
  • Basis- en toegepaste immunologie en oncologie
  • Experimentele en klinische geneeskunde
  • Gene- en celtherapie
  • Neurowetenschappen en experimentele neurologie

Posities en financiering

Ongeveer 130 promovendi zijn momenteel ingeschreven in onze Ph.D. Programma in moleculaire geneeskunde.

Full-time financiële ondersteuning wordt geboden voor elke student die we toelaten. Het behoud van de status van Ph.D. De student en de vernieuwing van de doctoraatsbeurs hangen af van het positieve resultaat van een jaarlijks onderzoek van de wetenschappelijke vooruitgang.

Voor het jaar 2019/2020 krijgen 35 studenten een UniSR-beurs aangeboden (jaarlijks brutoloon, vóór belastingen, van € 18.000 voor de driejarige beurs en jaarlijks brutoloon, vóór belastingen, van € 22.176 voor de Ph.D. ); de resterende 5 posities zijn zonder fellowship, maar de student wordt gefinancierd door het gastlaboratorium .

Jaarlijkse onderzoekskosten (bench-kosten) worden gedragen door de gastlaboratoria.

Tijdens het tweede en derde jaar ontvangen alle studenten extra geld (1800 euro / jaar) om deelname aan vergaderingen en workshops te ondersteunen. Internationale samenwerkingen worden aangemoedigd; als studenten naar het buitenland verhuizen om de onderzoeksactiviteiten van hun projecten te integreren, wordt de beurs met de helft van het loon verhoogd (voor een periode van maximaal 8 maanden).

Opleiding

Onze Ph.D. Programma is gericht op uitstekende interdisciplinaire training op het brede gebied van moleculaire geneeskunde. Ph.D. van studenten wordt verwacht dat ze het grootste deel van hun tijd werken aan een onderzoeksproject onder direct toezicht van een opleidingsdirecteur en met extern wetenschappelijk advies van een tweede promotor.

Elk jaar wordt de Ph.D. Cursus in moleculaire geneeskunde biedt een panel van cursussen die studenten blootstellen aan de meest opwindende en actieve onderzoeksgebieden in het veld en training bieden in de overdraagbare vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle carrière in de academische wereld en daarbuiten. Training wordt gegeven in het Engels en beslaat de duur van drie jaar van de Ph.D. Cursus.

Van studenten wordt verwacht dat ze een integrale rol spelen in het leven van onze onderzoeksgemeenschap, en ook profiteren van de vele lezingen, workshops en seminars die worden georganiseerd door het San Raffaele Wetenschappelijk Instituut.

Studenten kunnen de mogelijkheid hebben om betrokken te zijn bij het lesgeven en bij het begeleiden van niet-gegradueerde studenten.

Admissions

De aanvraag bij de International Ph.D. Cursus in moleculaire geneeskunde kan worden ingediend, ongeacht de leeftijd of het staatsburgerschap, door degenen met een 5-jarige universitaire opleiding, een masterdiploma of een gelijkwaardige buitenlandse academische kwalificatie, goedgekeurd door de Ph.D. Examencommissie, ook volgens internationale overeenkomsten en / of interuniversitaire samenwerkings- en mobiliteitsovereenkomsten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Vita-Salute San Raffaele University was inaugurated in 1996 with its Psychology course, soon followed by the courses of Medicine, in 1998, and Philosophy, in 2002. Since its establishment, the Uni ... Lees meer

The Vita-Salute San Raffaele University was inaugurated in 1996 with its Psychology course, soon followed by the courses of Medicine, in 1998, and Philosophy, in 2002. Since its establishment, the University has been characterized by a strong integration of teaching and research, in each of its facets: basic, philosophical and social. Lees Minder