Lees de Officiële Beschrijving

Schriftelijk: 25 mei 2015 (EU-burgers)

Beoordeling van de titels: 3 juni 2015 (EU en niet-EU-burgers)

Interview: 8 juni 2015 (EU-burgers) De International Ph.D. in Management is verdeeld in twee verschillende curricula: "Innovatie, Duurzaamheid en Gezondheidszorg" en "Change en de complexiteit van het beheer".

Ph.D. studenten van beide van hen zal dezelfde lezingen in Pisa te volgen voor het eerste jaar. Studenten binnen het curriculum in "Verandering en complexiteit van het beheer" zal volgen het tweede jaar cursussen in L'Aquila.

De curriculum in Innovatie, Duurzaamheid en Gezondheidszorg behandelt de belangrijkste management topics die lopende onderzoeksactiviteiten karakteriseren. Bijzondere aandacht wordt besteed aan:

  • het management van innovatieprocessen en het internationale concurrentievermogen van de ondernemingen, instellingen, evenals lokale, regionale en nationale systemen;
  • het beheer van duurzaamheid in openbare instellingen, particuliere bedrijven en breed grondgebied gebieden specifiek gericht op milieu beleid, duurzame ontwikkeling van energiebronnen, en de kwaliteitsbeoordeling van levensmiddelen en toerisme-industrie keten;
  • het beheer van de gezondheidszorg, bedoeld als de ontwikkeling van modellen en instrumenten voor het bestuur, met het oog op de bij de gezondheidszorg in het proces van het management en innovatie van de sociale bijstand welzijn en prestatie-evaluatie onderwerpen te ondersteunen.

De curriculum in Verandering en complexiteit van het beheer richt zich op twee hoofdthema's: ramp beheer en slimme gemeenschappen. Deze onderwerpen worden beide gekenmerkt door een grote complexiteit als gevolg van het grote aantal betrokken actoren en de relevante effecten die een goed of verkeerd beheer kan produceren op de samenleving. Een specifieke aandacht voor leiderschap methoden zullen worden gegeven in de "ramp management" Natuurlijk, terwijl lessen over "slimme gemeenschappen" zal verhuizen naar methoden van netwerken, participatie en samenwerking.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van Scuola Superiore Sant'Anna »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum