International Ph.D. Programma in Agrobiodiversiteit

Scuola Superiore Sant'Anna

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

International Ph.D. Programma in Agrobiodiversiteit

Scuola Superiore Sant'Anna

De Internationaal Ph.D. Programma in Agrobiodiversiteit is gericht op de versterking van de personele capaciteit in het gebruik en beheer van genetische variatie in landbouw- en natuurlijke systemen, met het oog op de duurzaamheid van de agrarische systemen en de instandhouding van genetische hulpbronnen voor het welzijn van de huidige en toekomstige generaties te verbeteren.

Het programma is gestructureerd in twee curricula:

  • Curriculum A - plantaardige genetische hulpbronnen;
  • Curriculum B - Functionele biodiversiteit in agro-ecosystemen.

Onderzoeksgebieden zal onder meer de analyse van:

  • Genetische variatie in enkele genen en hele genoom van de land- en bosbouw planten en hun wilde verwanten; - Mechanismen die de variabiliteit van genen en / of groepen van genen, die welke betrokken zijn bij resistentie tegen pathogenen en / of plagen en tolerantie voor milieufactoren; - De rol van functionele biodiversiteit in het behoud van de genetische diversiteit, met inbegrip van evolutie en co-evolutie van ongedierte / ziekteverwekkers en waardplanten; - De rol van functionele diversiteit, met inbegrip van interacties tussen plagen / ziekteverwekkers / onkruid en gedomesticeerde / vrijwilliger / wilde planten, in landbouwecosysteem gezondheid; - Plant en gewas fysiologie, met inbegrip van stress bij planten fysiologie en post-harvest fysiologie: - Opties voor het toepassen van de verworven kennis, als een voorwaarde voor gewas verbetering, gewasbescherming, duurzame teelt / agroforestry beheer en multifunctioneel landgebruik.

De Internationale PhD-programma in Agrobiodiversiteit bij Scuola Superiore Sant'Anna- Pisa, biedt drie jaar beurzen aan geavanceerd onderzoek te verrichten op het gebied van agrobiodiversiteit. Ons doel is om innovatie en technologieoverdracht in het behoud, het beheer en de exploitatie van agrobiodiversiteit door middel van een geavanceerd wetenschappelijk educatief programma aan te moedigen. Beurzen worden bij voorkeur toegekend aan studenten uit opkomende / ontwikkelingslanden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Italiƫ - Pisa, Toscane
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Italiƫ - Pisa, Toscane
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan