Lees de Officiële Beschrijving

Deadline: 30 juni 2015

Publicatie van de lijst van die geselecteerd voor een interview: van 16 juli 2015

Interviews: vanaf 20 juli tot 24, 2015 De International Doctoral Programme in Emerging Digital Technologies is een full-time, verplichte aanwezigheid, drie jaar woonprogramma met een sterk interdisciplinair connotatie, waarbij gestructureerde cursussen en begeleid onderzoek waardoor een originele proefschrift in een openbaar onderzoek worden besproken. Studenten kunnen zich specialiseren in een van de volgende leerplannen:

  • Embedded Systems, met de nadruk op real-time systemen en resource management.
  • Perceptuele Robotics, met de nadruk op telerobotics, cognitieve robotica en virtuele omgevingen.
  • Fotonische technologieën, met name verwijzend naar fotonische geïntegreerde schakelingen, sensoren, communicatie en netwerken.
  • Kandidaten met een Master of Science (MSc) of vergelijkbare academische graad behaald in het buitenland kunnen deelnemen aan de selectieprocedure voor de toelating tot de cursus.

Bij de succesvolle afronding van het Programma, de toekenning van de School van de student met de 'Ph.D. "(Filosofie Doctor) Degree. De Ph.D. programma geeft lezing bijwonen en passeren van de gerelateerde examens, onderzoeksactiviteiten, het bijwonen van seminars en zomercursussen en periodes in het buitenland.

Aan het einde van de Ph.D. programma zullen de studenten solide wetenschappelijke en technische vaardigheden, het vermogen om te bedenken en uit te voeren originele onderzoeksprojecten, en een autonome ondernemerschap geest.

6 posities met een studiebeurs

De posities die aan de competitie zijn als volgt verdeeld tussen de leerplannen:

  • curriculum Embedded Systems: 2 posities
  • curriculum Photonic Technologies: 2 posities
  • curriculum Perceptuele Robotics: 2 posities

Voor de start van de cursussen, kan het volgende ook worden geactiveerd:

  • Posities gewijd aan specifieke industriële onderzoeksactiviteiten, in samenwerking met organisaties en particuliere ondernemingen; - Posities bedoeld voor leercontracten, indien aanwezig, op grond van artikel 11 van het Italiaanse ministerieel besluit nr. 45/2013 en artikel 5 van het Italiaanse wetsbesluit 167/2011 (High-level Leertijd PhD); - Posities gereserveerd voor medewerkers van bedrijven die activiteiten voor onderzoek en ontwikkeling uit te voeren en hebben zij specifieke overeenkomsten met de school op grond van artikel 11 van het Italiaanse ministerieel besluit niet ingevoerd. 45/2013 (Industriële PhD).
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van Scuola Superiore Sant'Anna »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum