Je bent een ervaren, succesvolle Senior Professional, Senior Manager of de Chief Executive Officer. Je hebt een MBA of een soortgelijke kwalificatie. Je hebt het gevoel dat je een dieper begrip van de problemen die je gezicht en een meer systematische manier te onderzoeken opties en mogelijkheden nodig. Je voelt dat alleen door een stap terug en het nemen van de tijd, en het zetten van de problemen die je gezicht in een bredere context van theoretische kennis, zul je in staat zijn om de soorten van baanbrekende oplossingen die u zoekt te ontwikkelen. Je bent enthousiast over persoonlijke, professionele en organisatie-ontwikkeling en gemotiveerd zijn om bij te dragen aan het management denken en de praktijk door onderzoek en ontwikkeling van nieuwe manieren om dingen te doen.

De DBA International Programme is een blended learning programma speciaal op maat gemaakt voor mensen die hun carrière niet in de wacht gezet. De vrijheid en flexibiliteit van dit programma zal u toelaten om de balans van de eisen van uw carrière en persoonlijke leven, terwijl het ontwikkelen van uw vaardigheden en capaciteiten door middel van een belangrijke studie van de oorspronkelijke onderzoek gericht op het verbeteren van de praktische besluitvorming, alsmede het vergroten van het inzicht in organisatorische en zakelijke leven .

Een Doctor of Business Administration (DBA) is een management beoefenaar graad en, terwijl geen vereiste, bleef de betrokkenheid bij een organisatie is van belang voor het houden van de theoretische en methodologische inhoud van uw DBA studies in een praktische context. Een DBA is gericht op het ontwikkelen van een wetenschappelijke houding, niet alleen het invullen van een onderzoeksproject. De strikte toepassing van methoden van onderzoek binnen een theoretisch kader, is een vaardigheid die je zal dienen in uw hele carrière.

Het programma is onderverdeeld in vier fasen. In de eerste fase, wordt u uitgedaagd om je eigen identiteit en visie als onderzoeker te ontwikkelen. Wat motiveert je? Wat voor soort problemen fascineert je? De tweede fase is gericht op het ontwikkelen van je vaardigheden als onderzoeker. De derde fase is gericht op integratie. Bent u in staat om uw visie en motivatie te verenigen met uw kennis en intellectuele capaciteiten? De laatste fase is de thesis onderzoek en het schrijven fase. Door middel van je onderzoek, zult u in staat zijn om toe te passen en internaliseren het leren van de eerste drie fasen evenals contextualiseren het.

Subsidiabiliteitscriteria

Voor toelating tot dit programma zal de aanvragers worden verplicht om:


• het bezit van een MBA of een Master diploma in een relevant gebied, en

• ten minste vijf jaar postdoctorale werkervaring

• in een professionele hoedanigheid met aanzienlijke verantwoordelijkheid of

• in een senior management rol of

• zijn de Managing Director / CEO van een kleine tot middelgrote onderneming of in een gelijkwaardige positie;

• worden nastreven, of hebben nagestreefd, een aanzienlijke carrière in de professionele of zakelijke gebieden die binnen het onderzoek belangen van Sheffield Business School en de faculteit van Business School Nederland vallen, en

• weergave bewijs van de potentie om doctoraal niveau werk te doen, en hebben geschreven en mondelinge fluency in het Engels. Voor niet-Engels als moedertaal, is een minimum TOEFL teken van 580 op het papier-gebaseerde test of 237 op de geautomatiseerde test, of 91 op het internet gebaseerde test, of een 6,5 op de IELTS vereiste norm.

In uitzonderlijke omstandigheden kan worden overwogen om de aanvragers zonder een master die:

• Houd een goede eerste graad in een relevante discipline;

• hebben een uitzonderlijke werkervaring aangetoond door professionele vooruitgang;

• kan voortgezet onderwijs en de professionele ontwikkeling sinds het afstuderen aan te tonen.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Duration
Prijs
25,750 EUR
(1ste jaar 7725 euro, 2e jaar 7725 EUR, 3e jaar 5150 EUR, 4e jaar 5150 EUR)