Internationale PhD-programma voor milieu-wetenschap en technologie

National Central University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internationale PhD-programma voor milieu-wetenschap en technologie

National Central University

Om de nieuwe uitdagingen in de vervuiling van lucht, bodem en water door veranderingen in het milieu en de opwarming van de aarde veroorzaakt worden geconfronteerd, is ons programma ontworpen om studenten met uitstekende vaardigheden in probleemanalyse en het oplossen van regionale en mondiale vraagstukken uit te rusten; onafhankelijke innovatief denken, planning en uitvoering van het project; besluitvorming, interdisciplinaire coördinatie en internationale communicatie.

De UST - International Doctoral Program in Environmental Science and Technology (UST-EST) zal de meest geavanceerde graduate opleiding te bieden in interdisciplinair milieukundig onderzoek van de wereldwijde schaal om moleculair niveau. Alle cursussen worden in het Engels gegeven door een team van de uitstaande wetenschappers met het verder onderscheid van het verstrekken van een ongeëvenaarde Chinees sprekende omgeving en leren faciliteiten. Om de sterk cross-discipline aard van de milieu-onderzoek te waarborgen, worden alle eerstejaars studenten entry-level cursussen met betrekking tot de vier grote thema's, dat wil zeggen, gezondheid wetenschap, fysische chemie, techniek en remote sensing technieken, voordat de verhuizing naar gespecialiseerde onderzoek .

De UST-EST-programma biedt ook de unieke mogelijkheid van deelname aan samenwerkingsprojecten in verschillende UST campussen, hetzij in nationale of internationale arena. samen tellen deze, is UST bilaterale wetenschappelijke samenwerking met academische instellingen in de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Japan, Singapore, Hong Kong, Maleisië, India, Vietnam, Canada, Zuid-Korea, Dominica Republiek en IJsland gevestigde, gewoon om de naam van een weinig. Voor multilaterale samenwerking, Taiwan is een belangrijke speler op de Seven South East Asian Studies (7-SEAS) Project en de belangrijkste driver voor de COSMIC Meteorologie Satellieten Mission.

De UST-EST doctoraatsopleiding is dus goed voorbereid om de volgende generatie leiders te trainen in het onderzoek, communicatie en het beheer van de kritieke punten in milieuvervuiling en klimaatverandering. Kom met ons mee!

Toelating

Studenten moeten hun programma van de studie binnen 2 tot 7 jaar te voltooien. Minstens 18 studiepunten met inbegrip van de verplichte cursussen en seminars zijn vereist. Studenten moeten worden gekwalificeerd voor het onderzoek voor promovendi. Andere regels hier niet opgenomen moeten houden aan de eisen van de universiteit en het ministerie van Onderwijs.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Taiwan - Hsinchu, Hsinchu City
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Taiwan - Hsinchu, Hsinchu City
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan